City Dental i Stockholm

City Dental i Stockholm

Drottninggatan 27, Stockholm T-Centralen (298 M)
19 recensioner

Boka tid

Du kan boka tid hos City Dental i Stockholm

Boka här

Mottagningen

City Dental - landets största privata tandvårdsklinik!

På City Dental erbjuder vi all typ av allmäntandvård, akuttandvård, tandblekning, kronor, broar, implantat, fasader med mera i en trygg miljö. Vi tycker vi att alla ska ha råd med bra tandvård.  Vi håller bland de lägsta priserna i landet men har ändå samma höga kvalitet – jämför gärna vår prislista med andra klinikers.

Vi erbjuder akut tandvård varje dag, alla dagar i veckan. Du kan antingen boka akuttid online, ringa oss på telefon 08-20 06 80 eller komma upp till kliniken. Om du väljer att komma direkt till kliniken kan viss väntetid förekomma, även om vi gör allt för att du ska få hjälp så snart som möjligt.

City Dental öppnades den 15 november 2005 och vi har idag behandlat över 150 000 patienter, ungefär en tiondel procent av Stockholms befolkning, med ett team på 35 tandläkare – specialiserade på att ta hand om dig och ditt leende. 

Du hittar oss mitt i centrala Stockholm på Drottninggatan 27.

Varmt välkommen!

Öppettider

Mån-Fre

Lör

Sön

07:30-21:00

09:00-17:00

10:30-16:30

Telefontider

Mån-Fre

Lör

Sön

07:30-21:00

09:00-17:00

10:30-16:30

Ring oss

Hitta till oss

Video

Tyck till

4.7
Genomsnitts­betyg
Baserat på 19 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentar


Omdömen

aldrig mer..laga framtand/hörntand kostade 1460kr.en tand.kompleterande undersökning av tandläkare 340kr.röntgenundersökning av enskild tand 45kr.fyllning av tre eller flera ytor framtand eller flera ytor på framtand eller hörntand 1075..LAGA EN TAND HOS RUNDBY TANLÄKARNA KOSTADE 350KR.
Från Veli-matti, 54 år -
Helt fantastik.och är super nöjd Bästa tandläkare Ashik imitiaz och Hans sköterska ????????????
Från Teshome Godefa, 46 år -
Fick bästa bettskenan, billigt, snabbt och enkelt
Från Jeanette Flankeus, 53 år -
Jag otroligt nöjd. De inger ett lugn
Från Johan lund, 51 år -
Jag är klar med hygienist och jättenöjd faktiskt. Fortfarande fortsätter jag med plantering där. De har bra kvalitet, priser, tidpunkt och flexibilitet samt med bra informationstillgänglighet genom webbsida.
Från Nizar Sebahi, 41 år -
Helt fantastik. Bästa tandläkare Leszek och Hans sköterska Bästa Elli ❤️❤️❤️❤️
Från anonym -
Jag är mycket nöjd, pris och kvalitet
Från Gunnar Wesslen, 67 år -
trevligt bemötande och noggrann behandling
Från Taina karlsson, 58 år -
Jag tycker allt var jättebra.
Från anonym -
Jag vill skicka en eloge till 2 st tandläkare. Den förste är IGOR, som jag haft som tandläkare i flera år. Lugn, trevlig och rolig. Den andre är Hubert, som känns otroligt proffesionell och duktig. Blir alltid väl bemött och omhändertagen.
Från anonym -
Helt fantastiska! Hade vid tidpunkten haft problem med tänderna i flera månader utan att ha blivit tagen på allvar och fått hjälp av någon annan tandläkare. Här tog de är verkligen på allvar och hjälpte mig med mina problem samtidigt som de var så vänliga och professionella. Jag aldrig träffat så bra tandläkare som dem. Om alla tandläkare varit som dem hade jag aldrig haft den tandläkarskräck jag har Trots att jag bor långt från Stockholm kommer jag åka dit varje gång jag behöver tandvård för den hjälpen och vården jag fick av dem var helt fantastiskt!
Från anonym -
Vladimir Salop med sköterska är jättegulliga. Proffsiga. och gör allt för att ta hand om patienten.
Från Maude blomberg, 62 år -
Mycket duktig personal. Och jag kan varmt rekommendera tandläkaren Pedro Moutinho mycket duktig och lyhörd. Tusen tack för att ni står ut med mig
Från Anna fatty , 36 år -
Nöjd. Skön tandläkare, bra priser och smidigt att få tid. Uppskattas mycket. Jag fick en tid samma dag som jag ringde. Kommer komma tillbaks!
Från Jonas Sandström, 47 år -
Jag är mycket nöjd med mottagandet, behandlingen och den information som jag får från min tandläkare under varje besök. Superbra också att de är billigare än hos folktandvården!
Från Nevena Anderson, 48 år -
Stort tack till Tandläkare Vladimir och hans tandsköterska! Ni gjorde en lång och smärtsam behandling till något trivsamt med rätt bemötande och snabba arbete. Tack så mycket!
Från Åsa Larsson, 42 år -
Drog ut min visdomstand och det gick hur bra som helst! Så skönt att det är bortgjort och att jag inte behövde betala en förmögenhet för besväret. Tack City Dental!
Från Anna Johnsson, 42 år -
Jag är mycket nöjd med den omfattande behandling som just avslutats.Tandläk Vladimir Salop och hans tandsköterska har gjort ett utmärkt jobb.Fin atmosfär på mottgningen och trevligt bemötande från all personal.Öppettiderna är toppenbra.
Från Ulla F.Olovsson, 75 år -
Hej ! Har precis avslutat en lång och i vissa stunder smärtsam behandling, men samtidigt så bra och professionellt utfört av tandläkare Mariusz Firlej .En mycket erfaren, kunnig och trevlig läkare . Önskar tacka också den trevliga tandsköterskan Eli som hjälpte till i svåra stunder , och tog bra hand om mig. Trevlig, avslappnad musik i rummet hjälpte till att slappna av emellanåt. Stort TACK till er båda !!!!
Från Bozena Antolak, 54 år -

Behandlingar

 
Käkkirurgi
 
Proteser
+
 
Implantat
+
 
Tandhygienist
+
 
Estetisk Tandvård
+
 
Bettskena
+
 
Laserbehandling
+
 
Tandreglering
+
 
Akuttandvård
+
 
Rotfyllning
+
 
Tandblekning
+

Öppettider

Mån-Fre

Lör

Sön

07:30-21:00

09:00-17:00

10:30-16:30

Telefontider

Mån-Fre

Lör

Sön

07:30-21:00

09:00-17:00

10:30-16:30


Ring oss

Språk vi talar

Rumänska

Kroatiska

Tyska

Syrianska

Franska

Spanska

Serbiska

Finska

Arabiska

Persiska

Ryska

Polska

Engelska

Svenska

Prisreducering

• Ansluten till försäkringskassan

Övrigt

• Kan hantera tandvårdsrädsla

• Erbjuder akuttandvård