Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Tandläkare i Farsta

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Farsta
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
SearchIcon
MapIcon
Karta
SortIconSortera
SortIconSortera
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 10

Många behöver hjälp att hitta en tandläkare när de flyttat till en ny stad. Men du kan också behöva hjälp att hitta en tandläkare i Farsta om din situation är akut eller du inte längre är nöjd med kliniken du brukar gå till.

Tandläkare.se hjälper dig hitta och boka tandläkare nära dig. Här kan du också jämföra mottagningar, priser och omdömen. Det är också till hjälp när du vill skriva dig hos en privat tandläkare istället för Folktandvården.

Det är få som känner till att du kan få lika prisvärd vård hos en privat tandläkare som det statliga Folktandvården, samt att barn och ungdomar i Sverige fortfarande får gratis tandvård hos privata mottagning. Läs mer om det längre ner!

Akut tandvård i Farsta

Det finns flera anledningar att söka akut tandvård i Farsta, men det är inte alltid uppenbart för patienten. Många väntar för länge på att få en tid hos sin vanliga tandläkare, istället för att boka en akuttid. 

Akuttider är också, generellt, dyrare än en vanlig undersökning. Men akuttider eller sista minuten tider kan du få till ett bra pris via Tandläkare.se. Hos oss hittar du tandläkare nära dig som har särskilda erbjudanden på akuttider och som dessutom ofta lägger ut lediga sista minuten tider. 

Du bör boka akut tandvård om du har skadat eller slagit ut en tand. Detta gäller även för skador på till exempel proteser, kronor eller broar. Det är också nödvändigt att få snabb hjälp om du märker av symptom på infektion i tand eller mun. Det kan visas sig i form av tandvärk eller problem med tandköttet som rött, svullet, ömt eller blödande tandkött. 

Gratis tandvård för barn och unga i Farsta

Hos både Folktandvården i Farsta och en privat tandläkare får barn och unga fri tandvård från sitt allra första tandvårdsbesök när de är två eller tre år gamla. Gratis tandvård har de sedan tillgång till fram till och med 22 års ålder och det gäller även för akut tandvård. 

Det är helt upp till dig som kund eller förälder till barn som ska till tandläkaren, att välja vem ni vill vända er till för tandvård, om ni väljer Folktandvården eller privat. Det krävs att din tandläkare är ansluten till Försäkringskassan för att du ska få fri tandvård men detta är sällan problem då de allra flesta tandläkare i Sverige är anslutna. 

Vad kostar ett tandläkarbesök?

I Sverige sätter tandläkare själva priser på sina behandlingar vilket gör att priserna kan variera en del mellan olika kliniker. Många tror att priser skiljer sig mycket mellan Folktandvården och privat tandläkare i Farsta men det är inte nödvändigtvis sant. På Tandläkare.se är det lätt att jämföra priser och boka en tandläkare med bäst pris. 

Hos din klinik ska du alltid kunna se en prislista över undersökningar och behandlingar. Akuttider är oftast dyrare då en akutundersökning har en högre avgift än en vanlig grundundersökning och därtill kommer kostnad för eventuell behandling. Det är inte ovanligt en missad tid hos tandläkare också kommer med en avgift så kom ihåg att skriva ner din bokade tid i kalendern!

Du kan utnyttja det allmänna tandvårdsbidraget för att betala för tandvård. De flesta använder bidraget för att betala för regelbundna besök hos tandläkaren där de får en grundundersökning. Men du kan även använda tandvårdsstöd för att bekosta en akuttid. 

Boka nu via Tandläkare.se

Hos oss är det enkelt att hitta tandläkare i Farsta centrum eller i Farsta i stort, som till exempel i Hökarängen. Bland sökresultaten kan du sedan jämföra priser på olika behandlingar och se lediga tider att boka. 

För akut tandvård är det bäst att börja här, där du hittar tandläkare med tillgängliga akuttider och sista minuten tider. Då kan du boka en tid redan samma dag! Du kan också söka efter tandläkare med öppettider på kvällar och helger då det kan vara svårt att få hjälp men som även passar dig som vill ha en tandläkartid efter jobbet. 

Tandläkare.se hjälper så klart hela familjen, du kan läsa mer om tandläkaren på deras profilsida och se om de är vana att arbeta med barn eller dig med tandläkarskräck. Med hjälp av omdömen från tidigare kunder får du också en bra bild av tandläkaren och varför tidigare kunder är nöjda! 

När du valt tandläkaren som passar dig tar det bara några klick för att boka en tid!

Andra sökte efter

Akut tandvård Farsta