Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Aqua Dental Farsta

Aqua Dental Farsta

Farsta Torg 25

123 47 Farsta

Ring oss
Heart4,7

Tyck till

4,7
Genomsnittsbetyg
Baserat på 257 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Aqua Dental -  din tandläkare i Farsta

Vi tycker att det ska vara enkelt, lättsamt och tryggt att gå till tandläkaren. På vår klinik på Farsta Torg 25 i Farsta Centrum möter du erfarna tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister. Våra behandlare är lyhörda och har stor kunskap av att behandla patienter som lider av tandvårdsrädsla. Vi hjälper dig med förebyggande-, estetisk-, och specialisttandvård.

Kliniken i Farsta öppnades 2022 och är utrustad med den senaste teknologin. Kliniken är designad med dig som patient i åtanke och vi vill välkomna dig i en trygg miljö. Här kombinerar vi välbeprövade metoder, lång erfarenhet och den senaste tekniken för att kunna leverera och bedriva landets främsta tandvård. Som tandläkare bryr vi på Aqua Dental oss om ditt välbefinnande, vi vill att det ska kännas bra för dig från det att du bokar din tid hos oss till dess att du lämnar kliniken efter avslutad behandling.

Hitta hit:
Du hittar vår klinik i Farsta Centrum och hit tar du enkelt med bil, buss och tunnelbana. Om du kommer med bil kan du parkera i kundgaraget eller på Farstaplan. Om du åker kommunalt stannar många bussar i Farsta Centrum, exempelvis 165 och 181. Med tunnelbanan åker du den gröna linjen (18) och går av på hållplatsen Farsta. Välj uppgången Farsta Centrum och därifrån är det drygt 500 meter till centrum.

Covid -19
I samband med Covid-19 har vi full förståelse för att du kan behöva av- eller omboka ditt besök med kort varsel. För att öka flexibiliteten ytterligare i rådande situation med Covid-19 så erbjuder vi dig nu att ge bort din tid till en vän eller anhörig om du själv får förhinder och inte har möjlighet att kontakta oss minst 24 timmar innan ditt besök. Detta är ytterligare ett steg i vårt löfte om att erbjuda en hög flexibilitet där vi gör allt för att hjälpa så många som möjligt, så snabbt som möjligt, ska få komma till en av våra kompetenta behandlare.

Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi annars att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi i så stor utsträckning som möjligt ska hinna erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp.

Välkommen till oss på Aqua Dental, din tandläkare i Farsta.
Hitta hit
Farsta Torg 25
Öppettider
Måndag:
07:45 - 20:00
Tisdag:
07:45 - 20:00
Onsdag:
07:45 - 16:00
Torsdag:
07:45 - 16:30
Fredag:
07:45 - 15:00
Lördag:
09:00 - 14:00
Söndag:
09:00 - 14:00
Medlemskap
Sveriges Tandläkarförbund
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Persiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
När du söker dig till oss för ett akutbesök ingår en undersökning så att tandläkaren kan ställa diagnos och göra en bedömning av ditt vårdbehov. Kostnad kan tillkomma för röntgenundersökning om det behövs, vilket tandläkaren informerar om och ska godkännas av dig. Därefter kommer din tandläkare att ge dig ett behandlings- och kostnadsförslag på de åtgärder som anses nödvändiga för att avhjälpa ditt behov. Ingen behandling påbörjas utan ditt samtycke. Vi har ingen kvälls- eller helgtaxa.

Akuttid Standby

CaretIcon
Är du i behov av akuttandvård men kan tänka dig vänta någon timme på kliniken för att få hjälp? Boka en standby-tid. Dyk upp på kliniken så kommer du att få hjälp. Oftast sker detta redan inom en timme men vi garanterar hjälp inom 2 timmar, annars slipper du bokningsavgiften. Vi bjuder på kaffe och té medan du väntar. Kostnad kan tillkomma för röntgenundersökning samt efterföljande åtgärder, vilket tandläkaren informerar om och ska godkännas av dig.

Basundersökning

CaretIcon
I en basundersökning ingår en noggrann genomgång av munhålan. Vi undersöker tänder, tandkött och letar efter synliga tecken på sjukdomar i munnen, exempelvis förändringar i slemhinnorna, plack och karies. I undersökningen ingår fyra röntgenbilder. Dessa tas för att ge behandlaren möjlighet att upptäcka eventuell problematik, osynligt för blotta ögat. Om åtgärd krävs kommer du att bli informerad om detta. Vi kommer inte att inleda någon ytterligare behandling utan ditt samtycke.

Basundersökning inkl. implantatkonsultation

CaretIcon
Inför en tandimplantatsbehandling måste du genomgå en undersökning för att se att allt ser bra ut. Här erbjuds du möjligheten att genomgå den årliga undersökningen och samtidigt ta första steget mot tandimplantat. På en konsultation får du möjligheten att träffa några av landets främsta tandläkare och specialister inom käkkirurgi och oral protetik. Under konsultationen diskuterar ni ditt vårdbehov, dina förutsättningar och förväntningar. Vid konsultationens slut får även en uppskattad prisbild.

Basundersökning inkl. tandregleringskonsultation

CaretIcon
Inför en tandreglering måste du genomgå en undersökning för att se att allt ser bra ut. Här erbjuds du möjligheten att genomgå den årliga undersökningen och samtidigt ta första steget mot tandreglering. På en konsultation får du möjligheten att träffa några av landets mest erfarna tandläkare inom tandreglering. Under konsultationen gör tandläkaren en bedömning utifrån din situation och dina förväntningar på resultatet samt en prisbild.

Besök för tandvårdsrädda

CaretIcon
För många kan tandläkarbesöket kan vara skrämmande. Vi vill göra det lättare för dig att ta steget. Som en del av vårt "Spola Rädslan"-initiativ välkomnar vi dig som är tandvårdsrädd att besöka oss kostnadsfritt. Besöket sker på dina villkor och du kan välja att bekanta dig med vår miljö, prata med tandläkaren, se utrustningen och om du känner dig redo, genom gå en kostnadsfri undersökning. Inga krav, bara stöd och förståelse från vårt team. Gäller nya patienter mellan 24 augusti och 24 september 2023.

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Hygienistbehandling

CaretIcon
Ett besök hos tandhygienisten sker oftast i förebyggande syfte. Behandlingen innefattar en genomgång av din munhygien, enklare tandstensborttagning samt puts och polering av dina tänder. Efter besöket lämnar du kliniken med en ren och fräsch känsla i munnen.  Du kommer även att få individuella tips om hur du på egen hand tar hand om dina tänder på bästa sätt.

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Tandblekning

CaretIcon
Vita tänder på ett säkert sätt

Tandhygienist

CaretIcon
Bra tandhygien är viktigare än många tror och har en direkt påverkan på din allmänna hälsa. En tandhygienist hjälper dig med din munhygien genom att till exempel rengöra din mun från tandsten. Hos en tandhygienist kan du också få tips och råd för att hålla tänderna starka och tandköttet friskt. Dessutom kan du få hjälp med vanliga problem som dålig andedräkt.

Tandimplantatskonsultation

CaretIcon
På en konsultation får du möjligheten att träffa några av landets främsta allmäntandläkare och specialister inom käkkirurgi och oral protetik. Under konsultationen kommer ni att prata om ditt vårdbehov, dina förutsättningar och förväntningar. En första undersökning görs och du får möjlighet att ställa dina frågor till tandläkaren. Vid slutet av konsultationen får du även information om en ungefärlig prisbild.

Tandstensborttagning

Undersökning + Glow Up

CaretIcon
Vi bör alla besöka tandvården en gång om året. Varför inte passa på att boka vårt paket med en årlig undersökning och en estetisk glow up-behandling. Du kommer att lämna kliniken med friskare och fräschare mun. Gäller enbart nya patienter. Observera att om behandlaren vid undersökningen bedömer att ditt behandlingsbehov är omfattande och en glow up-behandling inte är lämplig, kan din bokning för glow up-behandlingen behöva ändras. I dessa fall kan en annan passande behandling erbjudas.
Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Erbjuder specialistvård