Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Hitta och boka tandläkare i Norrköping

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Norrköping
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Tider
Tider
Kliniker
Kliniker
Karta
Karta
sort-iconSortera
sort-iconSortera

Tandläkare Norrköping

I Norrköping finns ett brett utbud av tandläkare, både inom Folktandvården och privata kliniker. Via Tandläkare.se kan du enkelt hitta och boka den bästa tandläkaren nära dig. 

Gratis tandvård tills du är 23

I Sverige, och självklart i Norrköping får du fri tandvård fram till det år du fyller 22 år. När du fyllt 23 år får du hjälp av det statliga tandvårdsbidraget för att bekosta tandvård. Går du redan till en privat tandläkare innan du fyllt 23 kan du fortsatt få kallelser regelbundet, annars är det viktigt att du själv tar initiativ och bokar en tid hos tandläkare.

Du väljer själv vilken tandläkare du vill gå till, antingen hos Folktandvården eller till en av många privata tandläkare i Norrköping. Det behöver inte kosta mer bara för att du väljer en privat tandläkare.

Ta hand om dina tänder – för ett långt och friskt liv

Hur ser en god tandvårdsrutin ut? Att borsta tänderna regelbundet, två gånger om dagen, är en viktig vana som stärker och skyddar tänderna mot kariesangrepp. Tandtråd är också bra för att få ordentligt rent mellan tänderna, förhindra tandsten och eventuella tandköttsproblem.

Att ta hand om tänderna noggrant ser till att små problem, som karies, inte blir större och kräver större ingrepp. Ett litet kariesangrepp kan faktiskt läka ut av sig själv om du är noga med fluortandkräm.

Blir problem med karies större och det når ner under emaljen på tanden behöver det lagas. Når karies hela vägen ner i pulpan behövs eventuellt rotfyllning. Men du kan göra mycket för att undvika att det går så långt. Att besöka tandläkare och tandhygienist regelbundet ser till att problem upptäcks tidigt och behandlas snabbt och enkelt.

Akut tandvård Norrköping

Vi har alla olika förutsättningar och förväntningar på en tandläkare, vissa söker en tandläkare nära hemmet eller jobbet, andra söker en särskild behandling eller behöver akut tandvård. Oavsett vad du behöver hittar du en tandläkare för dig hos Tandläkare.se.

Här hittar du erbjudanden för behandlingar, sista minuten tider eller tandläkare i Norrköping för akut behandling. Du kan också läsa omdömen från tidigare patienter för att hitta en tandläkare nära dig med goda rekommendationer.

Eftersom det råder fri prissättning på tandvård i Sverige kan priser variera en del mellan olika kliniker. Du hittar alltid bra priser på Tandläkare.se.

Folktandvården i Norrköping

Ett alternativ till privat tandvård är Folktandvården i Norrköping. Folktandvården drivs i offentlig regi.

I Sverige är tandvård gratis för barn och ungdomar upp till och med 23-årsålder. Detta gäller både hos Folktandvården och om du väljer att gå till en privat tandläkare.

Inom fri tandvård för barn och ungdomar ingår de flesta undersökningar och behandlingar. Ibland ingår även specialisttandvård som tandreglering men det måste en specialisttandläkare bedöma.

Andra sökte efter

Akut tandvård Norrköping