Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Folktandvården Sparven

Sankt Persgatan 139 A

60230 Norrköping

Heart5,0

Kliniken är inte ansluten för onlinebokning

Heart5,0

Tyck till

5,0
Genomsnittsbetyg
Baserat på 1 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen
Vi erbjuder hälsofrämjande och förebyggande tandvård för nya och gamla patienter i alla åldrar.

Du hittar oss i samma byggnad som Vårdcentralen.
Välkomna!
Hitta hit
Sankt Persgatan 139 A
60230 Norrköping
Öppettider
Måndag:
07:00 - 18:30
Tisdag:
07:00 - 18:30
Onsdag:
07:00 - 18:30
Torsdag:
07:00 - 16:30
Fredag:
07:00 - 16:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

SDM Dental Center i Norrköping

Repslagaregatan 30, Norrköping

Heartn/a
Ej betygsatt

Välkommen till SDM Dental Center i Norrköping! SDM Dental Center i Norrköping är en modern och ny tandvårdsklinik som är utrustad med den senaste teknologin. Vi är stolta över att erbjuda våra patienter högkvalitativ tandvård till förmånliga priser, med ett bekvämt läge i centrala Norrköping som är lättillgängligt och med goda kommunikationer. Du kan också hitta parkeringsplatser precis runt hörnet. Vårt mål är att erbjuda våra patienter tandvård av högsta kvalitet, utförd av välutbildade och erfarna tandläkare som brinner för sitt arbete. Vi är stolta över att ha samlat passionerade medarbetare under samma tak för att kunna erbjuda dig den tandvård du förtjänar, inklusive behandlingar för tandvårdsrädsla. På vår klinik kan vi erbjuda ett brett utbud av behandlingar inom: Allmäntandvård Akuttandvård Protetik Implantat Kirurgi Profylax Estetisk tandvård, samt estetiska behandlingar. Vi är stolta över att vara anslutna till försäkringskassan, vilket ger våra patienter förmånliga tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd. Besök oss på Repslagaregatan 30 i Norrköping, där vi har goda parkeringsmöjligheter, inklusive parkeringshus Ankaret som är precis runt hörnet. Vi ser fram emot att få ta hand om din tandhälsa på bästa möjliga sätt. Välkommen!

Bokning via förfrågan

Tandläkare Cleopatra Eriksson

Repslagaregatan 13, Norrköping

Heartn/a
Ej betygsatt

Välkommen till Tandläkare Cleopatra Eriksson i Norrköpings centrum! I fina lokaler på Repslagaregatan 13 i Norrköpings centrum hittar du tandläkare Cleopatra Eriksson. Här välkomnas du till en avslappnad miljö. Vårt mål är att du ska känna dig lugn och trygg. Vi har 40-års erfarenhet och en god erfarenhet av att hjälpa tandvårdsrädda, barn som vuxna. Vi använder oss av modern teknologi såsom panoramaröntgen och laserteknik. Vi utför bland andra följande behandlingar: Basundersökningar Estetisk tandvård Delprotes Kronor broar Rotfyllning Tandborttagning Barntandvård Akut tandvård Tandimplantat Cleopatra kan hjälpa dig på både svenska och spanska. Vid akuta besök sker betalning med kort eller via Swish endast. Vi tar inte emot kontanter. Känn dig välkommen att boka en tid på Repslagaregatan 13 i Norrköping! __________ ¡Bienvenido a Dentista Cleopatra Eriksson en el centro de Norrköping! Se encontrará a la dentista Cleopatra Eriksson en locales bonitos en Repslagaregatan 13 en el centro de Norrköping. Aquí le damos la bienvenida a una atmósfera relajada. Nuestro objetivo es que se sientes tranquilo y seguro. Tenemos 40 años de experiencia y un buen historial de tratamiento de niños y adultos con miedo, temor y pánico. Utilizamos tecnología moderna como panoráma digital y tratamiento con láser. Cleopatra puede ayudarle en sueco y español. Tiempo de emegencia se paga solamente con tarjeta o via Swish. No acceptamos contantes. ¡Benvenido a reservarse un tiempo en Repslagaregatan 13, Norrköping!

Bokning via förfrågan

MyDentist Norrköping

Hantverkaregatan 20, Norrköping

Heartn/a
Ej betygsatt

Välkommen till MyDentist på Hantverkaregatan 20 i centrala Norrköping! Här finner du en trevlig och modern klinik anpassad för att du som kund ska känna dig trygg i våra händer. Hit är du välkommen för de flesta behandlingar inom tandvården. Vi erbjuder bland annat allmäntandvård, tandimplantatbehandlingar samt estetisk tandvård. Har du tandvårdsrädsla? Vi har stor vana av att hantera tandvårdsrädsla. Vi erbjuder dig möjligheten att besöka vår klinik för att titta på våra lokaler och ett samtal där du kan ställa frågor om din kommande behandling. Vi erbjuder också lugnande preparat och självklart bedövning, helt anpassat efter dig. Om kliniken MyDentists kliniker finner du där människor finns och vi anpassar våra öppettider efter våra kunder. Vi arbetar med den senaste tekniken och våra behandlingar håller hög kvalitet. Vi arbetar för att skapa det varumärke som tandvården saknar, en tandvårdskedja som revolutionerar din upplevelse. Hos oss kan du välja att betala med fördelaktiga betalningslösningen Arvato-kretid. Du som kund erbjuds räntefri tandvård i upp till ett år, och du kan alltid välja 30 dagars kredit efter din behandling för att sedan i stillhet hemma besluta om din avbetalningsplan. Vi är dessutom anslutna till Försäkringskassan, vilket innebär att du kan nyttja ditt allmänna tandvårdsbidrag hos oss. Din behandling täcks också av högkostnadsskyddet.

Bokning via förfrågan
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?