Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Användarvillkor för tandläkare.se

Vid bokning ingår du avtal direkt med den som utför behandlingen ( företaget/kliniken). Tandläkare.se tar således inget ansvar för felaktiga eller uteblivna behandlingar.

Behandling av personuppgifter

När en patient bokar en tid hos en tandläkarklinik via tandläkare.se så samlas de personuppgifter tandkliniken anser vara nödvändiga in. Uppgifterna behandlas vidare av tandläkare,se samt företaget/kliniken under varsitt åtskilt ansvar.

Insamling av personuppgifter

Personuppgifter samlas in om den som bokar tid via tandläkare.se.

Vilka uppgifter som samlas in är:

 • Förnamn, Efternamn
 • Telefonnummer
 • Mejladress
 • Personnummer

Ändamål med behandlingen

Uppgifterna inhämtas för administration och kommunikation angående bokningen. De kan också komma att användas för marknadskommunikation och verksamhetsutveckling av både tandläkare.se och företaget/kliniken du bokar hos.

Tandläkare.se’s berättigade intresse för behandlingen grundar sig i fallet för administration och kommunikation angående bokningen i utförandet av det kontrakt bokningen utgör. För marknadskommunikation och verksamhetsutveckling grundar sig det berättigade intresset i den kundrelation du ingår med tandläkare.se genom att boka via tandläkare.se.

Företaget/klinikens berättigade intresse för behandlingen grundar sig i fallet för administration och kommunikation angående bokningen i utförandet av det kontrakt bokningen utgör. För marknadskommunikation och verksamhetsutveckling grundar sig det berättigade intresset i den kundrelation du ingår med leverantören genom din bokning. Företaget/klinikens behandlar dina uppgifter under eget ansvar och kan ha meddelat, och i vissa fall även inhämtat godkännande av egna villkor i samband med din bokning. I så fall gäller dessa villkor istället för vad som anges här.

Hur länge lagras dina uppgifter?

Uppgifter under tandläkare.se’s ansvar som lagras då du bokar lagras upp till 1 år. Företaget/kliniken kan ha andra villkor och lagringstider för uppgifterna.

Delning av uppgifter

Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och lämnas endast ut till tredje part för att utföra ändamålen listade ovan. Sådana parter utgörs då av leverantörer av tjänster nödvändiga för tandläkare.se drift, underhåll och utskick via SMS och e-post.

Rättigheter och Kontakt

Under dataskyddsförordningen har du rätt att begära ett utdrag av dina uppgifter, rätta dem eller få dem raderade. Vill du komma i kontakt med tandläkare.se eller Företaget/klinikens angående dina personuppgifter kan du skicka ett meddelande till [email protected]

Du har också rätt att framföra eventuella klagomål till Datainspektionen.

Var fjärde minut bokar någon tid via Tandläkare.se

Tandläkare.se är Sveriges största söktjänst för att hitta, jämföra och boka tandläkare. Med över 160 anslutna kliniker finns det alltid en ledig tid nära dig.

 • Barrel

  Alltid bästa pris

 • Cloud

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • Out

  Kostnadsfri avbokning

CloseIcon