Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Hitta och boka tandläkare i Jönköping

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Jönköping
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Tider
Tider
Kliniker
Kliniker
Karta
Karta
sort-iconSortera
sort-iconSortera

Tandläkare Jönköping

Letar du efter en bra tandläkare i Jönköping? Via Tandläkare.se kan du söka efter tandläkare i ett område, på en särskild adress eller som erbjuder en behandling du behöver. Här kan du också jämföra priser mellan kliniker och läsa omdömen från tidigare kunder. På så sätt får du hjälp att välja den tandläkare som passar dig bäst. 

Är du i behov av akut tandvård eller vill ha en tid så snart som möjligt kan du bläddra igenom lediga sista minuten tider på kliniker nära dig och boka direkt. 

Akut tandvård Jönköping

När du behöver akut tandvård i Jönköping är det rekommenderat att i första hand kontakta din vanliga tandläkare, som du säkert hittar här på Tandläkare.se. Om de inte kan hjälpa dig eller inte har öppet kan du ta hjälp av vår tjänst för att hitta och boka en akuttid eller söka efter tandläkare med öppettider på kvällar och helger. 

Kom ihåg att en utslagen eller skadad tand alltid ska undersökas så snart som möjligt. Särskilt för barn är det viktigt att söka akut vård om en mjölktand skadats då det finns en risk att även de permanenta tänderna under har påverkats. 

Gratis tandvård för barn och unga 

De flesta barn behandlas av tandläkare inom Folktandvården eftersom de automatiskt blir inskrivna där om du inte själv väljer en tandläkare. Många blir kvar men få vet att man kan välja en privat tandläkare utan någon prisskillnad. Barn och unga får nämligen fri tandvård i Jönköping både hos Folktandvården och hos privat tandläkare. 

I vuxen ålder får du dessutom hjälp av olika bidrag och högkostnadsskydd för att bekosta regelbundna tandläkarbesök, för att laga skador efter en olycka eller om du behöver större ingrepp som rotfyllning.

Hur ofta bör jag gå till tandhygienist för en god tandhälsa?

Barn rekommenderas besöka tandläkare regelbundet efter två års ålder. Det ger munhygienen en god start. Lite speciellt är att tandläkare i region Jönköping gör så kallade fissurförseglingar hos barn över 6 år. Det betyder att man plastar över gropar i kindtänderna vilket gör det lättare att hålla rent och ser till att barn i Jönköping har färre hål och lagningar än många andra delar av Sverige. 

Idag vet vi mer om hur tandhälsan påverkar allmänhälsan och hur viktigt det är att hålla tänderna friska för ett långt och hälsosamt liv. Därför är det viktigt att fortsätta besöka tandläkare eller tandhygienist regelbundet, hela livet. Rekommendationen är att göra ett besök ungefär varje år eller vart annat. 

Boka tandläkare nära dig

De flesta som söker tandvård vill ha hjälp av en tandläkare nära hemmet eller arbetet. För akut tandvård är så klart det viktigaste att få en tid så snart som möjligt. Med Tandläkare.se kan du hitta tandläkare med hjälp av en karta över ditt område eller baserat på de snarast möjliga tiderna att boka

Hos oss kan du dessutom jämföra priser på olika behandlingar, läsa omdömen från tidigare patienter och ta del av fina erbjudanden på sista minuten tider eller behandlingar. 

Här hittar du helt enkelt god tandvård till ett bra pris. Vänta inte med att boka en tandläkartid i Jönköping. Ta hjälp av Tandläkare.se.

Andra sökte efter

Akut tandvård Jönköping