Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Tandläkare i Örebro

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Örebro
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
SearchIcon
MapIcon
Karta
SortIconSortera
SortIconSortera
 • 1
 • 2

Är du nyinflyttad i Örebro och letar efter stans bästa tandläkare? Eller kanske vill byta från din nuvarande tandläkare? Tandläkare.se hjälper dig hitta en bra tandläkare till ett bra pris.

Oavsett vad du letar efter kan vi hjälpa dig. Vill du hitta en tandläkare i ditt område, oavsett om det är i centrala Örebro eller i Kumla, Hallsberg, Askersund eller Lindesberg, kan du söka på en adress eller område i sökfältet.

Är det en specifik behandling du är ute efter, som tandimplantat eller tandblekning i Örebro, kan du även söka på behandlingen och ta del av särskilda erbjudanden för just det du behöver.

Akut tandvård Örebro

Har du behov av akut tandvård hittar du sista minuten tider i ditt närområde som du kan boka direkt. Då får du oftast tid samma idag, ibland inom bara någon timme.

Akuta ärenden som du bör söka vård för direkt är tandskador, tandvärk och ömt eller smärtande tandkött.

Många går runt med tandvärk alldeles för länge. En inflammerad tand eller tandkött bör behandlas så snart som möjligt för att förhindra att problemen blir värre och att behandlingen blir långdragen.

Har jag rätt till gratis tandvård i Örebro?

I Örebro län, som resten av Sverige, har alla barn och ungdomar rätt till fri tandvård fram till och med det år de fyller 22.

Det är rekommenderat att göra sitt första tandvårdsbesök vid 2 års ålder. Vid det stadiet är det sällan besvär med tänderna. Enligt Örebro läns Munhälsorapporten 2015 är tandhälsan god bland barn och unga. Av 3-åringar har 94 procent varken nya eller gamla kariesskador. Men det är viktigt att regelbundet besöka tandläkaren hela livet för att se till att förebygga kariesangrepp, skador eller allvarligare problem. Mun- och tandhälsa går dessutom hand i hand med allmänhälsan varför det är värt att ha nära kontakt med din tandläkare.

Vad kostar ett tandläkarbesök i Örebro?

Regelbunden tandvård behöver inte bli dyrt i vuxen ålder. Med hjälp av det allmänna tandvårdsbidraget får du som är mellan 23 till 29 år 600 kronor om året att betala för tandvård. Detta gäller även när du är över 65 år i Örebro och resten av Sverige. För dig mellan 30 till 64 år ger bidraget 300 kronor om året.

Bidraget kan du dessutom spara i upp till två år vilket betyder att du i princip kan få gratis grundundersökning hos tandläkaren vartannat år. Det stämmer väl överens med rekommendationer om hur ofta vuxna bör undersöka tänderna hos tandläkare eller tandhygienist för att upprätthålla en god munhygien.

Boka nu via Tandläkare.se

När du behöver en tid hos tandläkaren ska du vända dit till Tandläkare.se. Här hittar du tandläkare nära dig, med bra priser eller erbjudanden för särskilda behandlingar, med rekommendationer från tidigare kunder och sista minuten-tider när du behöver akut tandvård.

Det finns gott om lediga tider att välja mellan och du bokar enkelt och smidigt direkt via vår sajt. När bokningen är klar får du en bekräftelse på telefon och mail. Efter ditt tandläkarbesök är du välkommen tillbaka till Tandläkare.se för att lämna en recension du också!

Andra sökte efter

Akut tandvård Örebro