Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Om Tandläkare.se

Tandläkare.se hjälper besökare att enkelt hitta, jämföra och boka tandläkare på nätet. Tjänsten är en del av Dentech. Företaget hjälper sjukvårds- och hälsoföretag att synas bättre på webben. Här hittar du alla relevanta kontakt- och bolagsuppgifter.

Om företaget

Bakom Tandläkare.se står ett team av hängivna personer som hela tiden jobbar för att göra en så bra tjänst som möjligt. Vi har vårt kontor i centrala Stockholm. Vårt mål är att bygga värdefulla konsumentinriktade tjänster som förenklar vardagen. Våra tjänster ska med andra ord vara enkla att använda, snabba och träffsäkra. Du hittar alla våra kontaktuppgifter här nedanför.

Kontakta oss

Address: Biblioteksgatan 29, 2tr, 114 35 Stockholm
Telefon: 0104052099
E-post: [email protected]


Idé och koncept

I och med den digitala utvecklingens frammarsch har du som patient idag en större möjlighet att välja vårdgivare – vilket också ger dig större makt över den vård du får. Att individer blir mer delaktiga i  sitt vårdval tycker vi är bra, då det ökar konkurrensen och förbättrar vårdkvaliteten. Men den ökade valmöjligheten ställer också högre krav på individen; det finns betydligt mer information att ta hänsyn till, samt fler vårdgivare att välja bland.

Fram tills idag har det varit svårt att få en överblick, jämföra och boka tandläkare där man bor. Med söktjänsten tandläkare.se vill vi därför hjälpa patienter att lättare hitta en specifik tandläkarmottagningen, jämföra olika behandlingar och priser samt  erbjuda möjlighet att kunna boka sin tid direkt online.

Läs mer om hur vår webbplats fungerar

Kunskap ger trygghet

I och med den ökade valmöjligheten för patienter att välja vårdgivare, finns det mycket mer att ta hänsyn till. Som individ kan det kännas överväldigande och en känsla av osäkerhet kan infinna sig.

Vi anser att det är av stor vikt att du som söker efter tandläkarvård vet vad du söker efter, så att du kan känna dig trygg när du bokar en tid hos en tandläkarklinik via vår söktjänst. Därför har vi byggt upp en omfattande kunskapsbank om tandvårdsrelaterade ämnen på vår hemsida som ska ge dig trygghet i ditt val av tandläkare.

I kunskapsbanken hittar du information om olika åkommor, symtom, behandlingsmetoder och tips och råd om när du bör söka vård och hur du sköter din munhygien på bästa sätt.


Bolagsuppgifter

Tandläkare.se ägs och drivs av Dentech AB med följande bolagsuppgifter:

Org.nr: 559239-4927
Registreringsår: 2020
Moms/VAT nummer: SE 559239492701

Länkar till externa sidor och verifieringar:

Var fjärde minut bokar någon tid via Tandläkare.se

Tandläkare.se är Sveriges största söktjänst för att hitta, jämföra och boka tandläkare. Med över 160 anslutna kliniker finns det alltid en ledig tid nära dig.

 • Barrel

  Alltid bästa pris

 • Cloud

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • Out

  Kostnadsfri avbokning

Boka tandläkare nära dig – till bästa pris

CloseIcon

Frågor och svar om tjänsten

 • Är systemet svårt att använda?

  PlusIcon
  Nej, tandläkare.se är uppbyggt på ett enkelt och användarvänligt sätt. Även en person med lite datorvana kan enkelt använda det. I ditt välkomstmail kommer du att få en länk som du ska följa. Där kan du fylla i all information. Efter det kommer vi att ha ett cirka 30 minuter långt uppstartsamtal tillsammans där vi går igenom systemet och svarar på dina frågor.
 • Tappar jag inte kontakten med mina befintliga patienter om jag använder mig av internetbokning?

  PlusIcon
  Våra användare tycker inte det. Du sparar mycket tid i och med minskade antalet telefonsamtal och mail. Tänk på all tid du i dag lägger på ombokningar, avbokningar och att hitta tider som fungerar för både dig och din kund. Den tiden kan du istället lägga på dina patienter. Dessutom tycker våra slutanvändare, patienterna, att de upplever den bästa tänkbara servicen när de enkelt kan boka in sig på en tid som passar dem.
 • Hur kommer jag åt min kalender?

  PlusIcon
  Kalendern kommer du enkelt åt via ditt journalsystem. På så sätt missar du inga bokningar.
 • Om jag får återbud/avbokningar, hur kan tandläkare.se hjälpa mig?

  PlusIcon
  Genom att lägga upp dina lediga tider i ditt journalsystem som är integrerade med tandläkare.se så kommer alltid aktuella tider vara synliga och bokningsbara för dina patienter. För att vara extra tydlig mot patienterna kan du även välja att visa akuta tider.
 • Om jag har flera anställda i min klinik, hur gör jag då?

  PlusIcon
  Det är inga problem om ni är flera personer på kliniken. Det går att lägga upp obegränsat antal kalendrar/personer under samma företag eller klinik och koppla det till journalsystemet. Om ni driver flera kliniker under samma företag behöver varje klinik en profilsida.
 • Kan jag göra utskick till mina kunder via tandläkare.se?

  PlusIcon
  Nej, men sms och mail sker via ditt integrerade journalsystem.
 • Går det att länka till tandläkare.se via mina egna sidor på t.ex Facebook, Instagram?

  PlusIcon
  Ja, självklart kan du länka till din profil via dina egna kanaler. Du kan exempelvis lägga till en “boka tid”-knapp på dina sociala medier så att dina patienter kommer direkt till tandläkare.se för tidsbokning.
 • Jag har fler frågor, vart vänder jag mig?

  PlusIcon
  Om du har frågor eller funderingar kring tjänsten tandläkare.se kan du maila oss på [email protected]. Vill du bli kund hos oss mailar till [email protected], är du befintlig kund och vill ha support eller köpa tilläggstjänster mailar du [email protected]
 • Vad kostar det?

  PlusIcon
  Vad det kostar att ansluta sig till tandlakare.se varierar beroende på hur många patienter du kan ta emot. Kontakta oss och fråga så tar vi fram en offert anpassad efter dig.
 • Kan jag synkronisera med min vanliga kalender?

  PlusIcon
  Ja, det är enkelt att integrera tandläkare.se-kalendern och se dina bokningar via ditt journalsystem. I dagsläget är det möjligt att integrera med bland andra Opus, Almasoft (ALMA eTand), Frenda och CIS. Vi arbetar aktivt med att skapa möjligheter för integration av andra bokningssystem.
 • Vilka avbokningsregler gäller?

  PlusIcon
  Du väljer själv vilka regler du vill ha kring avbokningar. Dina avbokningsregler syns tydligt på bokningssidan både före och efter bokning. Patienten kommer även att dessa via den bokningsbekräftelse som skickas ut via mail och sms.
 • Hur många behandlingar kan vara aktiva på min profilsida?

  PlusIcon
  Det finns ingen gräns för hur många behandlingar du kan lägga till. Dina olika behandlar kan självklart ha olika priser, längd och finnas bokningsbara på specifika tider. Om du exempelvis bara kan erbjuda en behandling vissa dagar är det inget problem för vårt system. Vi arbetar aktivt med att fortsätta utveckla systemet och nya möjligheter utvecklas hela tiden. Om det är en tjänst du saknar, säg till.
 • Hur blir min klinik synlig genom tandläkare.se?

  PlusIcon
  Som kund hos tandläkare.se kommer du även att marknadsföras i externa kampanjer. I dessa kontinuerliga kampanjer ingår bland annat banners på externa kanaler och i sociala medier. Din profilsida blir även Googleindexerad. Vid behov kan vi även skräddarsy ett upplägg för er marknadsföring, kontakta [email protected] för att få en offert.
 • Jag har ingen hemsida, kan jag fortfarande bli kund hos tandläkare.se?

  PlusIcon
  Det är inga problem att du inte har en egen hemsida. Din profilsida på tandläkare.se fungerar delvis som en hemsida med bokningshjälp där du kan berätta om ditt företag och dina tjänster. Om du behöver hjälp med att bygga en hemsida så hjälper vi gärna till, maila [email protected] så återkommer vi med en offert.
 • Det finns andra bokningstjänster på nätet, varför skall jag välja just er?

  PlusIcon
  Tandläkare.se har en unik förmåga att införskaffa dig nya patienter. Delvis via sökmotor på tandläkare.se och delvis via Google indexering. Du blir även regelbundet marknadsförd via oss och med våra tilläggstjänster kan vi maximera just din tillväxt.

Teamet bakom Tandläkare.se

Sebastian Englund

CEO [email protected]

Mattias Avelin

CTO [email protected]

Daniel Törnerud

Kundansvarig [email protected]
Vill du bli premiumklinik på Tandläkare.se?
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?