Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
MoDent

MoDent

Kyrkogatan 13

702 10 Örebro

Ring oss
Heart4,7

Tyck till

4,7
Genomsnittsbetyg
Baserat på 22 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Välkommen till Modent - Din Tandläkare i Örebro.

Modent är en modern tandläkarmottagning, centralt belägen i vackra Örebro, som erbjuder tandvård med hög kvalitet och stor omsorg.

Modent Tandläkarmottagning i Örebro erbjuder:
 • Vanliga ingrepp och undersökningar
 • Kompositlagningar
 • Rotfyllningar
 • Implantat
 • Akuttider

Om oss
Vår klinik består av två erfarna tandläkare med hög kompetens samt tre duktiga och snälla tandsköterskor. Vi följer de senaste arbets- och behandlingsmetoderna, vilket medför utmärkta resultat och nöjdare patienter.

Öppettider
Vi har både fasta och flexibla öppettider för att passa dina behov, speciellt vid akuta fall. Akuttider finns tillgängliga under varadagarna samt lördagar. Det finns även möjlighet att vi kan ta emot dig även på de röda dagarna.

Du kan påverka behandlingsalternativen
Det är viktigt för oss att du känner dig delaktig och att du kan påverka de behandlingsalternativ som tas. Du får redan från början kostnadsförslag för hela behandlingen. Vi är medlemmar i Sveriges tandläkarförbund och anslutna till försäkringskassan.

Modent erbjuda även:
 • God hantering av tandvårdsrädsla
 • Akuttandvård
 • Specialisttandvård
 • Språk på svenska, engelska, franska, ryska, och arabiska.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.Boka en tid så hjälper vi dig gärna!
Hitta hit
Kyrkogatan 13
Öppettider
Måndag:
08:30 - 18:00
Tisdag:
08:30 - 18:00
Onsdag:
08:30 - 18:00
Torsdag:
08:30 - 18:00
Fredag:
08:30 - 18:00
Lördag:
09:00 - 12:00
Söndag:
09:00 - 12:00
Medlemskap
Sveriges TandläkarförbundPrivattandläkarna
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Arabiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
Priset avser min bokade tid hos kliniken samt delundersökning. Samtliga åtgärder som utföres utav tandläkare under besöket tillkommer på priset, ex. röntgenbilder, lagning av tand mm. 30 min behandling. ATB (allmänt tandvårdsbidrag) kan dras vid besöket om så önskas av patient. Erbjudandet gäller nya patienter!

Basundersökning

CaretIcon
Fullständig undersökning och 4 stycken röntgenbilder samt kostnadsförslag. Enkel fickmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Vidarebehandling tillkommer på priset ex. fler röntgenbilder, lagning av tand mm. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Erbjudandet gäller nya patienter. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Hygienistbehandling

CaretIcon
Hygienistbehandling utföres utav tandläkaren, lättare tandstensborttagning, lättare undersökning av tandfickor, tandkött och munslemhinna. Riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård ingår, ca 30 min. Vid behov av vidare behandling ingår kostnadsförslag. Erbjudandet gäller nya patienter! Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Käkkirurgi

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Tandhygienist

CaretIcon
Bra tandhygien är viktigare än många tror och har en direkt påverkan på din allmänna hälsa. En tandhygienist hjälper dig med din munhygien genom att till exempel rengöra din mun från tandsten. Hos en tandhygienist kan du också få tips och råd för att hålla tänderna starka och tandköttet friskt. Dessutom kan du få hjälp med vanliga problem som dålig andedräkt.

Tandimplantat konsultation

CaretIcon
Konsultation inför implantatbehandling, ca 30 min. Panoramaröntgenbild ingår i priset. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.
Prisreducering
Erbjuder studentrabatt
Erbjuder pensionärsrabatt
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla