Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Tandläkare Gry Soldal

Hagagatan 6

70340 Örebro

Heart-

Kliniken är inte ansluten för onlinebokning

Heart-

Tyck till

-
Genomsnittsbetyg
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen
Tandvårdsmottagning på Väster i Örebro. Hiss finns och lokalen fungerar bra för rullstol. Vi erbjuder alla typer av behandlingar för vuxna och barn. Vi kallar för undersökningar enligt önskemål och behov. Vi samarbetar med tandhygienist och med specialisttandläkare vid behov. 
Hitta hit
Hagagatan 6
70340 Örebro
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

Heart4,7

MoDent

Kyrkogatan 13, Örebro

Välkommen till Modent - Din Tandläkare i Örebro. Modent är en modern tandläkarmottagning, centralt belägen i vackra Örebro, som erbjuder tandvård med hög kvalitet och stor omsorg. Modent Tandläkarmottagning i Örebro erbjuder: Vanliga ingrepp och undersökningar Kompositlagningar Rotfyllningar Implantat Akuttider Om oss Vår klinik består av två erfarna tandläkare med hög kompetens samt tre duktiga och snälla tandsköterskor. Vi följer de senaste arbets- och behandlingsmetoderna, vilket medför utmärkta resultat och nöjdare patienter. Öppettider Vi har både fasta och flexibla öppettider för att passa dina behov, speciellt vid akuta fall. Akuttider finns tillgängliga under varadagarna samt lördagar. Det finns även möjlighet att vi kan ta emot dig även på de röda dagarna. Du kan påverka behandlingsalternativen Det är viktigt för oss att du känner dig delaktig och att du kan påverka de behandlingsalternativ som tas. Du får redan från början kostnadsförslag för hela behandlingen. Vi är medlemmar i Sveriges tandläkarförbund och anslutna till försäkringskassan. Modent erbjuda även: God hantering av tandvårdsrädsla Akuttandvård Specialisttandvård Språk på svenska, engelska, franska, ryska, och arabiska. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Boka en tid så hjälper vi dig gärna!

Heart4,7
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart4,6

MyDentist Örebro

Kungsgatan 14, Örebro

MyDentist – din lokala tandläkare i Örebro. I Örebro är MyDentist din tandläkare. Vi har generösa öppettider, både kvällar och helger och vill hjälpa dig när du behöver det. Vår målsättning är att våra kliniker ska vara tillgängligt lokaliserade så att du enkelt kan ta dig till oss. Hos oss kan du enkelt boka tid för undersökningar och behandlingar, drop-in och akuttider när det passar dig. Vi har ett brett utbud av behandlingar och kan hjälpa dig med det mesta inom tandvård, från basundersökningar till mer komplicerade implantatbehandlingar eller estetisk tandvård. Självklart ta vi även emot dig när du drabbats av akuta besvär. Hos oss på MyDentist ska tandvården vara avkopplande. Vi vill ge dig ett nytt sätt att se på tandvård och sätter därför dig som patient i centrum. Vi har utformat våra kliniker och behandlingsrum efter vad som får dig som patient att må bra och slappna av. Exempelvis kan du se på tv under din behandling. När du besöker oss ska du inte behöva känna stress på grund om omgivningen. Vi vill förändra din syn på tandvården och få dig att må bra. Hos oss träffar du duktig tandvårdspersonal som är engagerade och brinner för att ge dig en så behaglig behandling som möjligt. MyDentist är anslutna till Försäkringskassan och följer deras referenspriser.

Heart4,6
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?