Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Tandläkare i Åtvidaberg

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Åtvidaberg
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
SearchIcon
MapIcon
Karta
SortIconSortera
SortIconSortera
 • 1

Tandläkare Åtvidaberg

Kanske är du inte riktigt nöjd med din tandläkare i Åtvidaberg? Du vet väl att du kan välja vilken tandläkare som helst? I området kring Åtvidaberg finns både flera privata tandläkarmottagningar samt Folktandvårdens kliniker. Boka en tid i Åtvidaberg redan idag!

Följ nedan steg för att hitta och boka en tandläkartid i Åtvidaberg:
– På startsidan börjar du med att skriva in Åtvidaberg och då ser du bokningsbara tider i resultatet som du enkelt kan välja mellan. När du har hittat en tid som passar dig klickar du bara på “Boka”-knappen. Vi skickar givetvis ett bekräftelsemejl till dig med alla uppgifter om bokningen. 

– Du kan också söka på en specifik behandling. Det gör du genom att bocka i den önskade behandlingen, exempelvis “Tandblekning”. Bokningsbara tider kommer då upp i resultatlistan för den behandlingen som du enkelt bokar genom att klicka på “Boka”.

Akut tandvård på Åtvidaberg

Om du har akuta tandbesvär, skadat en tand eller drabbats av akut tandvärk, kan du vara i behov av akut tandvård. Det är viktigt att söka akut tandvård eftersom besvären kan bli svårare att åtgärda och du riskerar att få bestående tandproblem.  

Följ nedan steg om du vill hitta en akut tandläkare i Åtvidaberg:
– Du börjar med att välja “Akuttid”, då kommer lediga akuttider att visas i det område som du befinner dig i, exempelvis Åtvidaberg. 

– Vill du söka på ett annat specifikt område, exempelvis Linköping, skriver du in det i sökfältet och väljer “Akuttid”. Då kommer bokningsbara akuttider att visas för enbart Linköping. 

Hitta till tandläkaren

Adressen till de olika klinikerna i Åtvidaberg hittar du i resultatlistan där du får fram tider. När du väl har bokat en tid ser du adress och kontaktuppgifter till tandläkaren i bokningsformuläret. Vi skickar alltid en bokningsbekräftelse till dig där uppgifterna om bokningen och kontaktuppgifterna står.

Är du kanske och semestrar i Åtvidaberg och inte bekant med orterna i Östergötland är det enklast att ta hjälp av Google Maps för att hitta till kliniken. Lycka till med ditt nästa tandläkarbesök i Åtvidaberg.

Andra sökte efter

Tandhygienist Åtvidaberg