Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Tandläkarna Mirum

Tandläkarna Mirum

Lidaleden 12

603 59 Norrköping

Ring oss
Heart4,8

Tyck till

4,8
Genomsnittsbetyg
Baserat på 44 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Välkommen till Tandläkarna Mirum - din tandläkare i Norrköping!

På Lidaleden 12 i Mirumgallerian i Norrköping ligger denna moderna tandläkarklinik, i helt nya lokaler. Vi erbjuder kvalitativ och proffsig tandvård med hög service till våra patienter. Personalen på vår klinik har lång erfarenhet och vi ser alltid till att du som patient ska känna dig trygg och få en så behaglig behandling som möjligt. Vi värdesätter högt att använda modern utrustning och den senaste tekniken. 

Tandläkarna Mirum i Norrköping hjälper dig med:

Akut tandvård
Vid akuta besvär hittar vi en tid för dig inom kort, detta för att undvika värk och eventuella komplikationer. Vid ett akutbesök genomförs en vanlig tandläkarundersökning och röntgenbild tas, för att tandläkaren ska kunna ställa en korrekt diagnos. Du som patient får tydlig information om problemet och kring de behandlingar som tandläkaren rekommenderar. 

Reparativ vård
Vi erbjuder reparativ tandvård som innebär ersättning av saknade eller skadade tänder. Då ersätter vi med bland annat lagningar, kronor, broar, avtagbara proteser, hela proteser och implantat.

Allmäntandvård
Vanliga undersökningar, rotfyllningar och tandblekning är andra behandlingar som vi utför. Vi behandlar också tandlossning och käkledsproblem med högsta precision. Våra tandhygienister utför också estetiska behandlingar såsom tandreglering, rengöring, tandsmycke och tandblekning.

Om oss
Vi är ett tight team som är vana att jobba tillsammans och det är alltid du som patient som är vårt högsta fokus. Vi vill att ditt besök hos oss ska vara så avslappnat och bekvämt som möjligt och vi ger oss inte förrän du är nöjd med slutresultatet. 

Tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd gäller hos oss
Tandläkarna Mirum i Norrköping är direkt kopplade till Försäkringskassan, vilket betyder att tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd gäller hos oss. Vi kan dessutom erbjuda delbetalning genom samarbete med finansierade bolag.

Varmt välkommen att boka en tid redan idag, vi ser fram emot att hjälpa dig! 

Tandläkarna Mirum - Din tandläkare med kvalitet och god service.
Hitta hit
Lidaleden 12
Öppettider
Måndag:
07:30 - 17:00
Tisdag:
07:30 - 17:00
Onsdag:
07:30 - 17:00
Torsdag:
07:30 - 16:30
Fredag:
07:30 - 14:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Medlemskap
Sveriges TandläkarförbundPrivattandläkarnaSveriges Tandhygienistförening
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Arabiska

Spanska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
Priset avser själva tiden och delundersökning. Samtliga åtgärder som utföres utav tandläkare under besöket tillkommer på priset, ex. röntgenbilder, lagning av en tand mm. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Du måste vara över 24 år. Erbjudandet gäller nya patienter! Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Basundersökning

CaretIcon
Fullständig undersökning och 4 stycken röntgenbilder samt kostnadsförslag. Enkel fickmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Vidarebehandling tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Erbjudandet gäller nya patienter. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Hygienistbehandling

CaretIcon
Hygienistbehandling utföres utav tandläkare, lättare tandstensbortagning samt undersökning av tandfickor, tandkött och munslemhinna. Riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård, under 40 min. Vid behov av vidare behandling ingår kostnadsförslag. Erbjudandet gäller nya patienter!

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Konsultation inför osynlig tandställning (Clear Correct)

CaretIcon
Konsultation inför osynlig tandställning - Clear Correct, ca 50 min. Digital scanning, fotodokumentation, terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Käkkirurgi

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Tandblekning

CaretIcon
Tandblekning, hemmablekning med individuella skenor för över och underkäke. För bokning behöver du ha utfört en basundersökning hos tandläkare eller tandhygienist de senaste tre månaderna. Du kan givetvis boka din basundersökning här hos oss. Vid klinikblekning, kontakta tandläkaren för information och kostnadsförslag. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandhygienist

CaretIcon
Bra tandhygien är viktigare än många tror och har en direkt påverkan på din allmänna hälsa. En tandhygienist hjälper dig med din munhygien genom att till exempel rengöra din mun från tandsten. Hos en tandhygienist kan du också få tips och råd för att hålla tänderna starka och tandköttet friskt. Dessutom kan du få hjälp med vanliga problem som dålig andedräkt.

Tandimplantat konsultation

CaretIcon
Konsultation inför implantatbehandling, ca 30 min. Panoramaröntgenbild, terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandlossning

Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Erbjuder specialistvård
Finns hiss