Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Tandläkare Cleopatra Eriksson

Tandläkare Cleopatra Eriksson

Repslagaregatan 13

602 25 Norrköping

Ring oss
Heart4,8

Tyck till

4,8
Genomsnittsbetyg
Baserat på 87 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Välkommen till Tandläkare Cleopatra Eriksson i Norrköpings centrum!

I fina lokaler på Repslagaregatan 13 i Norrköpings centrum hittar du tandläkare Cleopatra Eriksson. Här välkomnas du till en avslappnad miljö. Vårt mål är att du ska känna dig lugn och trygg. Vi har 40-års erfarenhet och en god erfarenhet av att hjälpa tandvårdsrädda, barn som vuxna. Vi använder oss av modern teknologi såsom panoramaröntgen och laserteknik.

Vi utför bland andra följande behandlingar:
 • Basundersökningar
 • Estetisk tandvård
 • Delprotes
 • Kronor & broar
 • Rotfyllning
 • Tandborttagning
 • Barntandvård
 • Akut tandvård
 • Tandimplantat

Cleopatra kan hjälpa dig på både svenska och spanska.

Vid akuta besök sker betalning med kort eller via Swish endast.

Vi tar inte emot kontanter.

Känn dig välkommen att boka en tid på Repslagaregatan 13 i Norrköping!
__________

¡Bienvenido a Dentista Cleopatra Eriksson en el centro de Norrköping!

Se encontrará a la dentista Cleopatra Eriksson en locales bonitos en Repslagaregatan 13 en el centro de Norrköping. Aquí le damos la bienvenida a una atmósfera relajada. Nuestro objetivo es que se sientes tranquilo y seguro. Tenemos 40 años de experiencia y un buen historial de tratamiento de niños y adultos con miedo, temor y pánico. Utilizamos tecnología moderna como panoráma digital y tratamiento con láser.

Cleopatra puede ayudarle en sueco y español.

Tiempo de emegencia se paga solamente con tarjeta o via Swish.

No acceptamos contantes.

¡Benvenido a reservarse un tiempo en Repslagaregatan 13, Norrköping!
Hitta hit
Repslagaregatan 13
Öppettider
Måndag:
07:30 - 17:00
Tisdag:
07:30 - 17:00
Onsdag:
07:30 - 17:00
Torsdag:
07:30 - 16:00
Fredag:
Stängt
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Medlemskap
Sveriges TandläkarförbundPrivattandläkarna
Språk vi talar

Svenska

Spanska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
Priset avser själva tiden och delundersökning. Samtliga åtgärder som utföres utav tandläkare under besöket tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Erbjudandet gäller nya patienter. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Barntandvård

CaretIcon
Tandvård är speciellt viktigt för barn då till exempel tänder som växer ut snett eller trångt lättare kan rättas till med tandreglering medan de växer. Barn har också lättare att få hål i mjölktänderna och bör undersökas regelbundet. Tandvård är gratis för alla barn och ungdomar fram till 23-årsålder i Sverige.

Basundersökning

CaretIcon
Fullständig undersökning och 4 stycken röntgenbilder samt kostnadsförslag, 40 min. Enkel fickmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Vidarebehandling tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Hygienistbehandling

CaretIcon
Tandhygienistbehandling utföres utav tandläkaren, lättare tandstensbortagning samt undersökning av tandfickor, tandkött och munslemhinna under 30 min. Vid behov av vidare behandling ingår kostnadsförslag. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Tandblekning

CaretIcon
Tandblekning - hemmablekning med individuella skenor för över och underkäke. För bokning behöver du ha utfört en basundersökning hos tandläkare eller tandhygienist de senaste tre månaderna. Du kan givetvis boka din basundersökning här hos mig. Vid klinikblekning, kontakta tandläkaren för information och prisuppgift. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandhygienist

CaretIcon
Bra tandhygien är viktigare än många tror och har en direkt påverkan på din allmänna hälsa. En tandhygienist hjälper dig med din munhygien genom att till exempel rengöra din mun från tandsten. Hos en tandhygienist kan du också få tips och råd för att hålla tänderna starka och tandköttet friskt. Dessutom kan du få hjälp med vanliga problem som dålig andedräkt.

Tandimplantat konsultation

CaretIcon
Konsultation inför implantatbehandling, 30 min. Vanlig röntgenbild ingår i priset. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår likaså. Vid panorama röntgenbild tillkommer det på priset. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandregleringskonsultation

CaretIcon
Konsultation inför Inman aligner, (osynliga tandställning), 30 min. Vanlig röntgenbild ingår i priset. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår likaså. Vid panorama röntgenbild tillkommer det på priset. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.
Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Erbjuder specialistvård