Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Hitta och boka tandläkare i Spånga

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Spånga
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Tider
Tider
Kliniker
Kliniker
Karta
Karta
sort-iconSortera
sort-iconSortera

Tandläkare Spånga

Bor du i Spånga och vill byta tandläkare? Vi på Tandläkare.se har gjort det enkelt att byta tandläkare eller att hitta behandlingar hos olika tandläkare i ditt område. Här hittar du allt på samma ställe och slipper allt krångel. Boka din nästa tandläkartid redan i dag!

Följ stegen nedan för att hitta och boka en tandläkartid i Spånga:

– Skriv in exempelvis Spånga i sökfältet högst upp. Då kommer du se tider som du kan välja mellan. När du har hittat en tid som passar dig klickar du bara på “Boka” och fyller i dina uppgifter. Vi skickar därefter en bekräftelse på din bokning via e-post och på sms samt en påminnelse innan ditt tandläkarbesök.

– Du kan också söka på behandling genom att bocka i den önskade behandlingen, exempelvis “Tandhygienist”. Då kommer du att se lediga tider i Spånga för den behandlingen. När du hittat en tid så bokar du den genom att klicka på “Boka”.

Akut tandvård i Spånga

När vi minst anar det kan olyckan vara framme. Kanske får du plötsligt tandvärk eller blödande tandkött som inte ger med sig. Då är det bra att uppsöka en akut tandläkare inom kort. På Tandläkare.se hittar du en akuttid snabbt och enkelt.

Så här hittar du en akuttid i Spånga:
– Du börjar med att välja “Akuttid” i menyn och då kommer lediga akuttider att visas i det område som du befinner dig i. 

– Vill du söka på ett annat område, exempelvis Tensta eller Hjulsta skriver du in området i sökfältet och väljer “Akuttid”. Då kommer bokningsbara akuttider att visas för det valda området. 

Vilka behandlingar kan jag få hjälp med?

I Spånga och i närområden hittar du flera bra tandläkare som erbjuder allt från allmäntandvård till mer estetisk tandvård.

Här nedan kan du se några behandlingar som du kan hitta hos tandläkare i Spånga:

– Behandling av hål i en tand (karies) 
– Tandhygienist
– Akut tandvård
– Tandställning
– Tandblekning

Hitta till tandläkaren

Adressen till kliniken i Spånga hittar du i listan när du söker tandläkartider. Efter att du har bokat din tid skickar vi dig en bokningsbekräftelse med kontaktuppgifterna samt uppgifterna om din bokning.

Är du inte bekant med området är det enklast att ta hjälp av Google Maps för att hitta till kliniken. Lycka till med ditt nästa tandläkarbesök i Spånga!

Andra sökte efter

Akut tandvård Spånga

Platser i Spånga