Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Global Tandvård

Global Tandvård

Vittangigatan 27

162 61 Vällingby

Ring oss
Heart4,9

Tyck till

4,9
Genomsnittsbetyg
Baserat på 20 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Välkommen till Global Tandvård - din tandläkare i Vällingby!

Mitt i centrala Vällingby på Vittangigatan 27, ligger denna moderna tandklinik. Vi erbjuder tandvård med högsta professionella kompetens och vi har ett mycket brett utbud av olika behandlingar.

Några behandlingar vi på Global Tandvård i Vällingby erbjuder:
 • Allmäntandvård
 • Förebyggande tandvård
 • Behandling för akuta besvär
 • Tandkirurgi
 • Tandproteser
 • Tandimplantat

Vad kan vi mer erbjuda dig?
Vi arbetar brett och erbjuder bland annat effektiva rotbehandlingar, implantat, samt estetiska korrigeringar. Vi jobbar också med proteser och tandimplantat där vi använder de allra bästa materialen på marknaden. Alla våra behandlingar utförs med fokus på dig som patient och vi anpassar behandlingen efter just din målbild..

Vår klinik
Vi har en mycket modern klinik i helt nya lokaler för att vi vill ge dig en trygg miljö och positiv känsla när du kommer till oss. Vi arbetar alltid med patienten i fokus. Jobbet vi utför baseras på forskning och vetenskap. På vår klinik används den allra senaste utrustningen för att din patientsäkerhet och din upplevelse hos oss ska bli så behaglig som möjlig.

Personalen
Vi är ett tight team som har jobbat länge ihop på Global Tandvård i Vällingby, därmed vet vi hur vi på bästa sätt ska ta hand om våra patienter. Vi har en bred kompetens och med vår långa erfarenhet kan vi ta oss an de allra flesta tandsjukdomar och andra problem med munhälsan. Vi anpassar behandlingen efter just dina behov och dina önskemål.

Vi är anslutna till Försäkringskassan vilket gör att du kan använda ditt tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd hos oss.Hos oss är alla patienter i alla åldrar välkomna!

Global Tandvård - Proffsig tandvård för hela familjen. Varmt välkommen till oss!
Hitta hit
Vittangigatan 27
Öppettider
Måndag:
10:00 - 19:00
Tisdag:
10:00 - 19:00
Onsdag:
10:00 - 19:00
Torsdag:
10:00 - 17:00
Fredag:
10:00 - 17:00
Lördag:
10:00 - 17:00
Söndag:
Stängt
Medlemskap
Sveriges TandläkarförbundPrivattandläkarna
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Persiska

Arabiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttid

CaretIcon
Priset avser själva tiden och delundersökningen, samtliga åtgärder som utförs av tandläkare under besöket tillkommer på priset. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Erbjudandet gäller nya patienter.

Basundersökning

CaretIcon
Fullständig undersökning och 4 stycken röntgenbilder samt kostnadsförslag. Enkel fickmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Vidarebehandling tillkommer på priset, ex fler röntgenbilder vid behov. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Erbjudandet gäller nya patienter! Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Hygienistbehandling

CaretIcon
Tandhygienistbehandling utföres utav tandläkaren, lättare tandstensbortagning samt undersökning av tandfickor, tandkött och tandsten under 30 min. Vid behov av vidare behandling ingår kostnadsförslag. Erbjudandet gäller nya patienter! Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient.

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Konsultation osynlig tandställning (invisalign)

CaretIcon
Konsultation inför invisalign (osynlig tandställning), ca 30 min. Röntgenbild avtryck ingår likaså terapiplanering samt kostnadsberäkning. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Tandblekning

CaretIcon
Tandblekning - hemmablekning med individuella skenor för över och underkäke. För bokning behöver du ha utfört en basundersökning hos tandläkare eller tandhygienist de senaste tre månaderna. Du kan givetvis boka din basundersökning här hos oss! Vid klinikblekning, kontakta tandläkaren för kostnadsförslag. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandimplantat konsultation

CaretIcon
Konsultation inför implantatbehandling. Röntgenbild ingår i priset. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår likaså. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandlossning

Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Kan hantera tandvårdsrädsla