Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Tandläkare i Sätra

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Sätra
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Kliniker
Kliniker
Karta
Karta
SortIconSortera
SortIconSortera
  123...13

Tandläkare Sätra

Bor du i Sätra och vill hitta en tandläkare? Då har du kommit hel rätt. Vi på Tandläkare.se har samlat allt på ett ställe för att du enkelt ska kunna söka och hitta tider till flera tandläkare i ditt närområde. Tandhälsan Sätra eller Tandea i Skärholmen är bara två exempel på tandläkare i området kring Sätra som du kan hitta och boka tid hos här. 

Så här bokar du din nästa tandläkartid i Sätra:
– Skriv in Sätra i sökfältet och då kommer bokningsbara tider fram i en lista som du enkelt kan välja mellan och boka. Hittar du ingen tid i Sätra kommer bokningsbara tider att visas för närområden kring Sätra, såsom i Bagarmossen.

– Du kan också söka på behandling genom att bocka i den önskade behandlingen, exempelvis “Tandhygienist”. Bokningsbara tider hos de tandläkare i området kring Sätra som erbjuder den behandlingen kommer då upp i listan.

– Vill du hellre söka på annat område än Sätra skriver du bara in det önskade området i sökfältet, exempelvis Skärholmen. Du kan förfina din sökning genom att välja behandling. Då kommer bokningsbara tider fram för den behandlingen hos tandläkare i det området som du har valt.

Akut tandvård Sätra

Vi har gjort det enkelt för dig att snabbt hitta en akuttid om olyckan skulle vara framme. Sök akut tandvård så snart som möjligt. På så sätt slipper du riskera att behöva omfattande åtgärder för dina akuta besvär. 

Så här hittar du en akuttid i Sätra:
– Bocka i “Akuttid” som behandling. Då kommer lediga akuttider hos olika tandläkare att visas i det område som du befinner dig i, exempelvis i Sätra.

– Vill du söka på ett annat område, såsom Enskede, skriver du in det området i sökfältet och väljer “Akuttid”. Då kommer bokningsbara akuttider att visas i Enskede.

Hitta till tandläkaren i Sätra

När du väl ska boka en tid ser du adress- och kontaktuppgifter till tandläkaren i Sätra på bokningssidan. Vi skickar alltid en bokningsbekräftelse till dig där uppgifterna om bokningen och kontaktuppgifterna står.

Du kanske bara är på besök i Sätra och inte bekant med området, då kan du enklast ta hjälp av Google Maps för att hitta till kliniken. Lycka till med ditt nästa tandläkarbesök i Sätra.

Andra sökte efter

Tandläkare Sätra