Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
S:t Eriksplans Tandhälsa

S:t Eriksplans Tandhälsa

Sankt Eriksplan 2, 4tr

113 20 Stockholm

Ring oss
Heart5,0

Tyck till

5,0
Genomsnittsbetyg
Baserat på 14 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
St:Eriksplans Tandhälsa - Din tandläkare på S:t Eriksplan, Vasastan!

Mitt på Sankt Eriksplan i Vasastan, Stockholm, hittar du vår lugna och trivsamma klinik. Vi utför all typ av tandvård, allt ifrån vanlig allmäntandvård till estetiska behandlingar. Hos oss blir du alltid både bemött och behandlad på bästa tänkbara sätt.
Vi har alltid dig som patient i fokus
Om tandhygienistbehandling skulle behövas har vi även det på plats
Skulle en specialist behöva kopplas in har vi nära samarbete med flertalet mycket kompetenta specialister

Behandlingar vi utför på vår tandklinik:
 • Allmäntandvård
 • Kronor & broar
 • Rotfyllning
 • Implantat
 • Skalfasader
 • Tandreglering (Invisalign)
 • Tandblekning
 • Tandhygienistbehandling


Hitta till S:t Eriksplans Tandhälsa
Parkering: P-hus finns på Torsgatan 31(mitt under Sankt Eriksplan) alt. gaturparkering runtomkring
Tunnelbana: Station S:t Eriksplan, Gröna linjen
Pendeltåg: Odenplan(ca 7 min gång)
Buss: Flertal bussar stannar precis utanför vår port på Sankt Eriksplan

Varmt välkommen till din tandläkare i Vasastan i centrala Stockholm. Vi hjälper dig gärna!
Hitta hit
Sankt Eriksplan 2, 4tr
Öppettider
Måndag:
08:00 - 17:00
Tisdag:
08:00 - 17:00
Onsdag:
08:00 - 17:00
Torsdag:
08:00 - 17:00
Fredag:
08:00 - 13:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Medlemskap
Sveriges TandläkarförbundSACD, Swedish Academy of Cosmetic Dentistry
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Rumänska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
Priset avser själva tiden och delundersökning. Samtliga åtgärder som utföres utav tandläkaren under besöket, ex rötgenbilder, tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Vid återbud till din bokade tid, hör gärna av dig till kliniken 24 timmar innan för att ej bli debiterad Erbjudandet gäller nya patienter.

Barntandvård

CaretIcon
Tandvård är speciellt viktigt för barn då till exempel tänder som växer ut snett eller trångt lättare kan rättas till med tandreglering medan de växer. Barn har också lättare att få hål i mjölktänderna och bör undersökas regelbundet. Tandvård är gratis för alla barn och ungdomar fram till 23-årsålder i Sverige.

Basundersökning

CaretIcon
Fullständig undersökning av tänder och slemhinnor inklusive 4/6 röntgenbilder. Enkel fickmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård ingår. Vidarebehandling tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas. Vid återbud till din bokade tid, hör gärna av dig till kliniken 24 timmar innan för att ej bli debiterad

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Estetisk konsultation

CaretIcon
Estetisk konsultation Invisalign, tandblekning, fasader, kronor. Genomgång av bettet och tänderna tillsammans med tandläkare, för att se vad vi kan stå till tjänst med. Vid återbud till din bokade tid, hör gärna av dig till kliniken 24 timmar innan för att ej bli debiterad

Grundundersökning

CaretIcon
Noggrann undersökning av din tandhälsa

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Konsultation Invisalign (osynlig tandställning)

CaretIcon
Konsultation inför osynlig tandställning (Invisalign). Priset för konsultationen dras av om behandlingen genomförs. Vid återbud till din bokade tid, hör gärna av dig till kliniken 24 timmar innan för att ej bli debiterad

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Snarkskena

CaretIcon
En snarkskena är ett effektivt sätt för dig att minska eller helt bli av med snarkningar. Vid ett tandläkarbesök får du snarkskenan utformad speciellt efter din tandrad. Under natten ser snarkskenan till att fixera din käke så att luftvägarna vidgas och du kan andas utan snarkningar.

Tandblekning

CaretIcon
Tandblekning på klinik eller hemmablekning med individuella skenor. 3500kr för hemmablekningen.(2500 rabatterat) 4000kr för klinikblekningen. 5000kr för en kombo. För bokning behöver du ha utfört en basundersökning hos tandläkare eller tandhygienist de senaste sex månaderna. Du kan givetvis boka din basundersökning här hos oss! Vid klinikblekning, kontakta tandläkaren för "planering". Vid återbud till din bokade tid, hör gärna av dig till kliniken 48 timmar innan.

Tandhygienist

CaretIcon
Bra tandhygien är viktigare än många tror och har en direkt påverkan på din allmänna hälsa. En tandhygienist hjälper dig med din munhygien genom att till exempel rengöra din mun från tandsten. Hos en tandhygienist kan du också få tips och råd för att hålla tänderna starka och tandköttet friskt. Dessutom kan du få hjälp med vanliga problem som dålig andedräkt.

Tandimplantat konsultation

CaretIcon
Konsultation inför implantatbehandling, 30 min. Panoramaröntgenbild ingår i priset. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår likaså. Priset för konsultationen dras av efter avslutad behandling. Vid återbud till din bokade tid, hör gärna av dig till kliniken 24 timmar innan för att ej bli debiterad

Tandlossning

Tandreglering

CaretIcon
Både vuxna och barn kan få hjälp av tandställning för att rätta till överlappande eller glesa tänder eller tänder som på annat sätt hamnat snett. Tandställningar sätts ofta på utsidan av tänderna men går även att sättas längs insidan av tandraden där de blir nästan osynliga.

Tandstensborttagning

Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Finns hiss