Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Aqua Dental Vasastan

Aqua Dental Vasastan

Saltmätargatan 22

113 59 Stockholm

Ring oss
Heart4,7

Tyck till

4,7
Genomsnittsbetyg
Baserat på 323 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Aqua Dental - tandläkare i Vasastan

Medan den allmänna tandvården främst riktar sig mot årliga tandläkarbesök, förebyggande tandvård och åtgärder som ska förekomma större problem, finns specialisttandvården som alternativ för dig med mer specifika behov.

Vad Aqua Dental i Vasastan erbjuder
Aqua Dental driver sedan augusti 2019 en pålitlig specialistverksamhet. När du behöver en tandläkare i Vasastan hittar du vår klinik på Saltmätargatan 22. Här får du träffa några av Sveriges främsta specialister inom t. ex rotfyllningar, tandimplantat, tandställning, proteser, estetisk tandvård och tandlossning. Här kan du boka konsultationer inom våra specialistområden som ett första möte för att få svar på dina frågor om våra olika typer av behandlingar. 

Vi erbjuder även våra patienter i Vasastan allmäntandvård. För att undvika större problem och säkerställa en bra munhälsa är det viktigt med regelbundna besök hos tandläkare och tandhygienist. Vårt fokus ligger på kvalitet oavsett vad för typ av tandvård som våra patienter är i behov av. Samtliga behandlingar, allt från en vanlig undersökning till de större behandlingarna, utförs av vår duktiga personal med lång erfarenhet och med hjälp av ny modern teknik.

I samband med Covid-19 har vi full förståelse för att du kan behöva av- eller omboka ditt besök med kort varsel. För att öka flexibiliteten ytterligare i rådande situation med Covid-19 så erbjuder vi dig nu att ge bort din tid till en vän eller anhörig om du själv får förhinder och inte har möjlighet att kontakta oss minst 24 timmar innan ditt besök. Detta är ytterligare ett steg i vårt löfte om att erbjuda en hög flexibilitet där vi gör allt så många som möjligt, så snabbt som möjligt, ska få komma till en av våra kompetenta behandlare.

Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi annars att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi i så stor utsträckning som möjligt ska hinna erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp.

Varmt välkommen till Aqua Dental, din tandläkare i Vasastan
Hitta hit
Saltmätargatan 22
Öppettider
Måndag:
07:00 - 20:30
Tisdag:
07:00 - 20:30
Onsdag:
07:00 - 20:30
Torsdag:
07:00 - 20:30
Fredag:
07:00 - 17:00
Lördag:
07:30 - 16:00
Söndag:
07:30 - 16:00
Medlemskap
Sveriges TandläkarförbundSveriges TandhygienistföreningSACD, Swedish Academy of Cosmetic Dentistry
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Persiska

Finska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttid

CaretIcon
När du söker dig till oss för ett akutbesök ingår en undersökning så att tandläkaren kan ställa diagnos och göra en bedömning av ditt vårdbehov. Kostnad kan tillkomma för röntgenundersökning om det behövs, vilket tandläkaren informerar om och ska godkännas av dig. Därefter kommer din tandläkare att ge dig ett behandlings- och kostnadsförslag på de åtgärder som anses nödvändiga för att avhjälpa ditt behov. Ingen behandling påbörjas utan ditt samtycke. Vi har ingen kvälls- eller helgtaxa.

Annat

CaretIcon
Annan orsak

Basundersökning

CaretIcon
I en basundersökning ingår en noggrann genomgång av munhålan. Vi undersöker tänder, tandkött och letar efter synliga tecken på sjukdomar i munnen, exempelvis förändringar i slemhinnorna, plack och karies. I undersökningen ingår fyra röntgenbilder. Dessa tas för att ge behandlaren möjlighet att upptäcka eventuell problematik, osynligt för blotta ögat. Om åtgärd krävs kommer du att bli informerad om detta. Vi kommer inte att inleda någon ytterligare behandling utan ditt samtycke.

Basundersökning inkl. implantatkonsultation

CaretIcon
Inför en tandimplantatsbehandling måste du genomgå en undersökning för att se att allt ser bra ut. Här erbjuds du möjligheten att genomgå den årliga undersökningen och samtidigt ta första steget mot tandimplantat. På en konsultation får du möjligheten att träffa några av landets främsta tandläkare och specialister inom käkkirurgi och oral protetik. Under konsultationen diskuterar ni ditt vårdbehov, dina förutsättningar och förväntningar. Vid konsultationens slut får även en uppskattad prisbild.

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Hygienistbehandling

CaretIcon
Ett besök hos tandhygienisten sker oftast i förebyggande syfte. Behandlingen innefattar en genomgång av din munhygien, enklare tandstensborttagning samt puts och polering av dina tänder. Efter besöket lämnar du kliniken med en ren och fräsch känsla i munnen.  Du kommer även att få individuella tips om hur du på egen hand tar hand om dina tänder på bästa sätt.

Konsultation osynlig tandställning (invisalign)

CaretIcon
På en tandregleringskonsultation hos Aqua Dental träffar du några av Sveriges mest erfarna ortodontister. Vi erbjuder flertalet behandlingsmetoder: från den traditionella rälsen till avtagbara aligners som Invisalign. På en konsultation gör tandläkaren en bedömning utifrån din situation och dina förväntningar på resultatet. Tandläkaren berättar hur en tandreglering går till och ger en rekommendation om vilken metod som är lämpad för att åtgärda din problematik. Du får även ställa frågor till tandläkaren.

Tandblekning

CaretIcon
Vi erbjuder tandblekning på klinik med Brilliant Smile. Det är en effektiv behandling med tydliga resultat. För att få göra en tandblekning krävs det att du har gjort en basundersökning inom de tre senaste månaderna för att se att du är frisk i munnen. När du ska bleka tänderna skyddas läppar, tandkött och tunga av ett blockerande skyddsmaterial. Sedan appliceras blekgelen på tänderna och belyses med en UV-lampa under fyra omgångar som alla är 12 minuter långa. Behandlingen tar totalt sett cirka 1,5 h.

Tandimplantat konsultation

CaretIcon
På en konsultation får du möjligheten att träffa några av landets främsta allmäntandläkare och specialister inom käkkirurgi och oral protetik. Under konsultationen kommer ni att prata om ditt vårdbehov, dina förutsättningar och förväntningar. En första undersökning görs och du får möjlighet att ställa dina frågor till tandläkaren. Vid slutet av konsultationen får du även information om en ungefärlig prisbild.

Tandregleringskonsultation

CaretIcon
Konsultation för dig som är intresserad av Invisalign. Beskriv noga under "Meddelande till Tandläkaren" vad dina behov och förväntningar på en behandling skulle vara. Varmt välkommen! Observera att klinik för konsultation och för eventuell behandling kan skilja beroende på bokningsläge.
Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Erbjuder specialistvård