Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Gloss & Floss Dental Care®

Gloss & Floss Dental Care®

Ölandsgatan 42

116 63 Stockholm

Ring oss
Heart4,9

Tyck till

4,9
Genomsnittsbetyg
Baserat på 87 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Varmt välkommen till din tandläkare Gloss & Floss® på Södermalm i Stockholm!

Gloss & Floss®  anses nu vara ett varumärke inom kosmetisk tandvård. På Ölandsgatan 42 vid Skanstull på Södermalm erbjuder vi skönhetsbehandlingar och estetisktandvård på ett och samma ställe. Vår toppmoderna klinik är nu fullutrustad med senaste tekniken för att kunna erbjuda dig ett proffsigt resultat.

Vi är anslutna till Försäkringskassan och vi fokuserar på din tandvård och komfort!

På Gloss & Floss®  har vi skapat en fin, otroligt behaglig och hemtrevlig miljö där du utan tvekan kan slappna av och känna dig lugn.
Vår spa-liknande omgivning erbjuder lugnande musik och aromaterapi under behandlingarna.
Dessutom använder vi oss av den senaste utrustningen, bl.a:
 • 3D scanner
 • OPG röntgen
 • Osynliga tandställning
 • Digital röntgen
 • Icon-behandling
 • ClearCorrect / Clear Aligners
 • Smile Design
och mera!

Vår mottagning erbjuder högkvalitativ tandvård med fokus på frisk munhälsa och estetik. Som patient hos oss får du uppleva modern tandvård i en lugn och harmonisk miljö.

Kliniken ligger på 50 meters avstånd från Skanstulls tunnelbanestation och har goda kommunikationsmöjligheter. Välkommen att boka tid hos Gloss & Floss®  redan idag!
Hitta hit
Ölandsgatan 42
Öppettider
Måndag:
08:00 - 17:00
Tisdag:
08:00 - 17:00
Onsdag:
08:00 - 17:00
Torsdag:
08:00 - 17:00
Fredag:
08:00 - 17:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Medlemskap
PrivattandläkarnaSveriges Tandhygienistförening
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Persiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
Priset avser själva tiden och delundersökningen, samtliga åtgärder som utförs av tandläkare under besöket tillkommer på priset. ATB dras vid besöket.

Barntandvård

CaretIcon
Tandvård är speciellt viktigt för barn då till exempel tänder som växer ut snett eller trångt lättare kan rättas till med tandreglering medan de växer. Barn har också lättare att få hål i mjölktänderna och bör undersökas regelbundet. Tandvård är gratis för alla barn och ungdomar fram till 23-årsålder i Sverige.

Basundersökning

CaretIcon
I undersökningen ingår: ✅ Grundlig undersökning ✅ Röntgenbilder av dina tänder för att upptäcka eventuella dolda problem som ögat inte kan se. ✅ Rekommendationer och tips för hur du ska sköta tänderna på bästa sätt för att förebygga problem. ✅ Trygg och personlig behandling utifrån dina egna förutsättningar av tandläkare med många års erfarenhet Erbjudandet är tidsbegränsat och gäller enbart nya kunder.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Hygienistbehandling

CaretIcon
Grundlig undersökning av tandsköttsfickor utfört av tandläkare. Tandstenborttagning, putsning med Airflow och borttagning av missfärgningar, 30min. ATB dras vid besöket.

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Käkkirurgi

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Snarkskena

CaretIcon
En snarkskena är ett effektivt sätt för dig att minska eller helt bli av med snarkningar. Vid ett tandläkarbesök får du snarkskenan utformad speciellt efter din tandrad. Under natten ser snarkskenan till att fixera din käke så att luftvägarna vidgas och du kan andas utan snarkningar.

Tandblekning

CaretIcon
Vita tänder på ett säkert sätt

Tandhygienist

CaretIcon
Bra tandhygien är viktigare än många tror och har en direkt påverkan på din allmänna hälsa. En tandhygienist hjälper dig med din munhygien genom att till exempel rengöra din mun från tandsten. Hos en tandhygienist kan du också få tips och råd för att hålla tänderna starka och tandköttet friskt. Dessutom kan du få hjälp med vanliga problem som dålig andedräkt.

Tandimplantat konsultation

Tandlossning

Tandreglering

CaretIcon
Både vuxna och barn kan få hjälp av tandställning för att rätta till överlappande eller glesa tänder eller tänder som på annat sätt hamnat snett. Tandställningar sätts ofta på utsidan av tänderna men går även att sättas längs insidan av tandraden där de blir nästan osynliga.

Tandregleringskonsultation

Tandstensborttagning

Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Finns hiss