Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Aqua Dental Narkoskliniken

Aqua Dental Narkoskliniken

Rålambsvägen 10A,

112 59 Stockholm

Ring kliniken

Vad tycker patienterna?

OMDÖME
-
HeartHeartHeartHeartHeart

Ej betygsatt

Har du besökt Aqua Dental Narkoskliniken?
Lämna en recension och hjälp andra att bilda sig en uppfattning om kliniken.

Om klinken

Lider du av tandvårdsrädsla eller tandvårdsskräck? Välkommen då till Narkoskliniken på Kungsholmen!

När du besöker Aqua Dentals Narkosklinik på Rålambsvägen, Kungsholmen, så kommer du till Sverige största klinik för behandling av patienter som lider av tandvårdsrädsla eller tandvårdsskräck. Här står din upplevelse i fokus och vi vill att du alltid ska känna dig trygg och lugn hos oss.

Om Kliniken
På kliniken arbetar erfarna läkare, tandläkare, psykologer och terapeuter för att göra ditt besök och din behandling så bra som möjligt. Här samarbetar behandlarna för att underlätta din behandling. Tillsammans tas en vårdplan fram för att du ska bearbeta din tandvårdsrädsla och kunna genomgå nödvändiga tandvårdsbehandlingar. 

Vi kan erbjuda dig tandvård under narkos
Vi på Aqua Dental Narkosklinik på Kungsholmen erbjuder tandvård under narkos för dig som känner ett stort obehag eller lider av fobi för tandvården. Under narkos kan våra tandläkare genomföra alla typer av behandlingar, allt från allmäntandvård och lagning av hål till större ingrepp som tandimplantat eller extraktion av tänder. En narkosbehandling hos oss på Narkoskliniken på Kungsholmen i Stockholm är densamma som på sjukhus. Det är en läkare som är specialiserad inom anestesi som ansvarar för narkosen.  

Vi erbjuder även lustgas
Om narkos inte anses nödvändigt kan vi erbjuda att utföra behandlingen under lustgas. Detta hjälpmedel har använts inom tandvården i mer än 25 år och verkar lugnande och ångestdämpande. För att ytterligare kunna underlätta för våra patienter erbjuder vi även laserbehandling på Narkoskliniken. Det betyder att du kan laga hål i tänderna med hjälp av laser och på så sätt slipper du ljud och vibrationer från borren. Laserbehandling kan vara hjälpsamt vid lagning av hål, behandling av djupa tandköttsfickor samt förberedelser inför rotfyllningar. 

Uteblivet besök
Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi i så stor utsträckning som möjligt ska hinna erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp.  

Narkoskliniken har sedan slutet av oktober 2021 blivit en del av den privata tandvårdskedjan Aqua Dental. För dig som tidigare varit patient hos Narkoskliniken innebär det ingenting i praktiken utan du fortsätter att besöka din tandläkare precis som vanligt.  

Varmt välkommen till oss - vi ser fram emot att hjälpa dig!
Visa mer

Öppettider

Måndag:
09:00 - 16:00
Tisdag:
09:00 - 16:00
Onsdag:
09:00 - 16:00
Torsdag:
09:00 - 16:00
Fredag:
09:00 - 13:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt

Språk

flag

Svenska

flag

Engelska

Behandlingar

Basundersökning inkl. konsultation för narkostandvård
Hygienistbehandling

Bildgalleri

Hitta till Aqua Dental Narkoskliniken

Lediga tider