Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
DentOn Tandvård

DentOn Tandvård

Gyllene Hästens Torg 9

170 67 Solna

Ring oss
Heart5,0

Tyck till

5,0
Genomsnittsbetyg
Baserat på 17 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Välkommen till DentOn Tandvård i Solna på Tandläkare.se! 

På Gyllene Hästens Torg i Solna ligger denna toppmoderna tandklinik i fräscha lokaler. Om du har tandvärk, ilningar eller tappat en lagning, kan vi hjälpa dig med akut tandvård. Vi erbjuder dig en tid redan samma dag. Vår personal har gått gedigna utbildningar och de har lång erfarenhet inom tandvård. 

Patienten i fokus
Vi är måna om din upplevelse och att du ska känna dig lugn och trygg. Luta dig bekvämt i vår nya tempur-stol och låna våra hörlurar som dämpar ljud från maskinerna, vilket bidrar till att minska oro och stress.

Vilka behandlingar erbjuder vi?
Vi erbjuder givetvis allmäntandvård och även akut tandvård, specialisttandvård och vi utför en mängd behandlingar. Tandreglering, broar och proteser är bara några exempel. Vi har även utbildad personal i tandvårdsrädsla och har god vana av behandling av tandköttsinflammation. Vi använder både handinstrument samt ultraljud vid tandstensborttagning och vi är noga med att erbjuda patienten bedövningssalva inför bedövning med bedövningsspruta. Allt för att göra din upplevelse så smärtfri som möjligt.

Tandblekning
Dessutom utför vi tandblekning på plats men vi säljer även hemma-blekningskit. Om du har tandsten, ytliga missfärgningar och hål i tänderna behöver du behandla det innan en tandblekning kan utföras. Därför rekommenderas alltid en undersökning och rengöring av tänderna innan en tandblekning ska genomföras. 

Certifierade
Hela kliniken uppdateras ständigt på det senaste inom tandvården och är därmed även nu certifierade tandläkare inom den nyaste och snabbaste metoden inom tandreglering, Inman Aligner samt Clear Smile Aligner, båda är avtagbara och osynliga tandställningar.

Vi erbjuder våra patienter både akuttider samt möjlighet att boka kvällstider.

Låt oss ta hand om dig, boka din tid hos oss på DentOn Tandvård i Solna! 
Hitta hit
Gyllene Hästens Torg 9
Öppettider
Måndag:
08:00 - 17:00
Tisdag:
11:30 - 20:00
Onsdag:
08:00 - 18:00
Torsdag:
08:00 - 20:00
Fredag:
Stängt
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Medlemskap
Sveriges TandläkarförbundSveriges TandhygienistföreningSACD, Swedish Academy of Cosmetic Dentistry
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Polska

Serbiska

Bosniska

Tyska

Kroatiska

Kurdiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
Priset avser själva tiden och delundersökningen, samtliga åtgärder som utförs av behandlaren, under besöket, tillkommer på priset. Priset gäller endast nya patienter. Debitering kommer ske vid uteblivande eller sent återbud (mindre än 48h).

Basundersökning

CaretIcon
Basundersökning inkl. 4 stycken röntgen bilder, kariesdiagnostik, bedömning av munslemhinna och tunga, käkleder, förenklad paradontal undersökning samt riskbedömning och kostnadsförslag.Priset gäller endast nya patienter efter att ev. tandvårdsbidrag dragits av. Debitering kommer ske vid uteblivande eller sent återbud (mindre än 48h).

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Grundundersökning

CaretIcon
Noggrann undersökning av din tandhälsa

Grundundersökning inkl. putsning

Grundundersökning inkl. rengörning

Hygienistbehandling

CaretIcon
Fullständig fickmätning, fördjupad undersökning av tandkött och bennivå, information och instruktion av egenvård, enkel till måttlig borttagning av tandsten, polering och/eller blästring av missfärgningar med Airflow, vid behov även flourlackning. Priset gäller endast nya patienter efter att ev. tandvårdsbidrag dras av. Debitering kommer ske vid uteblivande eller sent återbud (mindre än 48h).

Hygienistundersökning

CaretIcon
Basundersökning utförd av tandhygienist inkl. 4 stycken röntgen bilder, kariesdiagnostik, bedömning, förenklad parodontal undersökning samt riskbedömning och kostnadsförslag. Priset gäller endast nya patienter efter att ev. tandvårdsbidrag dragits av. Debitering kommer ske vid uteblivande eller sent återbud (mindre än 48h).

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Konsultation

CaretIcon
Exempelvis för implantat

Käkkirurgi

CaretIcon
Vi utför kirurgiska ingrepp såsom borttagning av visdomständer samt kirurgisk behandling av tandlossningsskadade tänder och implantat som blivit inflammerade. Ring oss gärna för att boka en tid för undersökning inför en sådant ingrepp.

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Snarkskena

CaretIcon
En snarkskena är ett effektivt sätt för dig att minska eller helt bli av med snarkningar. Vid ett tandläkarbesök får du snarkskenan utformad speciellt efter din tandrad. Under natten ser snarkskenan till att fixera din käke så att luftvägarna vidgas och du kan andas utan snarkningar.

Tandblekning

CaretIcon
Tandblekning med skenor, överkäke och underkäke. Basundersökning hos tandläkare måste ha genomförts inom 3 månader. Gäller endast nya patienter. Vid uteblivande eller sent återbud (mindre än 48h) debiteras ord.pris.

Tandhygienist

CaretIcon
Bra tandhygien är viktigare än många tror och har en direkt påverkan på din allmänna hälsa. En tandhygienist hjälper dig med din munhygien genom att till exempel rengöra din mun från tandsten. Hos en tandhygienist kan du också få tips och råd för att hålla tänderna starka och tandköttet friskt. Dessutom kan du få hjälp med vanliga problem som dålig andedräkt.

Tandreglering

CaretIcon
Har du sneda framtänder som du alltid önskat få raka, snabbt och kostnadseffektivt? Då ska du vända dig till oss som har mångårig erfarenhet av behandling med avtagbara, nästan osynliga skenor/apparatur som snabbt, inom 2-6 månader, rätar upp dina tänder. Vi är certifierade för behandling med Inman Aligner samt ClearSmile Aligner. Besök vår hemsida för att läsa mer eller varför inte boka en gratis konsultation? Kontakta oss redan idag!

Tandstensborttagning

Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla