Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Hitta akut tandvård i Stockholm – snabbt och enkelt

Har du fått plötslig tandvärk eller skadat en tand kan du behöva akut tandvård. Här samlar vi lediga akuttider i Stockholm som du kan boka direkt, även på helgerna. Du hittar dessutom rabatterade akuttider och sista minuten-tider så att du kan få hjälp till ett bra pris! Läs mer nedan.

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Tider
Tider
Kliniker
Kliniker
Karta
Karta
sort-iconSortera
sort-iconSortera

Akut tandvård Stockholm

Det är inte alltid lätt att veta när eller vart man ska vända sig när man behöver en tandläkare akut. I vissa fall kan problem med tänderna vänta tills din vanliga tandläkare har en ledig tid. Viktigt att tänka på är att skador på tänderna, till exempel efter ett slag mot ansiktet, eller tandvärk som inte går över efter en receptfri smärtstillande tablett, bör undersökas så snart som möjligt. Tandvärk kan tyda på en infektion i tanden. Men få vet att färgförändringar i tanden också är något man ska hålla koll på. Har din tand börjat få en grå ton behöver du söka vård då tanden kan vara infekterad och behöva rotfyllas.

Akut tandläkare Stockholm

Kärt barn har många namn kan man säga när det kommer till akuttandläkare i Stockholm. Men egentligen gör alla samma sak. Jourtandläkare är en tandläkare som finns tillgänglig under olägliga tider som kvällar och helger för att hjälpa dig som har fått plötsliga tandbesvär. Det finns även kliniker som har öppet sent. Flera privata tandläkare ser även till att alltid ha öppet sent på kvällar och helger och kan ta emot dig som behöver hjälp i sista minuten.

Stockholms stadhus under kvällstid
I Stockholm finns mottagningar för tandvård när din vanliga tandläkare inte har öppet. Det finns även jourtandläkare tillgängliga på kvällar och helger.

Boka akuttid hos tandläkare nära dig

När olyckan är framme är det alltid olägligt, men typiskt nog sker många olyckor på kvällar och helger, när det är som svårast att få tid hos en tandläkare. Vi på Tandläkare.se tycker att alla ska kunna söka hjälp, oavsett om du har slagit ut en tand eller har andra akuta besvär. De flesta tandläkare har vanliga öppettider under vardagar men som tur är finns det både akutmottagningar och vanliga kliniker som har generösa öppettider – och tar emot patienter på kvällen. Via Tandläkare.se kan du hitta tandläkare som har öppet just nu och kliniker som har lediga sista minuten tider inom kort. När man behöver hjälp snabbt kan man oftast tänka sig att resa en liten bit men via vår söktjänst får du hjälp att hitta den närmaste kliniken och boka direkt.

Vad kostar det?

I Stockholm kan priser variera från klinik till klinik men generellt är akuttider dyrare än en vanlig undersökning. Därtill kommer kostnaden för behandlingen du behöver.

Läs mer: Här kan du få akut tandvård utan helgtaxa.

Det är bra att veta att du oftast behöver göra uppföljande undersökningar efter en tid som är en ytterligare kostnad. Däremot ingår akut tandvård inom ramen för det allmänna tandvårdsbidraget och högkostnadsskyddet så att du får hjälp att bekosta även akuta tandläkarbesök. För barn och ungdomar upp till och med 23-årsålder är akut tandvård gratis precis som vanlig tandvård.

Hur bokar jag en akuttid?

Ta hjälp av Tandläkare.se för att boka en tid direkt! Bläddra genom tillgängliga sista minuten tider eller använd sökfältet för att söka på ditt område. Då hittar du en klinik nära dig med lediga tider som du kan boka nu. Välkommen att kontaka din nya tandläkare redan idag!

Andra sökte efter

Estetisk tandvård Stockholm