Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Hitta och boka tandläkare i Södertälje

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Södertälje
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Tider
Tider
Kliniker
Kliniker
Karta
Karta
sort-iconSortera
sort-iconSortera

Tandläkare Södertälje

Vad är viktigt hos en tandläkare enligt dig? Goda recensioner från tidigare kunder? Bra priser? Att kliniken ligger nära dig eller nära ditt jobb? Oavsett vad du behöver, har vi det här på Tandläkare.se.

Hos oss kan du söka bland privat tandläkare i Södertälje i stort eller på en specifik adress om du verkligen vill ha någonting nära. Du kan jämföra recensioner hos tandläkare i Södertälje centrum eller jämföra priser på en särskild behandling du behöver. 

När du hittat rätt är det bara att välja en av de lediga tiderna och boka direkt hos oss. Bokningsbekräftelse får du telefon och e-post. Hur lätt som helst.

Akut tandvård i Södertälje

När du behöver akut tandvård i Södertälje är Tandläkare.se din lugna och trygga vän. Vi visar alla lediga sista minuten-tider så du kan komma till en tandläkare så fort som möjligt. Är det en olämplig tid, som kväll eller helg, kan du också hitta tandläkare med särskilda öppettider, akuttider eller jour

Hur vet du om du behöver akut tandvård? Vissa situationer är ganska självklara, till exempel om du varit med om en olycka och skadat eller slagit ut en tand. I andra situationer kan du känna dig mer tveksam, till exempel när du har tandvärk. Det är dock inte fel att kolla upp plötslig smärta i en tand eller i tandköttet. Det kan bero på en infektion som bör behandlas så snart som möjligt. 

Gratis tandvård i Södertälje

Över hela Sverige har du rätt till gratis tandvård fram till det år du ska fylla 23 år. Det betyder att alla barn och unga har fri tandvård i Södertälje från det första tandläkarbesöket som brukar vara vid 2 eller 3 års ålder. 

Det kan dock finnas några undantag till den fria tandvården även under barndomen. Inte alla estetiska behandlingar är nödvändigtvis inkluderade. 

Detsamma gäller för bidrag och högkostnadsskydd som du kan ta hjälp i vuxen ålder. De flesta behandlingar får du ersättning för med undantag för de som görs enbart för att göra tänderna finare.

Boka en tandläkare nu!

Man brukar säga att om du tar hand om dina tänder kommer dina tänder ta hand om dig. Det är än mer sant idag när vi vet mer om hur tandhälsan påverkar allmänhälsan. 

För att hjälpa dig hålla dig och din mun frisk vill vi att du hittar den bästa tandläkaren i Södertälje. Tandläkare.se har alla funktioner du behöver för att göra just det och dessutom boka en tid direkt. Efter ditt tandläkarbesök hoppas vi att du kommer tillbaka till oss och lämnar en recension. På så sätt hittar fler personer i Södertälje bra tandvård.

Andra sökte efter

Akut tandvård Södertälje