Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Tandläkare på Ekerö

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Ekerö
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
SearchIcon
MapIcon
Karta
SortIconSortera
SortIconSortera
 • 1
 • 2
 • 3

Tandläkare Ekerö

Bor du ute på Ekerö och vill hitta en bra tandläkare? Här finns det flera bra tandläkare. Vi på Tandläkare.se har samlat allt på ett och samma ställe för att du enkelt ska kunna boka tid hos en bra tandläkare i ditt område.

Följ nedan steg för att hitta och boka en tandläkartid på Ekerö:
– Skriv in Ekerö i sökfältet så kommer du få fram bokningsbara tider i en lista som du enkelt kan välja mellan och boka. När du har hittat en tid som passar dig klickar du bara på “Boka-knappen”. Därefter får du ett bekräftelsemejl av oss med alla uppgifter om bokningen.

– Du kan också söka fram tider för en viss behandling genom att bocka i den önskade behandlingen, exempelvis “Tandblekning”. Bokningsbara tider kommer då upp i listan för den behandlingen som du enkelt bokar genom att klicka på “Boka”.

Akut tandvård på Ekerö

Akuta händelser kan hända vem som helst och det sista man vill i en akut situation är att leta efter en akuttid. Vissa tandkliniker erbjuder jour under helger och kvällar.

Din ordinarie tandläkare som du brukar gå till kanske inte har en akuttid samma dag, då gör du bäst i att gå till en annan akut tandläkare som då kommer att åtgärda det mest akuta.  

Följ nedan steg om du vill hitta en akuttandläkare på Ekerö:
– Du börjar med att välja “Akuttid” och då kommer lediga akuttider att visas i det område som du befinner dig i, exempelvis Ekerö.

– Vill du söka på ett annat område, skriver du in området i sökfältet och väljer “Akuttid”. Då kommer bokningsbara akuttider att visas för det valda området.

Vilka behandlingar kan jag få hjälp med?

På Ekerö och i närområden hittar du tandläkare som bland annat erbjuder vanlig allmäntandvård men också mer specialiserad tandvård.

Här nedan kan du se några behandlingar som du kan hitta hos tandläkare på Ekerö:
– Lagning av hål i en tand 
– Tandvärk
– Akut tandvård
– Tandhygienist
– Tandställning
– Tandblekning

Hitta till tandläkaren

Adressen till kliniken hittar du i listan när du söker tandläkartid. När du väl har bokat en tid ser du adress och kontaktuppgifter till tandläkaren som visas i formuläret. Vi skickar sedan en bokningsbekräftelse till dig där uppgifterna om bokningen och kontaktuppgifterna kommer att stå.

Är du inte bekant med området är det enklast att ta hjälp av Google Maps för att hitta till kliniken. Lycka till med ditt nästa tandläkarbesök på Ekerö.

Andra sökte efter

Akut tandvård Ekerö