Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Tandläkare i Järfälla

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Järfälla
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Kliniker
Kliniker
Karta
Karta
SortIconSortera
SortIconSortera
  1234

Tandläkare Järfälla

Bor du i Järfälla och vill hitta en ny tandläkare? Här på Tandläkare.se har vi gjort det enkelt att hitta en tandläkare som tillgodoser just dina behov, med hjälp av omdömen från tidigare patienter. Varför inte boka en tid hos Active Dental i Järfälla eller hos någon annan i området. Vi guidar dig i ditt nästa val av tandläkare i Järfälla.

Så här bokar du ditt tandläkarbesök i Järfälla:
– Sök på Järfälla i sökfältet. Då kommer bokningsbara tider fram i en lista som du enkelt kan välja mellan och boka genom att klicka på “Boka”. Hittar du ingen tid i Järfälla kommer bokningsbara tider att visas för närområden kring Järfälla, exempelvis i Kungsängen.

– Vill du hellre söka på annat område än Järfälla skriver du bara in det önskade området i sökfältet, exempelvis Barkarby. Du kan givetvis förfina din sökning genom att välja behandling. Då kommer bokningsbara tider fram för den behandlingen hos tandläkare i det området som du har valt. 

– Du kan också söka på behandling genom att bocka i den önskade behandlingen, exempelvis “Tandblekning”. Bokningsbara tider hos de tandläkare i området kring Järfälla som erbjuder den behandlingen kommer då upp i listan. 

Akut tandvård i Järfälla

Har du drabbats av tandvärk eller har du andra akuta besvär som inte verkar gå över? Då bör du uppsöka en akut tandläkare som kan titta på det och avgöra om det behövs akuta åtgärder eller inte. Vi har gjort det enkelt för dig att boka en akuttid så snart som möjligt.

Så här hittar du en akuttid i Järfälla:
– Bocka i “Akuttid” som behandling och då kommer lediga akuttider hos olika tandläkare att visas i det område som du befinner dig i, exempelvis i Järfälla. 

– Vill du söka på ett annat område, kanske i Sollentuna, skriver du in det området i sökfältet och väljer “Akuttid”. Då kommer bokningsbara akuttider att visas i Sollentuna.

Vilka behandlingar kan jag få hjälp med?

I Järfälla och i närområden hittar du tandläkare som bland annat erbjuder vanlig allmäntandvård men också estetiska behandlingar.

Här nedan kan du se några behandlingar som du kan hitta hos tandläkare i Järfälla:
– Akut tandvård
– Blödande tandkött
– Tandhygienist
– Tandblekning
– Lagning av hål i en tand

Hitta till tandläkaren

När du väl ska boka en tid ser du adress och kontaktuppgifter till tandläkaren på bokningssidan. Vi skickar alltid en bokningsbekräftelse till dig där uppgifterna om bokningen och kontaktuppgifterna står. Vill du ha en påminnelse strax innan besöket fyller du i ditt telefonnummer så skickar vi en sms-påminnelse också. 

Känner du inte till Järfälla så väl kan du enklast ta hjälp av Google Maps för att hitta till kliniken. Lycka till med ditt nästa tandläkarbesök i Järfälla.

Andra sökte efter

Akut tandvård Järfälla