Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Jan Spathon

Drabantvägen 17

17750 Järfälla

Heart5,0

Kliniken är inte ansluten för onlinebokning

Heart5,0

Tyck till

5,0
Genomsnittsbetyg
Baserat på 3 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen
Välkommen till Jan Spathon i Järfälla. Hos oss får du tandvård av högsta kvalitet. Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till avancerad tandvård. Vårt mål är att du ska ha ett fräscht och vackert leende livet ut.

Vi är kvalitetsdiplomerade enligt Praktikertjänst, Sveriges största koncern inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Om du är orolig över kostnaderna så erbjuder vi på Praktikertjänst ett kostnadsfritt Tandvårdskonto där du kan spara pengar med riktigt hög ränta inför ditt tandläkarbesök. Detta gör det även möjligt för dig att delbetala dina kostnader. Fråga oss om du vill veta mer!En verksamhet i Praktikertjänst
Praktikertjänsts affärsområde Tandvård är den största privata tandvårdsaktören i Sverige, med landets mest nöjda patienter. Affärsmodellen är unik med cirka 1 300 aktieägare som själva arbetar med tandvård på mottagningar och laboratorier runt om i landet. Bättre vård för bättre liv.
Hitta hit
Drabantvägen 17
17750 Järfälla
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

Heart4,9

Active Dental

Ynglingavägen 1 Bottenplan, Järfälla

Välkommen till Active Dental, hela familjens tandläkare i Jakobsberg, Järfälla, Barkarby och Kallhäll! Active Dental är en toppmodern och helt nyrenoverad tandläkarklinik intill Jakobsbergs centrum på Ynglingavägen 1 i Järfälla. Precis utanför Jakobsbergs pendeltågsstation ligger vår trivsamma klinik med den senaste utrustningen och tekniken. Här välkomnas hela familjen. Vi erbjuder behandlingar som: Akut tandvård , vid akuta tandproblem som tandvärk eller tandskador Tandimplantat , vid förlust av en eller flera tänder Rotfyllning , när tandens nerver blivit infekterade eller blottlagda Tandreglering , (Invisalign – osynlig tandställning). Just nu erbjuder vi kostnadsfri konsultation samt 15% rabatt på tandreglering. Tandblekning , vi gör missfärgade och gula tänder till vita tänder Kronor och broar , när en tand som har blivit så pass skadad att en vanlig fyllning inte bedöms som tillräckligt hållbar Lagning och fyllning Undersökningar Vi erbjuder allmäntandvård för vuxna och barn med specialistkompetens vid behov, implantatbehandlingar och estetisk tandvård. Vi prioriterar ditt välbefinnande och ser fram emot att hjälpa dig med din tandvård. Har du tandvårdsrädsla? Det är inte ovanligt att känna oro eller obehag inför ett tandläkarbesök. Vi på Active Dental i Jakobsberg har många års erfarenhet med att ta hand om tandvårdsrädda. Hos oss får du ett tryggt, personligt och professionellt bemötande. Genom att vi genomför ett samtal i en lugn och hemtrevlig miljö hjälper vi dig att bli av med din tandvårdsrädsla. Alla behandlingar genomförs helt på dina villkor. Du är varmt välkommen till oss på Active Dental på Ynglingavägen 1 BV i Jakobsberg, Järfälla. Vi ser frame mot att hjälpa dig. 3 timmars fri parkering i parkeringshuset dessutom! Vi är din tandläkare i Jakobsberg, Barkarby, Kallhäll, Viksjö, Kungsängen, Bro, Hässelby, Vällingby, Järfälla.

Heart4,9
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?