Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Active Dental

Active Dental

Ynglingavägen 1 Bottenplan

177 57 Järfälla

Ring oss
Heart4,9

Tyck till

4,9
Genomsnittsbetyg
Baserat på 35 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Välkommen till Active Dental, hela familjens tandläkare i Jakobsberg, Järfälla, Barkarby och Kallhäll!

Active Dental är en toppmodern och helt nyrenoverad tandläkarklinik intill Jakobsbergs centrum på Ynglingavägen 1 i Järfälla. Precis utanför Jakobsbergs pendeltågsstation ligger vår trivsamma klinik med den senaste utrustningen och tekniken. Här välkomnas hela familjen.

Vi erbjuder behandlingar som:
 • Akut tandvård, vid akuta tandproblem som tandvärk eller tandskador
 • Tandimplantat, vid förlust av en eller flera tänder 
 • Rotfyllning, när tandens nerver blivit infekterade eller blottlagda
 • Tandreglering, (Invisalign – osynlig tandställning). Just nu erbjuder vi kostnadsfri konsultation samt 15% rabatt på tandreglering.
 • Tandblekning, vi gör missfärgade och gula tänder till vita tänder
 • Kronor och broar, när en tand som har blivit så pass skadad att en vanlig fyllning inte bedöms som tillräckligt hållbar
 • Lagning och fyllning
 • Undersökningar

Vi erbjuder allmäntandvård för vuxna och barn med specialistkompetens vid behov, implantatbehandlingar och estetisk tandvård. Vi prioriterar ditt välbefinnande och ser fram emot att hjälpa dig med din tandvård.

Har du tandvårdsrädsla?
Det är inte ovanligt att känna oro eller obehag inför ett tandläkarbesök. Vi på Active Dental i Jakobsberg har många års erfarenhet med att ta hand om tandvårdsrädda. Hos oss får du ett tryggt, personligt och professionellt bemötande. Genom att vi genomför ett samtal i en lugn och hemtrevlig miljö hjälper vi dig att bli av med din tandvårdsrädsla. Alla behandlingar genomförs helt på dina villkor.

Du är varmt välkommen till oss på Active Dental på Ynglingavägen 1 BV i Jakobsberg, Järfälla. Vi ser frame mot att hjälpa dig. 3 timmars fri parkering i parkeringshuset dessutom!

Vi är din tandläkare i Jakobsberg, Barkarby, Kallhäll, Viksjö, Kungsängen, Bro, Hässelby, Vällingby, Järfälla.
Hitta hit
Ynglingavägen 1 Bottenplan
Öppettider
Måndag:
08:30 - 18:00
Tisdag:
08:30 - 18:00
Onsdag:
08:30 - 18:00
Torsdag:
08:30 - 18:00
Fredag:
08:30 - 16:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Medlemskap
Sveriges TandläkarförbundPrivattandläkarnaSveriges TandhygienistföreningSACD, Swedish Academy of Cosmetic Dentistry
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Ryska

Persiska

Arabiska

Spanska

Franska

Kurdiska

Norska

Turkiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
I priset ingår akutundersökning och utredning av problem. ATB utnyttjas. Kostnad tillkommer för vidare behandling.

Basundersökning

CaretIcon
En tandundersökning för att se till att tänderna håller sig friska till nya patienter. 399kr* till nya patienter. ATB utnyttjas!

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Hygienistbehandling

CaretIcon
Tandhygienist besök, lättare tandstensbortagning samt undersökning av tandkött och tandsten samt omfattande information eller instruktion vid munhälsorelaterade sjukdom eller problem, under 60 min. Vid behov av vidare behandling ingår kostnadsförslag

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Tandblekning

CaretIcon
Tandblekning på klinik (vi erbjuder även hemmablekning). För bokning behöver du ha utfört en basundersökning hos tandläkare eller tandhygienist de senaste tre månaderna. Medtag utskriven journal samt röntgen. Du kan även boka basundersökning här.

Tandhygienist

CaretIcon
Bra tandhygien är viktigare än många tror och har en direkt påverkan på din allmänna hälsa. En tandhygienist hjälper dig med din munhygien genom att till exempel rengöra din mun från tandsten. Hos en tandhygienist kan du också få tips och råd för att hålla tänderna starka och tandköttet friskt. Dessutom kan du få hjälp med vanliga problem som dålig andedräkt.

Tandimplantatskonsultation

Tandlossning

Tandreglering

CaretIcon
Både vuxna och barn kan få hjälp av tandställning för att rätta till överlappande eller glesa tänder eller tänder som på annat sätt hamnat snett. Tandställningar sätts ofta på utsidan av tänderna men går även att sättas längs insidan av tandraden där de blir nästan osynliga.

Tandregleringskonsultation

Prisreducering
Erbjuder pensionärsrabatt
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Erbjuder specialistvård