Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Tandläkare i Sundbyberg

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Sundbyberg
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
SearchIcon
MapIcon
Karta
SortIconSortera
SortIconSortera
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 20

Tandläkare Sundbyberg

Är du nyinflyttad i den trendiga stadsdelen Sundbyberg och behöver en ny tandläkare? Eller kanske arbetar du nära Sundbyberg centrum och behöver gå till tandläkaren över lunchen? Via Tandläkare.se hittar du en bra tandläkare när som helst, var du än är. 

Du kan söka på ett område som Sundbyberg, eller en specifik adress, eller navigera direkt på kartan för att hitta en tandläkare nära dig. Är det en särskild behandling du behöver, som lagning eller rengöring av tandsten kan du också skriva in det du önskar direkt i sökfältet.

Läs omdömen från tidigare kunder för att försäkra dig om att du hittat den bästa tandläkaren i området. Ta en titt på klinikens erbjudanden för att få din behandling till det bästa priset i Sundbyberg! När du hittat en ledig tid bokar du snabbt och smidigt direkt på sajten. 

Akut tandvård i Sundbyberg

Hur vet man om man behöver akut tandvård? I vissa fall är det ganska uppenbart. När olyckan varit framme och man slagit ut eller skadat en tand behöver den lagas så fort som möjligt. Men många drar sig för att besöka tandläkaren för till exempel tandvärk. Det är viktigt att uppsöka vård så snart som möjligt när man har ont i en tand eller i tandköttet. Om du går för länge med en infektion kan skadorna bli värre och du behöver ett större ingrepp för att få bot på problemet. 

Många kliniker har tyvärr stängt på kvällar och helger men via Tandläkare.se kan du hitta tandläkare som har jourtandvård och sena öppettider. Dessutom kan du utforska sista minuten-tiderna hos mottagningar i Sundbyberg för att komma på ett besök så snart som möjligt. Där finns oftast tider samma dag, ibland redan inom en timme eller två. 

Vad kostar ett tandläkarbesök nära mig?

Eftersom det råder fri prissättning på tandvård i Sverige kan priser hos tandläkare i Sundbyberg variera en hel del från klinik till klinik. Generellt tillkommer ett prispåslag på akuttider.

Från och med 23 års ålder får du dessutom hjälp att bekosta din tandvård i Sverige, genom det allmänna tandvårdsbidraget. Bidraget ger mellan 300 till 600 kronor om året beroende på hur gammal du är. Dessutom kan du spara bidraget i upp till två år. Bidraget är till för att du ska kunna fortsätta gå regelbundet till tandläkaren eller tandhygienist för en basundersökning varje år, eller åtminstone vart annat. 

På så sätt minskar du risken att du drabbas av allvarligare problem med munhälsan som kräver dyrare ingrepp. Men är det ändå fallet kan du ta hjälp av högkostnadsskyddet för behandlingar som överstiger 3000 kronor per år. Tandvårdsbidraget och högkostnadsskyddet gäller dock generellt inte för estetiska åtgärder som tandblekning. 

Fri tandvård för barn och unga

I Sverige får alla barn och ungdomar gratis tandvård fram till och med de är 22 år gamla. Detta gäller från första tandvårdsbesöket som brukar vara vid två till tre års ålder och gäller både hos privat tandläkare och Folktandvården i Sundbyberg. 

Det är inte bara viktigt att barn går regelbundet till tandläkaren för att förebygga och behandla enklare besvär som karies och tandsten. Det är också viktigt att det blir en rutin att upprätthålla god munhygien resten av livet. 

Idag vet vi också mer om hur tandhälsan påverkar allmänhälsan. En frisk mun går hand i hand med ett friskt liv! Det är därför rekommenderat att forsätta gå till tandläkare eller tandhygienist åtminstone vartannat år, hela livet. 

Boka tandläkare i Sundbyberg

Skjut inte upp på ditt nästa tandläkarbesök. Vi hjälper dig hitta rätt behandling, till rätt pris, på en tid som passar, alldeles runt hörnet.

Vid behov av akut tandvård, gå direkt till våra sista minuten tider så är du snart hos en tandläkare som tar hand om dig!

Efter ditt tandläkarbesök är du välkommen tillbaka och lämna en egen recension så fler personer i Sundbyberg hittar till stans bästa tandläkare!

Boka tandläkare eller akuttandvård i Stockholm

Andra sökte efter

Akut tandvård Sundbyberg