Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Novo Dental

Landsvägen 79

172 65 Sundbyberg

Heart3,9

Kliniken är inte ansluten för onlinebokning

Heart3,9

Tyck till

3,9
Genomsnittsbetyg
Baserat på 8 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen
Välkommen till Novo Dental i Sundbyberg!

Vår fräscha klinik hittar du på Landsvägen 79, mitt i centrala Sundbyberg. Vi erbjuder tandvård med högsta professionella kompetens och vi har ett mycket stort intresse för att hjälpa tandvårdsrädda patienter. Vi behandlar alltifrån akuta besvär, tandreglering med Invisalign och förebyggande tandvård.

Vi på Novo Dental i Sundbyberg erbjuder:
 • Basundersökningar
 • Estetisk och kosmetisk tandvård
 • Kronor och broar
 • Rotbehandlingar
 • Implantat
 • Akuttider
 • Estetiska injektioner

Alla våra behandlingar utförs med fokus på estetik och funktion, där vi alltid använder den senaste tekniken och jobbar i team där vi sätter dig som patient i fokus och lyssnar på dina önskemål.

Vår klinik
Vi har en mycket modern klinik och arbetssflödet är helt digitaliserat. Vi framställer digitalt alla våra kronor, broar och fasader för ett resultat med högsta precision. Vi har 100% svensktillverkad tandteknik.

Personal
Vårt mål är inte att bli störst, vi strävar efter att bli bäst på det vi gör! Vi har flera tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor men även specialisttandläkare på plats. Därmed har vi en bred kompetens och kan hjälpa dig på plats inom alla områden. Med vår långa erfarenhet kan vi ta oss an de allra mest komplicerade tillstånden och anpassa behandlingen efter just dina förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid att du som patient ska bli nöjd och känna dig delaktig i behandlingsplanen. 

Vi är anslutna till Försäkringskassan vilket gör att du kan använda ditt tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd hos oss..

Vi tar hand om dig på bästa sätt, boka en tid redan idag! 

Novo Dental - Proffsig tandvård med allt under samma tak
Hitta hit
Landsvägen 79
172 65 Sundbyberg
Öppettider
Måndag:
08:00 - 17:00
Tisdag:
08:00 - 18:00
Onsdag:
08:00 - 17:00
Torsdag:
08:00 - 18:00
Fredag:
08:00 - 13:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

Heart4,8

Sundbyberg Dental

Sundbybergs Torg 3, Sundbyberg

Välkommen till din tandläkare i Sundbyberg - Sundbybergs Dental Mitt i centrala Sundbyberg hittar du vår trivsamma och moderna klinik där vi erbjuder högklassig tandvård i en lugn och harmonisk miljö. Vi har även många patienter från Bromma och Solna. Vi på Sundbybergs Dental har en bred erfarenhet inom all form av tandvård och utför bland annat allmän-, estetisk- och akuttandvård. Våra behandlingar: Allmän tandvård - årliga undersökningar hälsokontroller Estetisk tandvård - Tandblekning skalfasader Akuttider - Få hjälp samma dag Tandimplantat - skapa nya, konstgjorda tänder Specialisttandvård Invisalign - bettskenan som hjälper mot bl a korsbett, överbett gluggar Tandvårdsrädsla - vi har lång erfarenget av tandvårdsrädda patienter Våra behandlingsmetoder är alltid baserade på vetenskap och beprövad erfarenhet. Varmt välkommen att boka en tid till vår tandklinik på Sundbybergs Torg 3!

Heart4,8
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart4,9

Dentiq Dental

Stationsgatan 2, Sundbyberg

Dentiq Dental - din tandläkare i Sundbyberg Centralt belägen på Stationsgatan 2 i Sundbyberg hittar du vår moderna tandvårdsklinik. Vi har ett heltäckande utbud anpassat efter patienternas behov och använder oss av den senaste teknologin och utbildningen. Kliniken är inbjudande, behaglig och lugn samt utrustad med den senaste tandvårdstekniken. Behandlingar vi på Dentiq Dental i Sundbyberg erbjuder: Allmäntandvård - undersökningar, lagningar, rotfyllningar, kronor, broar och tandhygienistbehandlingar Estetisk tandvård - skalfasade, porslinskronor, implantat för estetisk tandvård, poslinsinlägg, tandblekning Implantatkirurgi - Tandimplantat är en långvarig lösning som ser ut och känns som en riktig tand Specialisttandvård - Käkkirurgi, Estetisk kirurgi och implantatkirurgi Om oss På vår klinik i centrala Sundbyberg har vi allmäntandläkare, tandhygienist och två specialisttandläkare inom kirurgi och protetik. Vi utför såklart allmäntandvård. Regelbundna undersökningar hos tandläkare och tandhygienist skapar god hälsa. Våra tandläkare och tandhygienister har även lång erfarenhet och är specialiserade på estetisk och kosmetisk tandvård och erbjuder de senaste behandlingsmetoderna. Vi har även specialisttandläkare inom käkkirurgi och protetik. På så vis täcker vi alla områdena. Men det största målet är att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen under sitt tandläkarbesök. Kliniken är ansluten till den allmänna Försäkringskassan. Varmt välkomna till Dentiq Dental på ​Stationsgatan 2 i Sundbyberg!

Heart4,9
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?