Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Akut tandvård Sundbyberg

På denna sida hittar du som vill ha akut tandvård i Sundbyberg lediga akuttider som du lätt bokar med ett par klick. Vi har även rabatterade akuttider och sista minuten-tider så att du får bra tandvård till ett bra pris.

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
SearchIcon
MapIcon
Karta
SortIconSortera
SortIconSortera

Att hitta akut tandvård i Sundbyberg är inte alltid så lätt. Likaså är det inte heller självklart att det är just en akuttid du behöver. Ibland behöver du inte akut vård. Istället kan du vänta tills det finns en ledig tid hos din vanliga tandläkare.

Viktigt att tänka på är att du böra uppsöka vård så fort som möjligt om du till exempel blivit slagen i ansiktet eller har en ihållande tandvärk som inte går över efter smärtstillande mediciner.

Få känner till är att tandvärk kan bero på en infektion. Detsamma gäller färgförändringar i tanden. Om tanden får en grå ton behöver du söka vård då tanden kan vara infekterad och behöva rotfyllas. Du bör därför vara uppmärksam på eventuella färgförändringar.

Akuttandläkare Sundbyberg

En akuttandläkare erbjuder tandvård med kort varsel, medan en jourtandläkare finns tillgänglig under olägliga tider som kvällar och helger för att hjälpa dig som behöver akut vård.

Dock finns det flera akutkliniker som även har öppet sent på kvällar och helger och kan ta emot dig som behöver hjälp i sista minuten.
I Sundbyberg erbjuder flera privata kliniker akuttider om tandvärken eller skadan plötsligt skulle dyka upp.
Folktandvården i Sundbyberg ligger i Signalfabriken, nära Sundbybergs tågstation. Utöver vanligt tandvård, erbjuder de akut tandvård till ett fast pris. De har även helgöppet en lördag i månaden mellan klockan 9-14.

Boka akuttid hos tandläkare nära dig

När olyckan är framme är det alltid olägligt men typiskt nog sker många olyckor på kvällar och helger, när det är som svårast att få en akuttid hos tandläkare.

De flesta tandläkare har vanliga öppettider under vardagar men som tur är finns det både akutmottagningar och vanliga kliniker som har generösa öppettider.

Via Tandläkare.se kan du hitta tandläkare som har öppet just nu och kliniker som har lediga sista minuten tider inom kort. När man behöver hjälp snabbt kan man oftast tänka sig att resa en liten bit men via vår söktjänst får du hjälp att hitta den närmaste kliniken och boka direkt.

Vad kostar akut tandvård?

Kostnaden för akut tandvård i Sundbyberg varierar beroende på klinik. Men akuttider är överlag dyrare än en vanlig undersökning. Därtill kommer kostnaden för den akuta behandlingen du behöver.

Oftast behöver du komma på uppföljande undersökningar, vilket innebär ytterligare kostnader.
Däremot ingår akut tandvård inom ramen för det allmänna tandvårdsbidraget och högkostnadsskyddet så att du får hjälp att bekosta även akuta tandläkarbesök.

För barn och ungdomar upp till och med 22 års ålder är akut tandvård gratis precis som vanlig tandvård.

Hur bokar jag en akuttid?

Ta hjälp av Tandläkare.se för att boka en tid direkt! Bläddra genom tillgängliga sista minuten tider eller använd sökfältet för att söka på ditt område. Då hittar du en klinik nära dig med lediga tider som du kan boka nu.

För att hitta och boka en tid nu, klicka här.

Andra sökte efter

Tandläkare Sundbyberg