Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Tandläkare på Värmdö

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Värmdö
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
SearchIcon
MapIcon
Karta
SortIconSortera
SortIconSortera
 • 1

Tandläkare Värmdö

Bor du ute på Värmdö och vill hitta en bra tandläkare? Här finns det gott om tandläkare, du hittar bland annat Värmdö Tandläkarna Ab på Skogsbovägen 5. Bor du på Ingarö finns Olofsson Anders Legitimerad Tandläkare på Gubbdalsvägen 22. Vi på Tandläkare.se har samlat allt på ett och samma ställe för att du enkelt ska kunna hitta en bra tandläkare där du bor. 

Följ nedan steg för att hitta och boka en tandläkartid i Värmdö:
– Skriv in ditt område, exempelvis Värmdö eller Gustavsberg. Då kommer du se tider visas i en lista som du enkelt kan välja mellan. När du har hittat en tid som passar ditt schema klickar du bara på “Boka” och följer instruktionerna. Därefter får du en bekräftelse på din bokning via e-post och på sms. Smidigt och enkelt!

– Du kan också söka tider för en behandling genom att bocka i den önskade behandlingen, exempelvis “Basundersökning” eller “Tandblekning”. Bokningsbara tider kommer då att visas för den behandlingen som du enkelt bokar genom att klicka på “Boka”.

Akut tandvård i Värmdö

Akuta olyckor kan hända när du minst anar det och då ska det vara enkelt att hitta akut tandvård. Kanske har en gammal lagning lossnat en lördagskväll när du är ute med båten? 

Sök på akuttid på startsidan så kommer bokningsbara akuta tider att visas i en lista. Oftast hittar du en tid samma dag.

Följ nedan steg om du vill hitta en akuttid:
– Du börjar med att välja “Akuttid” under behandling, då kommer lediga akuttider att visas i det område som du befinner dig i.

– Vill du söka på ett annat område, exempelvis Gustavsberg eller Nacka skriver du in området i sökfältet och väljer “Akuttid”. Då kommer bokningsbara akuttider att visas för det valda området.

– Det finns också akuttider som “Sista-minuten-tider” som läggs ut löpande. Sista-minuten-tider erbjuds oftast till ett reducerat pris.

Vilka behandlingar kan jag få hjälp med?

På Värmdö och i närområden hittar du tandläkare som bland annat erbjuder vanlig allmäntandvård men också mer specialiserad tandvård.

Här nedan kan du se några behandlingar som du kan hitta hos tandläkare i Värmdö:
– Behandling av karies
– Blödande tandkött
– Tandimplantat
– Akut tandvård
– Tandvårdsrädsla
– Tandhygienist
– Tandställning
– Tandblekning

Hitta till tandläkaren i Värmdö

Adressen till kliniken hittar du i listan när du söker tandläkartid. När du väl har bokat en tid ser du adress och kontaktuppgifter till tandläkaren som visas i formuläret. Vi skickar sedan en bokningsbekräftelse till dig där uppgifterna om bokningen och kontaktuppgifterna kommer att stå.

Är du inte bekant med området är det enklast att ta hjälp av Google Maps för att hitta till kliniken. Lycka till med ditt nästa tandläkarbesök på Värmdö! 

Andra sökte efter

Akut tandvård Värmdö