Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Folktandvården Jakobsberg

Birgittavägen 4,

177 31 Järfälla

Kliniken erbjuder inte onlinebokning

Vad tycker patienterna?

OMDÖME
2.6
HeartHeartHeartHeartHeart
6 recensioner
53 % upplever ett bra bemötande
47 % anser att tandvården är god
53 % är nöjda med tillgängligheten

Om klinken

Folktandvården Jakobsberg välkomnar barn, ungdomar och vuxna och kan hjälpa dig med allt som rör tänder och munhälsa, från en vanlig undersökning till mer avancerad tandvård. Här kan du få både förebyggande och akut tandvård. De erbjuder bland annat tandblekning, kirurgi och implantatbehandling samt hjälp till dig som är tandvårdsrädd. Orolig för kostnaderna? Här kan du få Frisktandvård, tandvård till ett fast pris. Vid akuta besvär när kliniken är stängd, vänd dig till Folktandvården Akuten på Fleminggatan 48 (intill Västermalmsgallerian).
Visa mer

Kategori

Tandläkare Järfälla

Öppettider

Måndag:
07:00 - 19:00
Tisdag:
07:00 - 19:00
Onsdag:
07:00 - 19:00
Torsdag:
07:00 - 19:00
Fredag:
07:00 - 17:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt

Språk

flag

Svenska

flag

Engelska

Behandlingar

Akuttandvård
Akuttid
Annat
Basundersökning
Bettskena
Estetisk Tandvård
Grundundersökning
Grundundersökning inkl. putsning
Grundundersökning inkl. rengörning
Hygienistbehandling
Implantat
Konsultation
Lagning, fyllning
Proteser
Snarkskena
Tandblekning
Tandhygienist
Tandimplantat konsultation
Tandreglering
Tandstensborttagning

Recensioner

2.6
Ej pålitlig
Baserat på 6 recensioner
HeartHeartHeartHeartHeart
14 maj 2024
Under all kritik!!!!! Båda döttrarna har gått på denna klinik och den äldsta snart 11 år har fått 4 st vuxentänder förstörda pga att dessa mjölktänder "ätit upp rötterna" på vuxentänderna bakom. Detta har inte uppdagats av Folktandvården Jakosberg utan uppdagades hos ny tandläkare då vi bytte. Det hela har nu slutat med att dottern fått dra ut 3 av dessa 4 mjölktänder och blir tvungen att få tandställning i flera år pga denna miss. Vuxentänderna bakom är alltså förstörda och hon kommer att troligen behöva få operera ut dessa och sätta in andra tänder. Inte roligt!!!! Yngsta dottern på 7 år har fått laga samma tand gång på gång då lagningen bara lossnar. Till slut fick även hon dra ut tand pga att det inte gick att laga till slut. Jag kommer aldrig mer sätta mina barns fötter på denna klinik igen!
... Läs mer
Emma Lodenberg Kvinna, 40 år
HeartHeartHeartHeartHeart
21 september 2021
Under de cirka fem år jag har gått där har jag ständigt mött nya tandläkare, med varierande kompetens. Jag har även haft tandförsäkring de senaste åren. Sista besöket, när jag inte hade varit där på flera år pga corona, var kort och "allt såg bra ut". Jag undrade om de inte skulle ta bort tandsten, vilket jag alltid har, men fick nej. Jag går hem och säger upp försäkringen. En vecka senare får jag akut tandvärk. Går till privat tandläkare som upptäcker både sprucken tand och karies i flera tänder.
... Läs mer
Karin Kvinna, 50 år
HeartHeartHeartHeartHeart
12 juli 2021
Sämsta i hela Sverige. Dålig personal, jätte dåligt beteende, okunniga läkaren, jag skulle ta bort en tand, hade tid 15:20 den tog ungefär två och halv timmar efter så lång tid sa dem att de är klar med bara hälften av tanden och lämnade den andra hälften efter som dem ville gå hem. Tandläkaren var helt förvirrad och oförmögen att göra sitt jobb och det var hennes assistant som ville ta bort min tand. Jag rekommenderar inte den här tandvården till någon. Otrolig hemsk
... Läs mer
aref askari Man, 22 år
HeartHeartHeartHeartHeart
27 maj 2021
Sämsta tandläkaren jag gått till under 40 år. Allt de gjorde var misstag. Knäckte en framtand som var en krona, de de försökte limma på baksidan. Såklart fungerade inte det. Fick dra ut den inför implantat och de rådgjorde aldrig med Eastman (som Blev tvungna att ta över) så de drog roten och allt som Eastman gärna haft kvar för att fästa stiftet i. När sedan Eastman fick bygga upp allt på nytt hittade de rester av roten som skulle tagits bort om man nu tog allt. Protesen de gjorde för 2500kr passade inte alls och var del typ för implantat. Kommer aldrig återvända till Jakobsbergs folktandvård.
... Läs mer
Ingvar Man, 40 år
HeartHeartHeartHeartHeart
22 januari 2020
Så imponerad över hur proffsigt bemött jag blev av tandläkare och sköterska vid den omfattande behandlingen 20200121 från kl 15. Jag var stressad både innan och under behandlingen men kände mig, tack vare hänsynsfullt bemötande, trygg hela tiden. Fortsatt stort förtroende för Folktandvården i Jakobsberg och dess fantastiska personal.
... Läs mer
Solveig Byberg Kvinna, 72 år
Visa fler recensioner

Hitta till Folktandvården Jakobsberg

Sista minuten i Järfälla - få upp till 50 % rabatt

Tandläkare.se är Sveriges största söktjänst för att hitta, jämföra och boka tandläkare. Med över 160 anslutna kliniker finns det alltid en ledig tid nära dig.

 • Tick Mark

  Upp till 50 % rabatt

 • Tick Mark

  Kostnadsfri avbokning

 • Tick Mark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?