Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Aqua Dental MOOD

Aqua Dental MOOD

MOOD Gallerian, Norrlandsgatan 13,

111 43 Stockholm

Ring kliniken

Vad tycker patienterna?

OMDÖME
4.9
HeartHeartHeartHeartHeart
157 recensioner
98 % upplever ett bra bemötande
97 % anser att tandvården är god
98 % är nöjda med tillgängligheten

Om klinken

Rocket
Populär klinik
15 personer har bokat tid här senaste 30 dagarna
Aqua Dental MOOD – tandläkare i centrala Stockholm

Välkommen till Aqua Dental i Mood. Kliniken ligger centralt beläget i Mood Gallerian. Här har vi ett brett utbud av tandvårdsbehandlingar och erbjuder allt från allmäntandvård till avancerade estetiska behandlingar och omfattande specialisttandvård. Vi skräddarsyr behandlingarna så att de passar patientens behov. En kombination av välbeprövade metoder, tandläkarnas kunskap och erfarenhet, den senaste tekniken och ett personligt bemötande gör att vi alltid kan leverera tandvård av högsta kvalitet.

Aqua Dental har tre ledord som genomströmmar hela vår verksamhet: Passion, Tillgänglighet och Kvalitet.  För oss är det viktigt att förbättra branschen i grunden och visa att tandvård inte behöver se ut på ett sätt. Om vi kan få fler personer att prioritera sin tandhälsa och gå på årliga kontroller hos tandvården kan eventuella besvär både upptäckas och åtgärdas i tid. Som tandvårdskedja har Aqua Dental tagit flera stora kliv mot att tillgängliggöra tandvården. Exempelvis har vi öppet 365 dagar om året med generösa öppettider. Vi har tagit bort den konventionella helgtaxan vilket innebär att tandvård hos oss alltid kostar lika mycket, oavsett veckodag eller tid på dygnet. Dessutom erbjuder vi våra patienter en fördelaktig delbetalningslösning med en fastmånadskostnad.

Våra behandlingar:
På kliniken i Mood Gallerian erbjuder vi allmän-, akut-, förebyggande- och estetisk tandvård kombinerat med en specialistverksamhet. Vi kan hjälpa till med allt från traditionella undersökningar till omfattande estetiska behandlingar och rekonstruktioner av bettet.

Kliniken:
Kliniken ligger i Mood Gallerian i Stockholm och är framtagen enligt vårt nya klinikkoncept där du som patient står i fokus. Kliniken är utformad för att föra tankarna till en hotellobby istället för en klassisk tandläkarmottagning. Vi är medvetna om att tandvård inte är det roligaste att tänka på men med våra nya kliniker vill vi visa att tandvård inte behöver se ut på ett och samma sätt. Vi har skapat en miljö på kliniken för att du ska känna dig trygg och avslappnad.

Hitta till kliniken:
Mood Gallerian har två besöksadresser: antingen Regeringsgatan 48 eller Norrlandsgatan 13 i Stockholm. Du som kommer med bil parkerar närmast på Parkaden, Regeringsgatan 47-55 eller hos Aimo Park Oxtorget på Oxtorgsgatan 7.

Eftersom Mood Gallerian ligger centralt beläget i Stockholm kan man självklart ta sig hit med både Tunnelbana och buss. Det är en tio minuters promenad från T-centralen till kliniken, promenera Mäster Samuelsgatan rakt fram från Vasagatan så kommer du till gallerian. Kommer du med gröna linjen kan du kliva av på Hötorget, därifrån är det en fem minuters promenad, via Sveavägen och Mäster Samuelsgatan. Kommer du med röda linjen kan du välja att gå av Kungsträdgården, därifrån är det mellan åtta och tio minuter till kliniken i gallerian.

Det finns även flertalet bussar som stannar på gångavstånd till kliniken. Exempelvis stannar  bussarna 54, 65, 69 vid Kungsträdgården och buss 1 och 2 vid Stureplan.

Uteblivna besök
I samband med Covid-19 har vi full förståelse för att du kan behöva av- eller omboka ditt besök med kort varsel. För att öka flexibiliteten ytterligare i rådande situation med Covid-19 så erbjuder vi dig nu att ge bort din tid till en vän eller anhörig om du själv får förhinder och inte har möjlighet att kontakta oss minst 24 timmar innan ditt besök. Detta är ytterligare ett steg i vårt löfte om att erbjuda en hög flexibilitet där vi gör allt för att så många som möjligt, så snabbt som möjligt, ska få komma till en av våra kompetenta behandlare.

Om du uteblir eller inte lämnar återbud minst 24 timmar innan ditt inbokade besöker kommer vi att debitera dig enligt rådande taxa. Detta görs för att vi ska ha möjlighet att erbjuda tiden till någon är i behov av hjälp.

Varmt välkommen till Aqua Dental, tandläkare i Mood Gallerian
Visa mer

Öppettider

Måndag:
07:00 - 19:00
Tisdag:
07:10 - 19:00
Onsdag:
07:10 - 19:00
Torsdag:
07:10 - 17:00
Fredag:
07:15 - 16:10
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt

Språk

flag

Svenska

flag

Engelska

Behandlingar

Akuttid
Akuttid Standby
Basundersökning
Hygienistbehandling
Konsultation Invisalign ink. scanning
Undersökning inkl. tandregleringskonsultation och scanning

Recensioner

4.9
En klass för sig
Baserat på 157 recensioner
HeartHeartHeartHeartHeart
20 april 2024
... Läs mer
Monica Louise Kvinna, 81 år
Verified
Verifierad patient
HeartHeartHeartHeartHeart
18 april 2024
Alltid trevligt och proffsigt att träffa Claes och Inga-Lill.
... Läs mer
Lena Kvinna, 64 år
Verified
Verifierad patient
HeartHeartHeartHeartHeart
18 april 2024
Trevligt och professionellt bemötande från början till slut.
... Läs mer
Lars Man, 61 år
Verified
Verifierad patient
HeartHeartHeartHeartHeart
12 april 2024
... Läs mer
Amanda Kvinna, 27 år
Verified
Verifierad patient
Arrow Crooked
Svar från kliniken
16 april 2024
Hej! Stort tack för din feedback och för 4-stjärnor. 🥰 Du är alltid varmt välkommen åter! Vänligen, Sebastian
HeartHeartHeartHeartHeart
11 april 2024
... Läs mer
Niklas Man, 39 år
Verified
Verifierad patient
Arrow Crooked
Svar från kliniken
16 april 2024
Hejsan! Tack för din feedback och högsta betyg. Du är alltid varmt välkommen åter! 🥰 Hälsningar, Sebastian
Visa fler recensioner

Bildgalleri

Hitta till Aqua Dental MOOD

Lediga tider