Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Mun Tandvård

Mun Tandvård

Sankt Eriksgatan 85

113 32 Stockholm

Ring oss
Heart5,0

Tyck till

5,0
Genomsnittsbetyg
Baserat på 10 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Välkommen till Mun Tandvård i Vasastan!

Mitt i hjärtat av Vasastan, på Sankt Eriksgatan 85 i Stockholm, ligger denna nyöppnade tandklinik på markplan. Här får du kvalitativ tandvård i en inbjudande miljö utöver det vanliga. Kliniken inger ett lugn med sin hemtrevliga och behagliga inredning i fräscha lokaler. Vi vill inte kännas som en typisk tandklinik, här blir ditt tandläkarbesök en annorlunda upplevelse.

Vad kan vi på Mun Tandvård i Vasastan erbjuda dig?
Vi har ett  brett utbud av de allra flesta behandlingar inom tandvård. Givetvis har vi allmäntandvård men arbetar också med bland annat fyllningar, tandimplantat och estetiska behandlingar som tandblekning. Vi har dessutom en erfaren kirurg hos oss som utför de flesta kirurgiska ingreppen. 

Estetisk tandvård
Vi är stora inom estetisk tandvård där vi bland annat erbjuder effektiv tandblekning och Invisalign som är en nästintill osynlig tandställning. Den är mycket uppskattad vid tandreglering. 

Akuta besvär
I vår tandklinik på Sankt Eriksgatan 85 i Vasastan, Stockholm, kan du alltid känna dig trygg. Vi gör allt för att vara tillgängliga och att det alltid ska gå att nå oss om du får akuta besvär. Vi strävar efter att ta emot dig för att åtgärda det mest akuta, exempelvis stilla tandvärken.

Om oss
Vi är två erfarna tandläkare som har arbetat i drygt sju år som tandläkare, både privat och i den offentliga sektorn. Vi har en duktig tandhygienist som hjälper dig med förebyggande behandlingar, rengöring med Airflow och borttagning av tandsten. Vi arbetar alla nära i vårt team och vår tandsköterska är alltid där och assisterar och stöttar dig som patient för att på bästa sätt göra din behandling och upplevelse komplett. 

Vår vision
Med vår erfarenhet har vi lärt oss mycket om vad patienten behöver och väldigt många känner obehag och är rädda inför sitt tandläkarbesök. Vi har alltid känt att det fattas en tandklinik som inte är den där typiska tandkliniken med vita väggar, starka lampor i en steril miljö. Vi vet att miljö, dofter, ljud och färger påverkar oss människor. Vi ville därför öppna en klinik som skulle avspegla vår vision att ge ett annorlunda intryck och upplevelse. Kliniken är designad i dova och behagliga färger på väggarna och inredningen är mysig med träinslag. Vi vill att patienterna ska se fram emot sitt nästa tandläkarbesök!

Hur vi arbetar
Vi arbetar i team i det dagliga arbetet, där du som patient alltid står i centrum. Vi använder oss av den senaste tekniken och arbetar med material av högsta kvalitet. Vi arbetat kontinuerligt med att uppdatera oss om det senaste inom tandvård och estetik. Vi ser helheten och tror inte att ett fint leende enbart kommer av friska tänder, vi ser helheten. Vi lyssnar till dina behov och önskningar och skräddarsyr de behandlingar som passar just för dig.

Gratis konsultation
Vi har ofta kampanjer med gratis konsultation vilket kan vara en trygghet om du är osäker på vad just du är i behov av för behandling. Vi ger dig en behandlingsplan och ger alltid ett kostnadsförslag innan du påbörjar din behandling.

Hitta till kliniken
Till oss kan du komma genom att ta gröna T-banelinjen till S:t Eriksplan, alternativt busslinjer som 3, 4 eller 507. Både från buss och tunnelbana är det kort gångavstånd till kliniken. Det går även bra att komma med pendeltåget och gå av på Odenplan och ta uppgången mot Vanadisplan. Därifrån är det en kort promenad till oss.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt leende. Välkommen att boka din tid redan i dag!

Mun Tandvård - Tandvård som du kan se fram emot - I Vasastan, Stockholm
Hitta hit
Sankt Eriksgatan 85
Öppettider
Måndag:
08:00 - 17:00
Tisdag:
08:00 - 17:00
Onsdag:
08:10 - 18:00
Torsdag:
08:00 - 17:00
Fredag:
08:00 - 15:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Medlemskap
Sveriges TandläkarförbundPrivattandläkarnaSveriges Tandhygienistförening
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Persiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
Kompletterande eller akut delundersökning, utförd av tandläkare. Priset avser en undersökning i ett begränsat område i munnen. Kostnaden för röntgen och eventuell behandling av det akuta problemet tillkommer på priset. Erbjudandet gäller nya patienter!

Basundersökning

CaretIcon
Fullständig undersökning och 4 stycken röntgenbilder samt kostnadsförslag. Enkel fickmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Vidarebehandling tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Erbjudandet gäller nya patienter. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Hygienistbehandling

CaretIcon
Tandhygienistbehandling inkluderande fullständig parodontal undersökning, information och instruktion gällande din munhälsa och tips för att kunna lyckas med egenvården hemma, borttagning av bakteriebeläggningar och tandsten samt professionell tandrengöring och polering. Erbjudandet gäller endast första besöket för nya patienter. Observera att vid omfattande parodontal sjukdom eller vid stora mängder tandsten krävs ibland ytterligare besök.

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Invisalign konsultation

CaretIcon
Konsultation inför tandreglering

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Snarkskena

CaretIcon
En snarkskena är ett effektivt sätt för dig att minska eller helt bli av med snarkningar. Vid ett tandläkarbesök får du snarkskenan utformad speciellt efter din tandrad. Under natten ser snarkskenan till att fixera din käke så att luftvägarna vidgas och du kan andas utan snarkningar.

Tandblekning

CaretIcon
Vita tänder på ett säkert sätt

Tandhygienist

CaretIcon
Bra tandhygien är viktigare än många tror och har en direkt påverkan på din allmänna hälsa. En tandhygienist hjälper dig med din munhygien genom att till exempel rengöra din mun från tandsten. Hos en tandhygienist kan du också få tips och råd för att hålla tänderna starka och tandköttet friskt. Dessutom kan du få hjälp med vanliga problem som dålig andedräkt.

Tandreglering

CaretIcon
Både vuxna och barn kan få hjälp av tandställning för att rätta till överlappande eller glesa tänder eller tänder som på annat sätt hamnat snett. Tandställningar sätts ofta på utsidan av tänderna men går även att sättas längs insidan av tandraden där de blir nästan osynliga.

Tandstensborttagning

Prisreducering
Erbjuder studentrabatt
Erbjuder pensionärsrabatt
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Erbjuder specialistvård