Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Kungstanden

Kungstanden

Kungsgatan 29, 6tr

111 56 Stockholm

Ring oss
Heart4,8

Tyck till

4,8
Genomsnittsbetyg
Baserat på 100 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Välkommen till din tandläkare i centrala Stockholm - Kungstanden!

Mitt i Stockholms hjärta på Kungsgatan 29 i Stockholm, har det bedrivits tandvård i 40 år. Nu i ny regi med fokus på ett personligt bemötande, exceptionell kvalitet och modern teknik.

På Kungstanden vill vi att du ska känna dig väl mottagen och vilja komma tillbaka flera gånger. Du får träffa samma behandlare vid varje besök och har på det sättet möjlighet att bygga upp en relation med ömsesidigt förtroende. Vi har god erfarenhet av att arbeta med tandvårdsrädda patienter och sätter alltid din trygghet först.

Vi använder oss av den senaste tekniken, som till exempel avancerad lasertandvård, Digital Smile Design och digitala avtryck av tänderna.

Utöver en trygg allmäntandvård har vi även nisch- och specialistkompetens inom:
 • Parodontologi (tandlossningssjukdomar)
 • Ortodonti (tandreglering)
 • Endodonti (rotfyllningar)
 • Sömnapnéer
 • Käkkirurgi

*vid kostnadsfria konsultationer och vid samtliga sista minuten erbjudanden dras ev. tandvårdsbidrag i samband med besöket. OBS! Gäller endast helt nya patienter som inte besökt oss tidigare. 

Observera våra avbokningsregler
Av- eller ombokning skall ske minst 24 timmar innan bokad tid, annars utgår debitering per faktura med kreditkoll. 
Påminnelse per SMS är en extra service som inte alltid fungerar, vänligen notera tiden i egen kalender.


Varmt välkommen till vår tandmottagning på Kungsgatan 29 i Stockholm!
Hitta hit
Kungsgatan 29, 6tr
Öppettider
Måndag:
08:00 - 17:00
Tisdag:
07:30 - 16:00
Onsdag:
08:00 - 17:00
Torsdag:
07:30 - 16:00
Fredag:
07:30 - 15:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Medlemskap
PrivattandläkarnaSveriges Tandhygienistförening
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Vår målsättning är att kunna erbjuda dig en akuttid samma dag. Vare sig det är akut tandvärk eller en trasig fyllning så är ni i trygga händer. Vi har god erfarenhet av tandvårdsrädda och förstår vad det innebär att endast söka när det är riktigt akut. Du är välkommen att ringa eller skicka en förfrågan om tid här direkt.

Akuttid

CaretIcon
Akut undersökning, priset gäller enbart undersökning. Kostnad för vidare behandling tillkommer enligt normal taxa. ATB dras vid besöket. (OBS bokningsvillkor* - gäller endast nya patienter som inte besökt Kungstanden tidigare.)

Barntandvård

CaretIcon
Alla barn upp till 22 år går gratis till tandläkaren och tandhygienisten. Vi hälsar därmed alla åldrar välkomna till oss på Kungstanden.

Basundersökning

CaretIcon
Basundersökning med 4 röntgenbilder inkl lättare tandstensborttagning ca 5min eller instruktioner i egenvård. ATB dras vid besöket. (OBS bokningsvillkor* - gäller endast nya patienter som inte besökt Kungstanden tidigare.)

Bettskena

CaretIcon
Det är otroligt vanligt att man som patient i perioder i livet gnisslar/pressar tänder. Den absolut bästa tandvårdsförsäkringen man kan köpa sig är en bettskena. Då vi arbetar med Digital Smile Design, tandreglering och anti-apnéskenor är vi välutbildade inom bettets funktion och hur det påverkas över tid. Välkommen in på en konsultation till oss på Kungstanden.

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Jakten på det perfekta leendet behöver inte vara så svår om man följer ett välbeprövat protokoll. Med hjälp av Digital Smile Design och det protokoll Christian Coachman tagit fram så har vi möjlighet att utifrån ditt ansikte återskapa ett så naturligt leende som möjligt. Målsättningen är att återskapa dina tänder så att de passar dig och ditt ansikte så bra som möjligt. Även här läggs fokus på att diagnosticera och planera hela behandlingen i förskott virtuellt i datorn. Därefter har man som patient möjligh

Hygienistbehandling

CaretIcon
Grundlig undersökning av tandköttsfickor utfört av tandhygienist. Tandstenborttagning, puts samt borttagning av missfärgningar med Airflow, ca 50 min. ATB dras vid besöket. (OBS bokningsvillkor* - gäller endast nya patienter som inte besökt Kungstanden tidigare.)

Implantat

CaretIcon
Ett mycket bra alternativ till att återskapa en förlorad tand är att fästa en titanskruv i käkbenet på vilken man förankrar en porslinskrona. Vår målsättning är att varken du som patient eller någon närstående ska kunna urskilja att det är en artificiell konstruktion. För att uppnå detta krävs en omfattande undersökning och behandlingsplanering, material i toppklass och god erfarenhet. Vi har möjlighet att utifrån dina behov planera ingreppen virtuellt i datorn, framställa kirurgiska guider så att man på op

Invisalign konsultation

Käkkirurgi

CaretIcon
Vi utför all sorts kirurgi på kliniken. Från enklare tandutdragningar, till mer avancerade kirurgiska behandlingar, såsom avlägsning av cystor, apikalkirurgi, implantatbehandlingar och sinuslyft.

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Laserbehandling

CaretIcon
Vi erbjuder mjukvävnadslaser med hjälp av DentsplySirona SiroLaser. Tack vare denna laser kan vi behandla annars svårbehandlade parodontala fickor, utföra kronförlängning och utföra bättre behandlingar i samband med porslinskronor mm.

Onlinekonsultation

CaretIcon
Konsultation över videosamtal

Proteser

CaretIcon
Om en tand har omfattande skada till följd av trauma eller karies så kan man återskapa tanden med keramik. Efter en noggrann inslipning kan ett mycket exakt avtryck tas för att skickas till en tandtekniker som i sin tur framställer porslinskronan eller fasaden. I slutskedet cementeras eller limmas porslinet fast till den befintliga tanden. För att få en hållbar och högestetisk lösning är det viktigt att hela behandlingen från start till slut är optimalt utförd och korrekt planerad med hänsyn till bettet. V

Rotfyllning

CaretIcon
Vid t.ex. kraftigt trauma eller en allvarligare kariesinfektion kan tandens pulpa drabbas så man behöver genomgå en rotbehandling. Målsättningen är att under aseptiska förhållanden rengöra tandens inre, avlägsna nerv och blodkärl samt fylla igen med en särskild rotfyllningsmassa. Vi använder oss av världsledande DentsplySirona WaveOne Gold systemet och har expertkompetens av vår egna specialist inom rotbehandlingar: Endodontist och Övertandläkare Jonas Wester.

Snarkskena

CaretIcon
Obstruktiv sömnapné (OSA) är ett tillstånd då man vid upprepade tillfällen får andningsuppehåll under sömn. De flesta som lider av sömnapnér snarkar också men det är en stor skillnad på sömnapnér och att snarka. Att snarka kan vara störande men att lida av sömnapnér kan vara direkt livshotande. Under en sömnapné sjunker syrenivåerna i blodet, koldioxidhalten ökar och hjärtat får svårare att fungera. För varje gång det sker så skickar hjärnan impulser om att vakna upp så att andningen återupptas, detta led

Tandblekning

CaretIcon
I priset ingår avtryck samt individuella skenor och 6 st sprutor med blekmedel. (krav om nyligen utförd undersökning de senaste 6 månaderna obs bokningsvillkor* - gäller endast nya patienter)

Tandhygienist

CaretIcon
Vi rekommenderar minst en årlig genomgång för samtliga patienter hos en tandhygienist för att avlägsna plack och tandsten i hela munnen som annars kan föranleda tandlossningssjukdomar. Tandhygienisten tar i samband med detta fram en individuellt anpassad plan med information och instruktioner i hur just du ska lyckas hålla det så rent som möjligt i munnen. Vi använder oss av originalprodukter från världsledande schweiziska EMS Piezon samt EMS AirFlow.

Tandreglering

CaretIcon
Det självklara alternativet till tandställning är Invisalign. Med hjälp av nästintill osynliga plastskenor förflyttas dina tänder långsamt till önskad position. Skenorna skall bäras dygnet runt men tas enkelt av i samband med måltid eller tandborstning. Hela behandlingen är datorstyrd och virtuellt färdigställd innan man påbörjar processen i munnen. Som patient kan man själv vara med och påverka samt designa sitt framtida leende. När man är nöjd med planen så beställer man samtliga skenor och byter enkelt

Tandstensborttagning

Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Erbjuder specialistvård
Finns hiss