Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Tandläkare på Hötorget

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Hötorget
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Kliniker
Kliniker
Karta
Karta
SortIconSortera
SortIconSortera
  123...19

Tandläkare Hötorget

Har du kanske en lucka i arbetsschemat och vill hitta en bra tandläkare vid  Hötorget i Stockholm? Eller en tandläkartid på lunchen kanske? Hursomhelst har vi på Tandläkare.se gjort det enkelt att hitta behandlingar och tandläkartider i ditt närområde. Kring Hötorget finns det en uppsjö av tandkliniker, låt oss guida dig till ditt nästa tandläkarbesök.

Så här bokar du ditt nästa tandläkarbesök på Hötorget:

– Sök på Hötorget i sökfältet och då kommer bokningsbara tider fram i en lista som du enkelt kan välja mellan och boka genom att klicka på “Boka”

– Vill du hellre hitta en tid kring Stureplan eller annan stadsdel kan du förfina din sökning genom att välja behandling. Då kommer bokningsbara tider fram hos tandläkare i det området som du har valt.

– Du kan också söka på behandling genom att bocka i den önskade behandlingen, exempelvis “Tandblekning“. Bokningsbara tider hos de tandläkare i området kring Hötorget som erbjuder den behandlingen kommer då upp i listan.

Akut tandvård Hötorget

Har du drabbats av tandvärk eller har du andra besvär som inte ger med sig? Då är det av största vikt att boka en akuttid, helst redan idag. Vi har gjort det enkelt för dig att boka en akuttid så snart som möjligt. Tandakuten City är bara ett exempel på en bra klinik med akuttider som du enkelt kan boka tid hos här på Tandläkare.se

Så här går du tillväga för att söka akuttider kring Hötorget:
– Bocka i “Akuttid” som behandling och då kommer lediga akuttider hos olika tandläkare att visas i det område som du befinner dig i, exempelvis i Hötorget.

– Vill du söka på ett annat område, kanske i Vasastan, skriver du in det området i sökfältet och väljer “Akuttid”. Då kommer bokningsbara akuttider att visas för enbart Vasastan.

Vilka behandlingar kan jag få hjälp med?

Vid Hötorget och i närområden hittar du tandläkare som bland annat erbjuder vanlig allmäntandvård men också de populära Invisalign. Är du i behov av större ingrepp,  finns det många som erbjuder tandkirurgi i samma lokal så du slipper boka flera besök. 

Här nedan kan du se några behandlingar som du kan hitta hos tandläkare på Hötorget:
– Akut tandvård
– Blödande tandkött
– Invisalign (tandställning)
– Tandkirurgi
– Tandproteser
– Skalfasader
– Rotfyllning
– Air-Flow (rengöring med lufttryck)
– Tandhygienist
– Tandblekning
– Lagning av hål i en tand

Hitta till tandläkaren

När du väl ska boka en tid ser du adress och kontaktuppgifter till tandläkaren på bokningssidan. Vi skickar givetvis en bokningsbekräftelse till dig där uppgifterna om bokningen och kontaktuppgifterna står. Vill du ha en påminnelse strax innan besöket fyller du i ditt telefonnummer så skickar vi en sms-påminnelse också. 

Är du kanske inte så city-van och inte bekant med gatorna kring Hötorget, gör du enklast i att ta hjälp av Google Maps för att hitta till kliniken. Lycka till med ditt nästa tandläkarbesök i city.

Boka tandläkare eller akuttandvård i Stockholm

Andra platser Norrmalm

Tandläkare Drottninggatan