Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Aqua Dental Kista

Aqua Dental Kista

Danmarksgatan 46

164 40 Kista

Ring oss
Heart4,3

Tyck till

4,3
Genomsnittsbetyg
Baserat på 54 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Tandläkare och tandreglering i Kista  

På vår klinik i Kista vill vi att du ska känna dig trygg och avslappnad. Därför möts du av professionell, kunnig och trevlig personal. Här står din upplevelse i fokus. Som tandläkare i Kista är ett av våra viktigaste mål att du som patient ska få en positiv och behaglig upplevelse när du besöker vår klinik.  

Vi erbjuder årliga kontroller och förebyggande tandvård på kliniken. Vårt fokus på kliniken är tandregleringsbehandlingar. Här kan du behandlas av välrenommerade tandläkare med lång erfarenhet och gedigen kunskap. Vi kan hjälpa dig med olika typer av tandreglering för olika typer av bettfel. Nu har vi även möjlighet att erbjuda tandreglering med hjälp av Invisalign.  Till oss är både barn och vuxna välkomna att justera sin bettproblematik. Om du som barn eller ungdom, upp till 23 år, är i behov av tandreglering kan du få hjälp att bekosta tandregleringen av regionen. För att få sin tandreglering bekostad av Region Stockholm krävs en bedömning av en urvalstandläkare. Om denne tycker att bettfelet är tillräckligt allvarligt tilldelas du en tandregleringscheck. Denna check får sedan används för tandreglering på valfri mottagning så länge den är en auktoriserad klinik. Det går alltså bra att vända sig till oss för tandreglering med en tandregleringscheck.  

I samband med Covid-19 har vi full förståelse för att du kan behöva av- eller omboka ditt besök med kort varsel. För att öka flexibiliteten ytterligare i rådande situation med Covid-19 så erbjuder vi dig nu att ge bort din tid till en vän eller anhörig om du själv får förhinder och inte har möjlighet att kontakta oss minst 24 timmar innan ditt besök. Detta är ytterligare ett steg i vårt löfte om att erbjuda en hög flexibilitet där vi gör allt så många som möjligt, så snabbt som möjligt, ska få komma till en av våra kompetenta behandlare. 

Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi annars att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi i så stor utsträckning som möjligt ska hinna erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp. 

Tandreglering Kista har blivit en del av tandvårdskedjan Aqua Dental. För dig som redan är patient innebär denna förändringen ingenting i praktiken utan du fortsätter att komma till oss precis som planerat.  

Varmt välkommen!
Hitta hit
Danmarksgatan 46
Öppettider
Måndag:
08:00 - 16:00
Tisdag:
08:00 - 16:00
Onsdag:
08:00 - 16:00
Torsdag:
08:00 - 16:00
Fredag:
08:00 - 16:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Medlemskap
Sveriges Tandläkarförbund
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Persiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttid

CaretIcon
När du söker dig till oss för ett akutbesök ingår en undersökning så att tandläkaren kan ställa diagnos och göra en bedömning av ditt vårdbehov. Kostnad kan tillkomma för röntgenundersökning om det behövs, vilket tandläkaren informerar om och ska godkännas av dig. Därefter kommer din tandläkare att ge dig ett behandlings- och kostnadsförslag på de åtgärder som anses nödvändiga för att avhjälpa ditt behov. Ingen behandling påbörjas utan ditt samtycke. Vi har ingen kvälls- eller helgtaxa.

Akuttid Standby

CaretIcon
Är du i behov av akuttandvård men kan tänka dig vänta någon timme på kliniken för att få hjälp? Boka en standby-tid. Dyk upp på kliniken så kommer du att få hjälp. Oftast sker detta redan inom en timme men vi garanterar hjälp inom 2 timmar, annars slipper du bokningsavgiften. Vi bjuder på kaffe och té medan du väntar. Kostnad kan tillkomma för röntgenundersökning samt efterföljande åtgärder, vilket tandläkaren informerar om och ska godkännas av dig.

Basundersökning

CaretIcon
I en basundersökning ingår en noggrann genomgång av munhålan. Vi undersöker tänder, tandkött och letar efter synliga tecken på sjukdomar i munnen, exempelvis förändringar i slemhinnorna, plack och karies. I undersökningen ingår fyra röntgenbilder. Dessa tas för att ge behandlaren möjlighet att upptäcka eventuell problematik, osynligt för blotta ögat. Om åtgärd krävs kommer du att bli informerad om detta. Vi kommer inte att inleda någon ytterligare behandling utan ditt samtycke.

Basundersökning inkl. tandregleringskonsultation

CaretIcon
Inför en tandregleringsbehandling med Invisalign måste du genomgå en undersökning för att säkerställa att allt ser bra ut. Med danna bokning erbjuds du möjligheten att genomgå den årliga undersökningen och samtidigt ta första steget mot tandreglering. Under besöket får du möjligheten att träffa några av landets främsta tandläkare inom tandreglering. Under konsultationen diskuterar ni ditt vårdbehov, dina förutsättningar och förväntningar.

Besök för tandvårdsrädda

CaretIcon
Det kan vara ett slags studiebesök, om ni så vill, bara för att vänja sig vid miljön. Ni kan exempelvis sitta i behandlingsstolen, titta på utrustningen och ställa frågor till tandläkaren. Om den tandvårdsrädde känner sig redo går det också att genomföra en kostnadsfri undersökning. Men det bestämmer man förstås där och då.

Hygienistbehandling

CaretIcon
Ett besök hos tandhygienisten sker oftast i förebyggande syfte. Behandlingen innefattar en genomgång av din munhygien, enklare tandstensborttagning samt puts och polering av dina tänder. Efter besöket lämnar du kliniken med en ren och fräsch känsla i munnen.  Du kommer även att få individuella tips om hur du på egen hand tar hand om dina tänder på bästa sätt.

Tandregleringskonsultation

CaretIcon
Konsultation hos Ortodontist för tandställning.
Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt