Aqua Dental Göteborg City

Aqua Dental Göteborg City

Östra Hamngatan 52, Göteborg
13 recensioner

Sista minuten tider

Visste du att du kan boka sista minuten tider?

Passar dig som behöver snabbt komma till en tandläkare

Här kan du boka en behandling

Välj en behandling av tandläkaren och därefter ett datum som passar dig
Tandläkare kommer sedan kontakta dig

Mottagningen

Vår filosofi

Vi arbetar efter principen att vi vill minimera ingreppens omfattning. Därför strävar vi efter att behålla patienternas egen tandvävnad så långt det går. Vi vill också att våra patienter är informerade av behandlingarnas innebörd så att vården kan anpassas till behov och önskemål. Givetvis får du som patient kostnadsförslag på våra behandlingar

Dina tänder är vår livsuppgift.
Aqua Dental utför all form av tandvård. Våra två kliniker hittar du i Olskroken och i Göteborg City.
  • Tandimplantat

Tandimplantat är en väldokumenterad behandling för att ersätta förlorade tänder. Fördelarna är många när det gäller att ersätta en tand med implantat. Det är mycket hög lyckandefrekvens och man kan undvika att borra på de närliggande tänderna, vilket man annars behöver då man preparerar tänderna inför en brokonstruktion. Vi arbetar i huvudsak med Straumann Implant system när vi utför kirurgin och protetiken. Straumann är ett ytterst väldokumenterat implantatsystem med många studier och mycket forskning bakom sina implantat. Vi utför både den protetiska och kirurgiska rehabiliteringen på implantat sidan och vi har även protetiska verktyg för att kunna jobba med Astra, Nobel Biocare och 3i. Detta är framför allt om man har fått en implantatkonstruktion på någon av dessa implantatsystem, som har gått sönder och man behöver få den reparerad eller om man behöver göra en ny. Mer om Straumann finns att läsa här >.

Det är viktigt att veta att ett implantat fungerar som en ny tandrot. Man kan inte få karies på implantaten eller kronan, men det är lika viktigt att man håller rent runt ett implantat med tandborste och tandtråd, så att man inte får skador på fästet till den nya "roten". Vilka förutsättningar man har för att få implantat kontrolleras vid undersökningen, då vi kontrollerar hur benvolymen ser ut samt kartlägger nervstrukturer inför behandlingen. Vi har en diskussion angående förväntningar och resultat och ibland kan det vara rekommenderat att göra en tandbro, om det till exempel finns risk för nervskador eller om tänderna bredvid tandluckan har äldre volymiösa fyllningar som är skadade sedan innan. Välkommen att boka tid till Oss för en undersökning och konsultation för hur vi kan återskapa din bettfunktion och ditt leende.

 

Aqua Dental är Göteborgs snabbaste tandläkarkedja, den har mottagningar i:
Olskroken

Öppettider

Mån-Tors

Fre

Lör

07:00-21:00

07:00-17:00

09:00-14:00

Telefontider

Mån-Tors

Fre

Lör

07:00-21:00

07:00-17:00

09:00-14:00

Ring oss

Hitta till oss

Personal

Carl-Martin Beiring

Carl-Martin Beiring

Tandläkare

Christine Beiring

Christine Beiring

Tandläkare

Daniel Edgren

Daniel Edgren

Tandläkare

Jasmina Arnautovic

Jasmina Arnautovic

Tandsköterska

Susanne Johansson

Susanne Johansson

Tandsköterska

Johanna Vöks

Johanna Vöks

Tandhygienist

Ingrid Åsehäll

Ingrid Åsehäll

Tandhygienist

Tyck till

4.7
Genomsnitts­betyg
Baserat på 13 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentar


Omdömen

Super snällt och jag är så nöjd med Dr.Ramana. :)
Från Naheel Mohra, 25 år -
I went there. But i didnt get the Right treatment.As i understand that They know how to take out money from pocket. So, i Highly recemoned that dont go Aqua dental clinick Göteborg östra Hamngatan 52.
Från anonym -
Efter att min tidigare tandläkare drog ut en av mina tänder så gick jag utan en tand under en tid. Jag blev sedan rekommenderad att ta kontakt med Aqua Dental. Jag gick på en kostnadsfri implantatkonsultation för att förstå vad som kunde göras och vad det skulle kosta. Jag fick ett stort förtroende för den duktiga kirurgen Martin Beiring redan vid första besöket. Jag har nu inte längre någon lucka utan jag har ett tandimplantat och en krona som både känns och ser ut som innan jag hade problem med min tand. Jag är mycket nöjd med den service som jag fått hos Aqua Dental och den kompetenta och trevliga personalen. Jag kan varmt rekommendera dem!
Från Agnetha Augustsson, 59 år -
Super trevlig personal
Från anonym -
I am here in Sweden for an exchange semester and needed a dentist. Daniel did a perfect job - very friendly, competent, careful and it even was no problem for him that I cannot speak Swedish. I did not visit the other dentists in Gothenburg, but I am very sure, Daniel is the best one. I would definitely recommend it.
Från Bino Nolting, 21 år -
Jag är såå nöjd med Martins, Evas och Ingrids jobb
Från Elisabeth , 63 år -
Noggrann och proffsig mottagning och behandling. Både Martin och Ingrid är duktiga! Bra jobb och bra resultat! För det mesta utan smärta...
Från Sivert Jonsson, 70 år -
Trevligt bemötande och ingen stress fick allt gjort utan att behöva komma tillbaka. Jag kommer definitivt att gå dit igen till Jessika.
Från Susanne Svarėn , 49 år -
Så nöjd! Inte varit hos tandläkaren på 11 år.. både Gabriel och Jessica tog hand om mig på ett lugnt och proffsigt sätt! Gabriel är väldigt noggrann och informerar noga innan han gör något, vilket jag uppskattar jätte mycket! Kan verkligen rekommendera!
Från Malin Madsen, 31 år -
Underbar personal i mottagningen Proffesionellt bemötande från Daniel som jag kommer fortsätta gå till och ordna med problem när dom dyker upp. Bra priser och kan varmt rekommenderas <3
Från Marita Kjellberg , 53 år -
Grym kompetens
Från Daniel Pagrotsky, 42 år -
Proffsigt och trevligt bemötande av Daniel Edgren. Kan rekommenderas!
Från anonym -
Daniel har ett mycket proffesionellt förhållningssätt och är noggrann och grundlig. Det som jag uppskattar mest är att han tar sig tid och förklarar vad du tar för tandsatus.
Från Christina , 50 år -

Behandlingar

 
Tandreglering
+

Öppettider

Mån-Tors

Fre

Lör

07:00-21:00

07:00-17:00

09:00-14:00

Telefontider

Mån-Tors

Fre

Lör

07:00-21:00

07:00-17:00

09:00-14:00


Ring oss

Språk vi talar

Engelska

Svenska

Övrigt

• Hiss finns