Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Smycketorgets Tandvård

Smycketorgets Tandvård

Björkhöjdsgatan 5

426 51 Västra Frölunda

Ring oss
Heart4,9

Tyck till

4,9
Genomsnittsbetyg
Baserat på 26 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Din tandläkare i Västra Frölunda - Smycketorgets Tandvård!

På Björkhöjdsgatan 5 i Västra Frölunda hittar du vår trivsamma, lite mindre tandvårdsklinik, Smycketorgets Tandvård, med erfarna tandläkare. Här erbjuder vi flera olika typer av högkvalitativ tandvård till bra priser.

Vi arbetar med hållbara metoder och har som mål att du alltid ska känna dig trygg och omhändertagen. Du som patient är involverad i hela processen och får den informationen du behöver. För oss är det viktigt att ge dig förutsättningarna att bevara en frisk munhälsa och friska tänder livet ut.

Smycketorgets Tandvård i Västra Frölunda erbjuder:
 • Lagningar
 • Rotbehandlingar
 • Tandlossningar
 • Behandling av slemhinnebesvär
 • Kirurgi
 • Tandblekning

Vi hjälper dig med allt från tandvärk, skadade tänder, ilningar, lagningar, tandblekning och mycket mer. Vi börjar alltid med en noggrann undersökning för att ställa diagnos och därefter anpassar vi behandlingsmetod utifrån dig och dina tänder.  

Om oss
Här möts du av professionell tandvårdspersonal med gedigen erfarenhet. Vi tar väl hand om dig och ser till att du känner dig trygg under ditt besök hos oss. Vi är anslutna till Försäkringskassan och erbjuder även betalning med Klarna faktura utan extra kostnad. 

Varmt välkommen till din tandläkare på ​Björkhöjdsgatan 5 i Västra Frölunda!
Hitta hit
Björkhöjdsgatan 5
Öppettider
Måndag:
09:00 - 18:00
Tisdag:
09:00 - 18:00
Onsdag:
09:00 - 18:00
Torsdag:
09:00 - 18:00
Fredag:
09:00 - 15:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Medlemskap
Sveriges TandläkarförbundPrivattandläkarna
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Persiska

Tyska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
Priset avser själva tiden och delundersökning. Samtliga åtgärder som utföres utav tandläkare under besöket tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Erbjudandet gäller nya patienter. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Basundersökning

CaretIcon
Hos Smycketorgets Tandvård får du just nu en fullständig undersökning och 4 stycken röntgenbilder samt kostnadsförslag. Enkel fickmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Ordinarie pris 995 kr] 😃 Vidarebehandling tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Erbjudandet gäller nya patienter. ✅ Fullständig undersökning ✅ Röntgenbilder

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Grundundersökning

CaretIcon
Noggrann undersökning av din tandhälsa

Grundundersökning inkl. putsning

Grundundersökning inkl. rengörning

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Konsultation

CaretIcon
Exempelvis för implantat

Konsultation Invisalign (osynlig tandställning)

CaretIcon
Konsultation inför osynlig tandställning, 30 min. Panorama röntgenbild ingår i priset. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår likaså. Priset dras av efter avslutad behandling.

Kostnadsfri Konsultation

CaretIcon
Konsultation inför implantatbehandling, ca 30 min. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Laserbehandling

CaretIcon
Många tycker det är obehagligt att få tänderna lagade med borr. Oftast är anledningen att det gör ont, det låter mycket eller vibrationerna från borren är obehagliga. För dig som vill undvika borren är laserbehandling perfekt. Att laga tänder med laser gör mindre ont samt vibrerar och låter mindre. Perfekt för dig som vill laga tänderna på ett modernt sätt!

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Tandblekning

CaretIcon
Tandblekning på klinik eller hemmablekning med individuella skenor. För bokning behöver du ha utfört en basundersökning hos tandläkare eller tandhygienist de senaste tre månaderna. Du kan givetvis boka din basundersökning här hos oss. Vid klinikblekning, kontakta tandläkaren för kostnadsförslag. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandimplantat konsultation

Tandstensborttagning

Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Finns hiss