Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Tandläkare i Uddevalla

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Uddevalla
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
SearchIcon
MapIcon
Karta
SortIconSortera
SortIconSortera
 • 1

Vanliga frågor och svar om tandvården i Uddevalla

Att hitta en lämplig tandläkare i Uddevalla ska vara enkelt och smidigt, och det är precis vad Tandläkare.se strävar efter att erbjuda. På vår plattform kan du enkelt jämföra olika tandläkare i Uddevalla baserat på deras betyg, omdömen och priser, för att hjälpa dig göra ett välgrundat val som passar just dina behov.

Uddevalla erbjuder ett mångsidigt utbud av tandvårdskliniker, som spänner från grundläggande tandvård till avancerade specialisttjänster. Oavsett om du behöver en rutinundersökning, brådskande tandvård, eller mer komplexa behandlingar som ortodonti eller kosmetisk tandvård, har vi informationen du behöver för att hitta rätt tandläkare för dig.

Vad kostar en tandläkare i Uddevalla?

Priserna för tandvård i Uddevalla varierar beroende på typ av behandling. Tandläkarklinikerna i Uddevalla erbjuder konkurrenskraftiga priser och de flesta tar hänsyn till såväl tandvårdsstöd som högkostnadsskydd. 

Studenter kan ofta utnyttja rabatter, och det är viktigt att kontrollera om din tandförsäkring täcker de behandlingar du behöver. Medan grundläggande undersökningar vanligtvis är prisvärda, kan mer komplexa ingrepp som implantat eller tandreglering vara dyrare.

Vilken tandläkare i Uddevalla är bäst?

Att välja den bästa tandläkaren i Uddevalla beror på dina unika behov. Vissa kliniker specialiserar sig på specifika områden som estetisk tandvård, inklusive tandblekning och invisalign, medan andra fokuserar mer på traditionella behandlingar som hantering av karies och borttagning av tandsten. 

Ett bra sätt att göra ett val är att läsa patientrecensioner och eventuellt besöka några kliniker för att få en känsla för deras service och expertis.

Finns det tandläkare i Uddevalla som erbjuder sista minuten-tider?

Ja, i Uddevalla finns det kliniker som erbjuder akut tandvårdstider. Detta är en stor fördel för dem som upplever plötslig tandvärk eller andra akuta tandproblem. Det är dock bra att ringa i förväg för att kontrollera tillgängligheten, eftersom dessa tider kan vara begränsade.

Finns det tandläkare i Uddevalla som har öppet kvällar och helger?

För att möta behoven hos dem som arbetar dagtid eller behöver akut tandvård på obekväma tider, erbjuder vissa tandläkarkliniker i Uddevalla utökade öppettider, inklusive kvällar och helger.

Hur gör jag för att byta tandläkare?

Att byta tandläkare i Uddevalla är en enkel process. Börja med att välja en ny tandläkare som uppfyller dina förväntningar. Kontakta sedan den valda kliniken för att ordna ett första besök och meddela dem att du vill byta tandläkare. De hjälper dig sedan med överföringen av din patientjournal.

Hur gör jag för att komma till en specialisttandläkare i Uddevalla?

För att besöka en specialisttandläkare i Uddevalla kan du antingen be om en remiss från din nuvarande tandläkare eller kontakta en specialistklinik direkt. Specialisttandläkare i Uddevalla hanterar komplexa fall inom områden som ortodonti, endodonti (rotfyllningar) och periodonti (tandköttssjukdomar). Kontrollera att specialisten tar emot nya patienter och att din försäkring täcker de behandlingar som erbjuds.

Finns det tillgänglighetsanpassade kliniker i Uddevalla?

Ja, i Uddevalla finns det tandläkarkliniker som är anpassade för att tillgodose behoven hos personer med olika funktionsnedsättningar. Dessa kliniker har faciliteter som är tillgängliga, till exempel rullstolsvänliga ingångar och behandlingsrum. Vi rekommenderar att du kontaktar klinikerna i förväg för att säkerställa att de kan möta dina specifika behov.

Är privattandläkare i Uddevalla bättre?

Om en privattandläkare i Uddevalla är bättre än en offentlig beror på individuella preferenser och behov. Privata kliniker kan erbjuda ett bredare utbud av behandlingar, inklusive avancerade estetiska och kosmetiska ingrepp. 

De kan också erbjuda mer flexibla scheman och kortare väntetider, men det är viktigt att notera att privattandvård kan vara dyrare jämfört med offentlig tandvård. Att jämföra både offentliga och privata alternativ kan hjälpa dig att hitta en tandvårdslösning som passar både din budget och dina behov.

Sammanfattning

Att hitta rätt tandläkare i Uddevalla är avgörande för din munhälsa. Oavsett om du söker rutinmässig tandvård, akut hjälp eller specialiserade behandlingar, erbjuder Uddevalla ett omfattande utbud av högkvalitativa tandvårdstjänster. 

Genom att överväga faktorer som kostnad, tillgänglighet, specialisering och patientrecensioner kan du hitta en tandläkare som uppfyller dina behov. Regelbunden tandvård är en viktig del av din allmänna hälsa, så investera tid i att hitta den rätta tandläkaren för dig.

Andra sökte efter

Akut tandvård Uddevalla