Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Tandläkare i Vänersborg

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Vänersborg
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
SearchIcon
MapIcon
Karta
SortIconSortera
SortIconSortera
 • 1

Tandläkare Vänersborg

Bor du i Vänersborg och behöver hitta en bra tandläkare? Då har du kommit rätt. Det finns flera bra tandläkarmottagningar i Vänersborg. Exempelvis hittar du Stefan Åhréns tandläkarmottagning på Sundsgatan 18. Smile Tandvård på Köpmansgatan 3 är också en bra tandklinik som är belägen i centrala Vänersborg. Du kan med hjälp av oss hitta tider hos flera tandläkare i Vänersborg och i lugn och ro boka en tid online som passar dig.

Tandvård i Vänersborg

Med hjälp av Tandläkare.se kan du snabbt hitta en tandklinik som passar dig bäst. Tack vare flera omdömen från tidigare patienter kan du ta del av patienters erfarenheter och på så sätt få en bättre uppfattning om varje klinik. 


Du kan enkelt boka en tid genom att söka på Vänersborg längst upp i sökfältet, då kommer lediga tider att visas i en lista. Vill du boka tid hos en viss klinik eller för en specifik behandling, skriver du in klinikens namn eller väljer behandling i menyn. Då kommer lediga bokningsbara tider upp i en lista som du enkelt kan boka.

Akut tandvård i Vänersborg

Behovet av tandvård kan ibland vara brådskande. Stark plötslig tandvärk eller oturliga olyckor med utslagna tänder kan behöva lindras och åtgärdas akut.  Då är det skönt att veta att du enkelt kan hitta akuttider här som du snabbt och enkelt kan boka. Det allra flesta erbjuder tider inom samma dag eller nästkommande.

Vilka behandlingar kan jag få hjälp med?

De flesta tandläkare har idag ett brett utbud av behandlingar. Utöver vanlig allmäntandvård erbjuder de flesta akut tandvård, behandling mot tandlossning och kirurgiska ingrepp. Det blir också alltmer vanligt med estetisk behandlingar, såsom tandblekning och tandreglering.

Är du osäker på vilka behandlingar som finns, kan du enkelt läsa om de vanligaste tandproblemen och vilka behandlingar som är att föredra. Eller ta kontakt med en tandläkare som du når via oss. Det finns ett formulär som du kan fylla i som går direkt till den tandläkare som du vill få kontakt med. 

Här nedan kan du se några behandlingar som du kan hitta hos tandläkare i Vänersborg:
– Allmäntandvård
– Akut tandvård
– Kirurgisk tandvård
– Tandhygienist

Hitta till tandläkaren i Vänersborg

Adressen till tandläkaren visas direkt när du söker fram lediga tider. Bredvid bokningsbara tider står även adressen till den kliniken.

När du väl ska boka din tid kommer du till ett formulär. Där hittar du alla kontaktuppgifter till den tandläkare som du bokar tid hos. När det är dags för besöket är det enklast att använda Google Maps för att hitta till kliniken.

Andra sökte efter

Akut tandvård Vänersborg