Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Tandläkare i Lysekil

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Lysekil
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
SearchIcon
MapIcon
Karta
SortIconSortera
SortIconSortera
 • 1

Tandläkare Lysekil

Tycker du att det är svårt att hitta en bra tandläkare med goda recensioner i Lysekil? Här på Tandläkare.se har vi samlat allt på ett ställe, här kan du söka, jämföra och hitta tider till flera tandläkare i ditt närområde. När du väl hittat en tid så bokar du den direkt här. Låt oss visa dig hur du snabbt och smidigt du hittar en tandläkartid, redan idag.

Vi erbjuder snabb och säker bokning direkt till tandläkare, tandhygienist och akuttandläkare. Boka tid samma dag hos akut tandläkare när du drabbats av akuta tandproblem och vill få hjälp så fort som möjligt. Är det en vanlig undersökning hos tandläkare du är ute efter? Välj en dag längre fram i kalendern som passar dig. När du vill göra en tandstensborttagning, eller kanske få råd och information om hur du bäst ska sköta din vardagliga tandvård, är det en tandhygienist du ska träffa.

Akut tandvård Lysekil

Vi har gjort det enkelt för dig att snabbt hitta en akuttid om olyckan skulle vara framme. Om du går och väntar på en tid hos din ordinarie tandläkare kommer troligtvis besvären att bli betydligt värre. Då riskerar du att drabbas av kraftigare besvär som kan få komplikationer. Därför bör du söka akut tandvård för att åtgärda det mest akuta. På så sätt slipper du riskera att behöva omfattande åtgärder för dina akuta besvär. 

Omdömen på Tandläkare.se

Vill du veta vad andra kunder hos de olika tandvårdsklinikerna har sagt om sina besök? Ta del av deras recensioner här på tandläkare.se, som du hittar under respektive klinik. När du själv gjort ditt besök hos din nya tandläkare är du varmt välkommen att lämna en recension du med. På så vis kan ännu fler Lysekilsbor få hjälp att hitta den bästa av tandvård. 

Folktandvården Lysekil

I Sverige kallas tandvård som drivs i offentlig regi av landets regioner för Folktandvården. I Lysekil drivs Folktandvården av Västra Götalandsregionen och består av allmänna kliniker och specialistkliniker.

Barn och ungdomar upp till 23-årsåldern brukar regelbundet gå till Folktandvården i Lysekil för att få gratis tandvård. Personer över 23 år bekostar tandvården själva upp till högkostnadsskyddet. 

Hos Folktandvården i Lysekil kan du tid för en basundersökning, sista minuten-tider, få akut tandvård, skaffa tandimplantat, tandreglering med mera. På deras hemsida kan du se en prislista för de olika behandlingarna och jämföra deras priser med en privat klinik i Lysekil.

Andra sökte efter

Akut tandvård Lysekil

Platser i Lysekil