Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Tandläkare i Mölndal

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Mölndal
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
SearchIcon
MapIcon
Karta
SortIconSortera
SortIconSortera
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 7

Tandläkare Mölndal

Letar du efter en bra tandläkare i Mölndal? Då har du kommit rätt. I Mölndal finns många fina kliniker och duktiga specialister. Vi samlar alla på en och samma plats. Plus massor mer information om tandvård och tandvårdsbidrag som är bra att ha inför ett tandläkarbesök. 

Oavsett vad du behöver kan Tandläkare.se hjälpa dig. Är det privat tandläkare i Mölndal centrum du är ute efter? Eller en grundundersökning så snart som möjligt? I sökfältet kan du söka på både områden, adresser och behandlingar och få massor med fina resultat. 

Ta dig tid att botanisera bland de goda recensionerna som tidigare kunder lämnat hos klinikerna, ta del av erbjudanden som tandläkare lägger ut och bläddra bland de tillgängliga lediga tiderna. När du är redo går det snabbt och smidigt att boka, direkt på vår sajt.

Akut tandvård i Mölndal

I vissa situationer går det inte att vänta på en tandläkartid några dagar, du behöver vård direkt. Till exempel när du har “chippat”, skadat, brutit av eller tappat en tand behöver du en akut tandläkare. Detsamma om du har plötslig tandvärk eller svullet och ömt tandkött bör du uppsöka akut tandvård i Mölndal.

På Tandläkare.se kan du snabbt hitta sista minuten-tider hos tandläkare i ditt område eller en bit bort om du har möjlighet att resa. Om du inte hittar en sista minuten-tid direkt kan du också söka på akuttid för att hitta tandläkare som har särskilda tider för dig eller som har öppet på kvällar och helger med jourtider.

Vad kostar tandvård i Mölndal?

Priser för tandläkare i Mölndal kan variera en hel del. Det beror på fri prissättning på tandvård i Sverige och enskilda tandläkare behöver inte hålla sig inom särskilda ramar.

På Tandläkare.se kan du dock hitta förmånliga priser året om. Till exempel grundundersökning eller borttagning av tandsten för bara 100-150 kronor istället för ordinariepris på över 500 kr. 

Akuttider kommer oftast med ett visst prispåslag och det är bra att veta att det kan komma att behöva ytterligare behandling efter det akuta skedet. Sista minuten-priser hos oss är däremot ofta reducerade!

Gratis tandvård i Mölndal

I Sverige generellt får barn och ungdomar gratis tandvård fram till och med de är 22 år. Sedan är det upp till varje region att bestämma om de vill ge ytterligare fri tandvård. Du som bor i Mölndal har det bra då Västra Götalandsregionen är en av de mest generösa med hänsyn till tandvård

Barn och unga i Mölndal får gratis tandvård till och med det år de fyller 24, både hos Folktandvården och hos privat tandläkare. Därefter får du betala för tandläkarbesök själv med hjälp av det statliga tandvårdsbidraget som ger antingen 300 eller 600 kr årligen, beroende på din ålder. 

Boka en tid hos tandläkaren redan idag!

Välkommen till Tandläkare.se. Vi hoppas du hittar det du behöver. Att boka en tid är lätt som en plätt. Kom ihåg att komma tillbaka till oss efter ditt tandläkarbesök och lämna en recension. Då får fler personer i Mölndal upp ögonen för din tandläkare.

Andra sökte efter

Akut tandvård Mölndal