Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Aqua Dental Mölndal

Aqua Dental Mölndal

Mölndal Galleria (övre plan), Brogatan 17,

431 31 Mölndal

Ring kliniken

Vad tycker patienterna?

OMDÖME
4.8
HeartHeartHeartHeartHeart
216 recensioner
96 % upplever ett bra bemötande
96 % anser att tandvården är god
95 % är nöjda med tillgängligheten

Om klinken

Rocket
Populär klinik
48 personer har bokat tid här senaste 30 dagarna
Aqua Dental – tandläkare i Mölndal

Välkommen till Aqua Dental, kliniken i Mölndal ligger i gallerian och är enkel att ta sig till. Här har vi ett brett utbud av behandlingar och kan hjälpa dig oavsett besvär. För att alltid leverera tandvård av högsta kvalitet kombinerar vi välbeprövade metoder, den senaste tekniken, tandläkarens erfarenhet och personlig service.

På Aqua Dental är tillgänglighet oerhört viktigt. Vi vill förbättra branschen i grunden och få fler personer att gå till tandläkaren årligen. Med fler regelbundna besök får tandläkaren möjlighet att upptäcka och åtgärda eventuell problematik i tid och på så sätt undvika onödiga problem och kostnader. Aqua Dental har tagit flera steg mot att tillgängliggöra tandvården. Bland annat har vi generösa öppettider och kan hjälpa dig när du behöver oss. Vi har även tagit bort den konventionella kvälls-, och helgtaxan så tandvård hos oss kostar lika mycket på en söndagskväll som på en tisdag förmiddag. Vi erbjuder dessutom våra patienter en förmånlig delbetalningslösning, med en fast månadskostnad på 300, 599 eller 999 kronor per månad.


Våra behandlingar:
På kliniken erbjuder vi allmäntandvård, förebyggande åtgärder och estetiska behandlingar. Detta kombinerat med en omfattande specialistverksamhet. Kliniken i Mölndal är en av tre kliniker i Göteborg vilket innebär att vi nästan alltid kan ta emot dig utan några längre väntetider. Vi har även tider avsatta dagligen för patienter i behov av akut tandvård.

Kliniken:
Kliniken är framtagen med dig som patient i fokus. Inredningen för tankarna till en hotellobby istället för en traditionell vårdinrättning. Vi vet att det inte är det roligaste att gå till tandläkaren, därför är det viktigt för oss att skapa en trygg och avslappnande miljö att vistas i. Tandvård behöver inte se ut på ett och samma sätt och vårat nya klinikkoncept är ett sätt för oss att visa det på.

Årlig kontroll: Så går det till
För att upprätthålla en god munhälsa är det viktigt att upprätthålla goda tandvårdsrutiner hemma med tandborstning två gånger om dagen. Komplettera det med regelbundna besök hos tandvården för att ge din munhälsa de bästa förutsättningarna. I en årlig kontroll, en basundersökning, ingår en omfattande genomgång av munhåla och tänder. Tandläkaren undersöker tänder och tandkött för att upptäcka eventuella skador eller andra tecken som tyder på ohälsa i munnen. Exempelvis plack, karies eller inflammation i tandköttet. I kontrollen ingår även en röntgenundersökning som ger tandläkaren möjlighet att upptäcka eventuella problem som inte kan ses med blotta ögat. Om tandläkaren under undersökningen upptäcker något som kräver åtgärd kommer du att bli informerad. Ingen behandling kommer att påbörjas utan ditt godkännande.

Hitta till kliniken
Det är enkelt att hitta till din tandläkare i Mölndal. Kliniken ligger i Mölndal Galleria. Hit kommer du enkelt med både kommunaltrafiken och med bil. Med tar du enkelt via E6an eller E20. Parkeringsgaragets adress är Brogatan 17, Mölndal. Här finns mer än 800 parkeringsplatser. 

Mölndal Galleria ligger intill resecentrumet Knutpunkt Mölndalsbro, hit kan du komma med spårvagn (2,4) från Göteborgs central. Det går även att åka Västtåg och Öresundståg förbi Mölndal. Självklart kan du komma hit även med buss. Exempelvis går Lila Express från Troslanda, via Frölunda till Mölndal och sedan vidare mot Mölnlycke. Även bussarna 451, 25, 751, 755 och 761 går inom Mölndal. Hållplatserna närmast gallerian heter: Mölndal station, Mölndal innerstad och Storgatan.

Uteblivna besök
I samband med Covid-19 har vi full förståelse för att du kan behöva av- eller omboka ditt besök med kort varsel. För att öka flexibiliteten ytterligare i rådande situation med Covid-19 så erbjuder vi dig nu att ge bort din tid till en vän eller anhörig om du själv får förhinder och inte har möjlighet att kontakta oss minst 24 timmar innan ditt besök. Detta är ytterligare ett steg i vårt löfte om att erbjuda en hög flexibilitet där vi gör allt för att så många som möjligt, så snabbt som möjligt, ska få komma till en av våra kompetenta behandlare.

Om du uteblir eller inte lämnar återbud minst 24 timmar innan ditt inbokade besöker kommer vi att debitera dig enligt rådande taxa. Detta görs för att vi ska ha möjlighet att erbjuda tiden till någon är i behov av hjälp.

Varmt välkommen till Aqua Dental, tandläkare i Mölndal
Visa mer

Öppettider

Måndag:
07:10 - 20:30
Tisdag:
07:10 - 20:30
Onsdag:
07:10 - 20:30
Torsdag:
07:10 - 20:30
Fredag:
08:00 - 16:30
Lördag:
08:00 - 16:30
Söndag:
08:30 - 16:30

Språk

flag

Svenska

flag

Engelska

Behandlingar

Akuttid
Akuttid Standby
Basundersökning
Basundersökning inkl. implantatkonsultation
Hygienistbehandling
Tandimplantatskonsultation
Undersökning + Glow Up
Undersökning inkl. tandregleringskonsultation och scanning
Öppet hus - Invisalign

Recensioner

4.8
Fantastiskt bra
Baserat på 216 recensioner
HeartHeartHeartHeartHeart
18 april 2024
Snabbt och enkelt att boka tid. Fick tid direkt.
... Läs mer
Karin Kvinna, 47 år
Verified
Verifierad patient
HeartHeartHeartHeartHeart
14 april 2024
Hemsk hård otrevlig undersökningsstol
... Läs mer
Stellan Man, 70 år
Verified
Verifierad patient
HeartHeartHeartHeartHeart
14 april 2024
Trevligt bemötande, snabbt och smidigt att få en akuttid. Jag är väldigt nöjd.
... Läs mer
Johan Man, 50 år
Verified
Verifierad patient
Arrow Crooked
Svar från kliniken
16 april 2024
Hejsan, Stort tack för din fina feedback😍. Åh så härligt att det löste sig smidigt och snabbt. Vi blir så glada över att höra kring din upplevelse 🦷. Alltid varmt välkommen åter! Vänligen, Sebastian
HeartHeartHeartHeartHeart
12 april 2024
Mycket trevlig tandhygienist som gav ett bra intryck.
... Läs mer
Rickard Man, 40 år
Verified
Verifierad patient
Arrow Crooked
Svar från kliniken
16 april 2024
Hej! Stort tack för dina fina ord, vi blir så glada av att höra att du känt dig trygg och fått ett fint bemötande ⭐️❤️. Alltid varmt välkommen åter! Vänligen, Sebastian
HeartHeartHeartHeartHeart
11 april 2024
Bra motagande duktiga tjejer
... Läs mer
Eva-Britt Andersson Kvinna, 70 år
Arrow Crooked
Svar från kliniken
16 april 2024
Hejsan! Stort tack för dina fina ord, det blir vi så glada för ⭐️❤️. Alltid varmt välkommen åter! Vänligen, Sebastian
Visa fler recensioner

Bildgalleri

Hitta till Aqua Dental Mölndal

Lediga tider