Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Aqua Dental Mölndal

Aqua Dental Mölndal

Mölndal Galleria, Brogatan 17

431 31 Mölndal

Heart4,8

Tyck till

4,8
Genomsnittsbetyg
Baserat på 129 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Aqua Dental – tandläkare i Mölndal

Välkommen till Aqua Dental, kliniken i Mölndal ligger i gallerian och är enkel att ta sig till. Här har vi ett brett utbud av behandlingar och kan hjälpa dig oavsett besvär. För att alltid leverera tandvård av högsta kvalitet kombinerar vi välbeprövade metoder, den senaste tekniken, tandläkarens erfarenhet och personlig service.

På Aqua Dental är tillgänglighet oerhört viktigt. Vi vill förbättra branschen i grunden och få fler personer att gå till tandläkaren årligen. Med fler regelbundna besök får tandläkaren möjlighet att upptäcka och åtgärda eventuell problematik i tid och på så sätt undvika onödiga problem och kostnader. Aqua Dental har tagit flera steg mot att tillgängliggöra tandvården. Bland annat har vi generösa öppettider och kan hjälpa dig när du behöver oss. Vi har även tagit bort den konventionella kvälls-, och helgtaxan så tandvård hos oss kostar lika mycket på en söndagskväll som på en tisdag förmiddag. Vi erbjuder dessutom våra patienter en förmånlig delbetalningslösning, med en fast månadskostnad på 300, 599 eller 999 kronor per månad.


Våra behandlingar:
På kliniken erbjuder vi allmäntandvård, förebyggande åtgärder och estetiska behandlingar. Detta kombinerat med en omfattande specialistverksamhet. Kliniken i Mölndal är en av tre kliniker i Göteborg vilket innebär att vi nästan alltid kan ta emot dig utan några längre väntetider. Vi har även tider avsatta dagligen för patienter i behov av akut tandvård.

Kliniken:
Kliniken är framtagen med dig som patient i fokus. Inredningen för tankarna till en hotellobby istället för en traditionell vårdinrättning. Vi vet att det inte är det roligaste att gå till tandläkaren, därför är det viktigt för oss att skapa en trygg och avslappnande miljö att vistas i. Tandvård behöver inte se ut på ett och samma sätt och vårat nya klinikkoncept är ett sätt för oss att visa det på.

Årlig kontroll: Så går det till
För att upprätthålla en god munhälsa är det viktigt att upprätthålla goda tandvårdsrutiner hemma med tandborstning två gånger om dagen. Komplettera det med regelbundna besök hos tandvården för att ge din munhälsa de bästa förutsättningarna. I en årlig kontroll, en basundersökning, ingår en omfattande genomgång av munhåla och tänder. Tandläkaren undersöker tänder och tandkött för att upptäcka eventuella skador eller andra tecken som tyder på ohälsa i munnen. Exempelvis plack, karies eller inflammation i tandköttet. I kontrollen ingår även en röntgenundersökning som ger tandläkaren möjlighet att upptäcka eventuella problem som inte kan ses med blotta ögat. Om tandläkaren under undersökningen upptäcker något som kräver åtgärd kommer du att bli informerad. Ingen behandling kommer att påbörjas utan ditt godkännande.

Hitta till kliniken
Det är enkelt att hitta till din tandläkare i Mölndal. Kliniken ligger i Mölndal Galleria. Hit kommer du enkelt med både kommunaltrafiken och med bil. Med tar du enkelt via E6an eller E20. Parkeringsgaragets adress är Brogatan 17, Mölndal. Här finns mer än 800 parkeringsplatser. 

Mölndal Galleria ligger intill resecentrumet Knutpunkt Mölndalsbro, hit kan du komma med spårvagn (2,4) från Göteborgs central. Det går även att åka Västtåg och Öresundståg förbi Mölndal. Självklart kan du komma hit även med buss. Exempelvis går Lila Express från Troslanda, via Frölunda till Mölndal och sedan vidare mot Mölnlycke. Även bussarna 451, 25, 751, 755 och 761 går inom Mölndal. Hållplatserna närmast gallerian heter: Mölndal station, Mölndal innerstad och Storgatan.

Uteblivna besök
I samband med Covid-19 har vi full förståelse för att du kan behöva av- eller omboka ditt besök med kort varsel. För att öka flexibiliteten ytterligare i rådande situation med Covid-19 så erbjuder vi dig nu att ge bort din tid till en vän eller anhörig om du själv får förhinder och inte har möjlighet att kontakta oss minst 24 timmar innan ditt besök. Detta är ytterligare ett steg i vårt löfte om att erbjuda en hög flexibilitet där vi gör allt för att så många som möjligt, så snabbt som möjligt, ska få komma till en av våra kompetenta behandlare.

Om du uteblir eller inte lämnar återbud minst 24 timmar innan ditt inbokade besöker kommer vi att debitera dig enligt rådande taxa. Detta görs för att vi ska ha möjlighet att erbjuda tiden till någon är i behov av hjälp.

Varmt välkommen till Aqua Dental, tandläkare i Mölndal
Hitta hit
Mölndal Galleria, Brogatan 17
Öppettider
Måndag:
07:00 - 21:00
Tisdag:
07:00 - 21:00
Onsdag:
07:00 - 21:00
Torsdag:
07:00 - 21:00
Fredag:
08:00 - 17:00
Lördag:
08:00 - 17:00
Söndag:
08:00 - 17:00
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttid

CaretIcon
När du söker dig till oss för ett akutbesök ingår en undersökning så att tandläkaren kan ställa diagnos och göra en bedömning av ditt vårdbehov. Kostnad kan tillkomma för röntgenundersökning om det behövs, vilket tandläkaren informerar om och ska godkännas av dig. Därefter kommer din tandläkare att ge dig ett behandlings- och kostnadsförslag på de åtgärder som anses nödvändiga för att avhjälpa ditt behov. Ingen behandling påbörjas utan ditt samtycke. Vi har ingen kvälls- eller helgtaxa.

Akuttid Standby

CaretIcon
Är du i behov av akuttandvård men kan tänka dig vänta någon timme på kliniken för att få hjälp? Boka en standby-tid. Dyk upp på kliniken så kommer du att få hjälp. Oftast sker detta redan inom en timme men vi garanterar hjälp inom 3 timmar, annars slipper du bokningsavgiften. Vi bjuder på kaffe och té medan du väntar. Kostnad kan tillkomma för röntgenundersökning samt efterföljande åtgärder, vilket tandläkaren informerar om och ska godkännas av dig.

Basundersökning

CaretIcon
I en basundersökning ingår en noggrann genomgång av munhålan. Vi undersöker tänder, tandkött och letar efter synliga tecken på sjukdomar i munnen, exempelvis förändringar i slemhinnorna, plack och karies. I undersökningen ingår fyra röntgenbilder. Dessa tas för att ge behandlaren möjlighet att upptäcka eventuell problematik, osynligt för blotta ögat. Om åtgärd krävs kommer du att bli informerad om detta. Vi kommer inte att inleda någon ytterligare behandling utan ditt samtycke.

Basundersökning inkl. implantatkonsultation

CaretIcon
Inför en tandimplantatsbehandling måste du genomgå en undersökning för att se att allt ser bra ut. Här erbjuds du möjligheten att genomgå den årliga undersökningen och samtidigt ta första steget mot tandimplantat. På en konsultation får du möjligheten att träffa några av landets främsta tandläkare och specialister inom käkkirurgi och oral protetik. Under konsultationen diskuterar ni ditt vårdbehov, dina förutsättningar och förväntningar. Vid konsultationens slut får även en uppskattad prisbild.

Basundersökning inkl. tandregleringskonsultation

CaretIcon
Inför en tandregleringsbehandling med Invisalign måste du genomgå en undersökning för att säkerställa att allt ser bra ut. Med danna bokning erbjuds du möjligheten att genomgå den årliga undersökningen och samtidigt ta första steget mot tandreglering. Under besöket får du möjligheten att träffa några av landets främsta tandläkare inom tandreglering. Under konsultationen diskuterar ni ditt vårdbehov, dina förutsättningar och förväntningar.

Hygienistbehandling

CaretIcon
Ett besök hos tandhygienisten sker oftast i förebyggande syfte. Behandlingen innefattar en genomgång av din munhygien, enklare tandstensborttagning samt puts och polering av dina tänder. Efter besöket lämnar du kliniken med en ren och fräsch känsla i munnen.  Du kommer även att få individuella tips om hur du på egen hand tar hand om dina tänder på bästa sätt.

Tandimplantatskonsultation

CaretIcon
På en konsultation får du möjligheten att träffa några av landets främsta allmäntandläkare och specialister inom käkkirurgi och oral protetik. Under konsultationen kommer ni att prata om ditt vårdbehov, dina förutsättningar och förväntningar. En första undersökning görs och du får möjlighet att ställa dina frågor till tandläkaren. Vid slutet av konsultationen får du även information om en ungefärlig prisbild.

Undersökning + Glow Up

CaretIcon
Vi erbjuder just nu nya patienter en basundersökning inklusive röntgenbilder, tandstensborttagning, rengöring och puts för endast 690 kr. Detta ingår: - Basundersökning - Röntgenbilder - Lättare tandstensborttagning - Rengöring och puts

Öppet hus - Invisalign

CaretIcon
Den 30:e september anordnar vi öppet hus för dig som är intresserad av tandreglering med Invisalign. Under besöket får du möjlighet att träffa några av landets främsta experter inom tandreglering. Under konsultationen kommer ni att diskutera dina vårdbehov, dina förutsättningar och dina förväntningar. Under besöket kommer vi även att geomföra en scanning av din mun och simulera dina tänder ser ut efter behandlingen.
Prisreducering
Övrigt