Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Diva Tandklinik

Diva Tandklinik

Långedragsvägen 31

426 71 Västra Frölunda

Ring oss
Heart5,0

Tyck till

5,0
Genomsnittsbetyg
Baserat på 56 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Diva Tandklinik, din tandläkare i Västra Frölunda, Göteborg!

På Långedragsvägen 31 i Västra Frölunda, Göteborg, hittar du Diva Tandklinik som har tandläkare, tandhygienister och specialister som erbjuder ett brett utbud av behandlingar, även under helger och för hela familjen. Kliniken grundades år 2016 och är belägen i Göteborg. Vi är en tandklinik som strävar efter att våra patienter ska känna sig väl omhändertagna oavsett ålder. 

Våra behandlingar på Diva Tandklinik:
 • Akut tandvård
 • Allmän tandvård
 • Undersökning
 • Lagning
 • Tandutdragning
 • Rotfyllning
 • Tandlagning
 • Tandblekning
 • Porslinkronor
 • Porslinfasader
 • Tandreglering

Hos oss får du en heltäckande service och alla tänder är välkomna. Vi hjälper våra patienter med tandvård, akuta tandbesvär, tandestetik och injektionsbehandlingar.

Varmt välkommen att boka en tid hos ​Diva Tandklinik, din tandläkare i Västra Frölunda, Göteborg!
Hitta hit
Långedragsvägen 31
Öppettider
Måndag:
Stängt
Tisdag:
09:00 - 20:00
Onsdag:
Stängt
Torsdag:
Stängt
Fredag:
09:00 - 20:00
Lördag:
09:00 - 20:00
Söndag:
09:00 - 21:00
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Persiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttid

CaretIcon
Kompletterande eller akut delundersökning, utförd av tandläkare. Priset avser en undersökning i ett begränsat område i munnen. Kostnaden för röntgen och eventuell behandling av det akuta problemet tillkommer på priset. Erbjudandet gäller nya patienter!

Basundersökning

CaretIcon
Komplett undersökning av tänder och slemhinna inklusive 4 stycken röntgenbilder, lättare tandstensborttagning, puts & polering och en gratis Airflow behandling samt kostnadsförslag. Enkel fickmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Vidarebehandling tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Estetisk konsultation

CaretIcon
Konsultation inför injektionsbehandlingar, 40 min. Terapiplanering samt preliminär kostnadsberäkning ingår. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Hygienistbehandling

CaretIcon
Hygienistbehandling utföres utav tandläkaren, undersökning av tandfickor (fickstatus), enkel borttagning av tandsten och plack, individuell munhygien-undervisning. Vid behov av vidare behandling ingår kostnadsförslag. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Konsultation osynlig tandställning (invisalign)

CaretIcon
Konsultation inför osynlig tandställning/tandreglering, 60 min. Terapiplanering samt preliminär kostnadsberäkning ingår. Priset dras av efter avslutad behandling. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Snarkskena

CaretIcon
En snarkskena är ett effektivt sätt för dig att minska eller helt bli av med snarkningar. Vid ett tandläkarbesök får du snarkskenan utformad speciellt efter din tandrad. Under natten ser snarkskenan till att fixera din käke så att luftvägarna vidgas och du kan andas utan snarkningar.

Tandblekning

CaretIcon
Tandblekning, klinikblekning för över- och underkäke inkl. blekningsmedel, ca 60 min. För bokning behöver du ha utfört en basundersökning hos tandläkare eller tandhygienist den senaste månaden. Du kan givetvis boka din basundersökning här hos mig. Medtag utskriven journal samt röntgen. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandimplantat konsultation

CaretIcon
Konsultation inför implantatbehandling, 30 min. Terapiplanering samt preliminär kostnadsberäkning ingår. Priset dras av efter avslutad behandling. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandlossning

Tandstensborttagning

Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla