Tandläkare Stockholm Tandsam Norrmalm

Tandsam Norrmalm

Luntmakargatan 93, Stockholm
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Tandsam Norrmalm

Allmäntandvård för både vuxna och barn. Här finner du erfaren och pålitlig tandvård i en lugn och trygg miljö. Vår personal har en gedigen yrkeserfarenhet och lång vana att hantera personer med tandvårdsrädsla. Vi samarbetar dessutom med Stockholms bästa specialister inom rotfyllning, kirurgi, tandlossning, tandreglering och protetik. Vi utför implantatbehandlingar, Straumann och ASTRA.

vi arbetar med digital avtryckstagning för kronor och broar istället för avtrycksmassa.
Vi använder en scanner som heter Carestream CS 3600.

Du hittar oss centralt belägna i Stockholm, på Luntmakargatan 93, ett kvarter från korsningen Odengatan/Sveavägen. Tunnelbanestationen Rådmansgatan, uppgång Handelshögskolan, ligger i samma kvarter.

Vad tycker du om Tandsam Norrmalm

4.7
Genomsnitts­betyg
Baserat på 13 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarHela vår Familj går hos Björn 🐻 sen 10-tals år tillbaka Han o Hans personal är oerhört kompetenta o kunniga Vi har flera bekanta som också börjat gå där på vår rek. Vill från hela Familjen Tacka för att Vi har Förmånen att få gå hos Er! Tack 🙏 Hasse, Åsa, Mikaela & Fredrik
Från Familjen Klasenius, 52 år -
Har haft mycket duktiga tandläkare och tandhygienister under alla år, men dom har gått i pension en efter en. Blev tipsad av en vän kontakta Björn och är supernöjd med både Björn och Suvi (tandhygienist) Dom är absolut nr 1 av alla tandläkare och hygienister som har behandlat mej. Flera i min familj och vänner är nu patienter hos Tandsam.
Från Bo Svensson , 75 år -
Björn är en svindlare, gjorde inplantat för 26.000:- När det hade räckt med en brygga för 10.000:-
Från Claes Hammarström, 80 år -
Jag flyttar från stan. Efter drygt 10 år på denna mottagning så blir det mycket som min nästa tandläkare, tandsköterska och hygienist måste leva upp till:) Tack🤗
Från Renate, 59 år -
Bästa tandvården!
Från anonym -
Björn är supertrevlig och väldigt kunnig! Fick mig att känna mig trygg och säker.
Från Malin Söderlund, 27 år -
Mailade gällande tid för att kolla på värkande visdomstand på torsdag kväll och fick tid fredag morgon. Underbart bemötande och proffsigt!
Från anonym -
.
Från anonym -
Ett helt fantastiskt team under Björns trygga ledning! Hela familjen har Björn som tandläkare i nu mer än 30 år. Barnen har sedan mjölktänderåldern besökt Björn en gång om året, nu är de 23 och 20 år gamla -hittils inga hål :-)
Från Mats Bergholm, 54 år -
Har gått hos Tandsam Norrmalm sedan mitten på 80-talet och blir alltid så väl omhändertagen. Superproffsiga och positiva. Rekommenderas varmt.
Från Carina Svärd, 55 år -
Jag är mycket nöjd med mitt besök hos Tandsam Norrmalm Fick snabbt tid, behövde inte vänta, hög servicenivå och positivt bemötande samt det bästa tandhygienist jag har haft i flera år. Rekommenderas varmt.
Från Adel Wassef, 61 år -
Mycket bra tandläkare. Jag går hos Björn Mellbin och har inget att anmärka.
Från Ida Dahlgren, 73 år -
Rekommenderar Björn et co till alla jag känner! Lugna, trygga och professionella med modern teknik hjälper de mig med det som behövs. De har även hjälpt min demente far på bästa sätt.
Från Jalle Jardland, 53 år -