Tandläkare Stockholm Tandläkare Torsten Avén

Tandläkare Torsten Avén

Odengatan 52, Stockholm
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Tandläkare Torsten Avén. 
Tandläkare Torsten Avén är din lokala tandläkare i Stockholm. 

Vi tar väl hand om våra kunder. Vi står för högkvalitativ tandvård med inriktning på frisk munhälsa till förmånliga priser. Vi erbjuder all form av tandvård. Hos oss bemöts du professionellt och vi är lyhörda för dina önskemål. Vi gör vårt bästa för att uppfylla dina behov. Vi lämnar kostnadsförslag till dig innan behandling och vi är också anslutna till Försäkringskassan. Vill du boka tid eller bara fråga om något? Tveka inte att kontakta oss!

Vad tycker du om Tandläkare Torsten Avén

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 7 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarBäst !
Från Jens Sönnergaard, 59 år -
Torsten och Marie är fantastiska med deras bemötande och engagemang. Torsten är lugn, noggrann och skulle aldrig slarva. Han har fått mig att tycka att det är kul att gå till tandläkaren igen. Jag skulle aldrig byta tandläkare. De är bara så bäst!
Från Marie, 49 år -
Fantastisk tandklinik min dotter 12 år har aldrig tvekat att ta ett tandläkarbesök utan går varje år med lätta steg till Torstens fina klinik. Bättre betyg går inte att få.
Från anonym -
Har gått hos Torsten hela mitt liv (31 år nu), skulle aldrig få för mig att byta, Torsten är bäst! Så trygg, fin och omtänksam. Med Torsten får ingen tandläkarskräck!
Från anonym -
Han är bäst! Han är lugn och avslappnad, ordentlig, och förklarar allt han gör. Har varit patient i drygt 25 år.
Från anonym -
Jag har varit patient hos Torsten i över 30 år, det skulle aldrig falla mig in att byta tandläkare. Han får mig att slappna av genom sitt personliga bemötande och berättar hela tiden vad han håller på med och hur det kommer att kännas.
Från anonym -
Mycket professionell omhändertagande och mycket trevlig bemötande. Stor engagemanget från Torstens sida där patienten är i centrum. Förklarar steg för steg och involverar patienten. Fantastiska resultat. Vi båda är mer än nöjda!
Från anonym -