Tandläkare Stockholm Tandläkare Kary Villberg

Tandläkare Kary Villberg

Götgatan 92, 5 tr, Stockholm
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Hos oss på Tandläkare Kary Villberg får du professionell tandvård efter dina specifika behov. Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till mer avancerade ingrepp. Hos oss får du ett personligt och trevligt bemötande, bra service av god kvalitet.

Har ni frågor angående tandvård hos oss och inte har möjlighet att ringa in kan ni även nå oss på:
[email protected]

Du hittar oss på Götgatan 92, 5 tr. Varmt välkommen!

Vad tycker du om Tandläkare Kary Villberg

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 7 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarBäst! Borde byta tandläkare för att slippa pendla genom halva stan, men professionell och blixtsnabb tandvård med samt trevligt bemötande (har både haft med spädbarn och behövt akut hjälp) gör att det är väl värt resvägen.
Från anonym -
Bäst
Från anonym -
Oerhört bra.
Från anonym -
Jag hadde enorm tandläkarskräck när en väninna tipsade om Kary Villberg. Med hjärtat i halsgropen kunde jag en stund senare åka hem med ett leénde. Vilken fantastisk tandläkare! Många år har nu gått och jag är fortfarande lika nöjd. Stor kram för all hjälp önskar jag och mina gullungar som naturligtvis också går hit.
Från Anna Rubarth Westberg -
Proffsig trevlig snabb noggran tandläkare som jag kan varmt recomendera !!! & ur gullig sköterska !! om du e har lite tandläkar skräck , som jag hade innan jag gick till Kary ,,men inte längre... tack vare Kary o hans sköterska!!! Aldrig haft så snygga tänder som jag har nu!!
Från Patrick cordier, 62 år -
Toppen på alla vis
Från Lotti hammar, 59 år -
Vi har nu gått med hela familjen till Kary i mer än 10 år och det finns en god anledning att vi fortsatt, allt fungerar extremt smidigt och professionellt.
Från Johan Rosenlind, 45 år -