Stäng 

Hitta och boka tandläkare i Spånga-Tensta

  • CheckMark

    Alltid bästa pris

  • CheckMark

    Kvalitetsgranskade tandläkare

  • CheckMark

    Kostnadsfri avbokning

Var?
Spånga-Tensta
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
KartaKarta
TiderTider
KlinikerKliniker
Sortera
Sortera

Boka tandläkare i Spånga-Tensta

Tandläkare Spånga – Tensta

Bord du i Spånga-Tensta och vill byta tandläkare? Här finns det flera bra tandläkare. Vi på Tandläkare.se har gjort det enkelt att byta tandläkare eller att hitta behandlingar hos olika tandläkare i ditt område. Här hittar du allt på samma ställe och slipper krångel. 

Följ nedan steg för att hitta och boka en tandläkartid i Spånga-Tensta:
– Skriv in exempelvis Spånga eller Tensta i sökfältet högst upp. Då kommer du se tider som du kan välja mellan. När du har hittat en tid som passar dig klickar du bara på “Boka” och fyller i dina uppgifter. Vi skickar därefter en bekräftelse på din bokning via mejl och på sms samt en påminnelse innan ditt tandläkarbesök.

– Du kan också söka på behandling genom att bocka i den önskade behandlingen, exempelvis “Tandhygienist”. Då kommer du att se lediga tider i Spånga-Tensta för den behandlingen. När du hittat en tid så bokar du den genom att klicka på “Boka”.

Akut tandvård Spånga-Tensta

När vi minst anar det kan olyckan vara framme. Kanske får du plötslig tandvärk eller blödande tandkött som inte ger med sig. Då är det bra att uppsöka en akut tandläkare inom kort. På Tandläkare.se hittar du en akuttid snabbt och enkelt.  

Så här hittar du en akuttid i Spånga-Tensta:
– Du börjar med att välja “Akuttid” i menyn och då kommer lediga akuttider att visas i det område som du befinner dig i.

– Vill du söka på ett annat område, exempelvis Hjulsta skriver du in området i sökfältet och väljer “Akuttid”. Då kommer bokningsbara akuttider att visas för det valda området.

Vilka behandlingar kan jag få hjälp med?

I Spånga-Tensta och i närområden hittar du flera bra tandläkare som erbjuder allt från allmäntandvård till mer estetisk tandvård.

Här nedan kan du se några behandlingar som du kan hitta hos tandläkare i Spånga-Tensta:
– Behandling av hål i en tand (karies) 
– Tandhygienist
– Akut tandvård
– Tandställning
– Tandblekning

Hitta till tandläkaren

Adressen till kliniken i Spånga-Tensta ser du i listan när du söker tandläkartider. Efter att du har bokat din tid skickar vi dig en bokningsbekräftelse med kontaktuppgifterna samt uppgifterna om din bokning.

Är du inte bekant med området är det enklast att ta hjälp av Google Maps för att hitta till kliniken. Lycka till med ditt nästa tandläkarbesök i Spånga-Tensta.